Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει αυτά που λέτε περί sharing πάνω. Δηλαδή μου δίνει ένας φίλος τον λογαριασμό του, συνδέομαι με τον λογαριασμό του, κατεβάζω ένα παιχνίδι που έχει στο λογαριασμό του και όταν συνδεθώ με τον λογαριασμό μου το παιχνίδι μένει και στο δικό μου λογαριασμό;

http://game20.gr/news/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-xbox-live-gold-%CF%83%CF%84%CE%BF-xbox-one/

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το Alien Isolation που το έχει προσφορά στο Xbox Live και το βρίσκω ακόμα με λιγότερα χρήματα στο Xbox Live του Χονγκ Κονγκ(16 ευρώ). Θα μπορούσα να:
1)Φτιάξω καινούργιο λογαριασμό στο Paypal στο Χονγκ Κονγκ
2)Στείλω τα 16 ευρώ από τον λογαριασμό που έχω τώρα στο Paypal στο καινούργιο λογαριασμό
3)Συνδέσω το λογαριασμό του Χονγκ Κονγκ στο Xbox One

4)Αγοράσω κανονικά το παιχνίδι;;

Δημοσ.

Φιλε axouu, 25 euro το εχουν τα σκρουτζομαγαζα, ακομα και τη Nostromo Edition και το πουλας και οποτε θες, αν θες. Γιατι τρωγεστε τοσο πολυ με τα digital ρε παλληκαρια;;

Δημοσ.

Silent Hills Rumored To Be Resurrected As Xbox One Exclusive

http://comicbook.com/2015/05/29/silent-hills-rumored-to-be-resurrected-as-xbox-one-exclusive/

Με λιγα λογια η συγκεκριμενη φημη λεει οτι η microsoft προσφερει εκατομμυρια δολαρια στην κοναμι για να παρει τα δικαιωματα του silent hills,και οτι προσπαθει να κλεισει την συμφωνια λιγο πριν απο την εναρξη της φετινης Ε3.Μαλιστα το αθρο αναφερει οτι το παιχνιδι των kojima και del toro που ματαιωθηκε πριν απο λιγο καιρο,ειναι ολοκληρωμενο κατα 80%(μαλιστα αν πανε ολλα καλα και κλεισει αυτη η μεγαλη συμφωνια,ο τιτλος θα κυκλοφορησει αποκλειστικα στο xbox one τον επομενο χρονο)

Το αν τελικως στεκει η οχι η συγκεκριμενη φημη παιδες,αυτο θα το μαθουμε τις επομενες εβδομαδες. :)

• Like 1
Δημοσ.

Όχι απλά εκατομμύρια, αλλά δισεκατομμύρια.

Κι εκεί είναι που "βρωμάει" το πράγμα.. Υπομονή, και όπως είπες, θα μάθουμε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...