Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Δυστυχως δεν υπαρχει και κατι αλλο για multiplayer FPS στο One"  (!!!) johngamer πλακα κανεις ετσι;;;;;mikele αφου εχεις ps4 και τα σχετικα παρε master chief collection που εχει και multi και εναν τονο content να καεις για καιρο και καλη τιμη αυτη τη στιγμη μεχρι να βγει το halo 5 και να χαιρετησουμε ομαδικα την κοινωνικη ζωη για κανα χρονο μετα!

• Like 1
Δημοσ.

Για το Destiny, όπως φαίνεται και από το ομώνυμο νήμα στο insomnia, υπάρχουν γενικά αρκετές ενστάσεις. Προσωπικά το βαρέθηκα πολύ γρήγορα, αν και με το τελευταίο DLC (που αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί σήμερα), ίσως πάρει τα πάνω του. Γενικά πάντως έχει ακόμα κόσμο. Όπως επίσης έχει και το Titanfall, τουλάχιστον σε PC. Φαντάζομαι ένα γρήγορο γκουκλάρισμα θα αρκεί για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα παραπάνω.

Τα CoD είναι φυσικά σταθερή αξία, αλλά μιλάμε για εναλλακτικές. Άλλωστε ο φίλος είπε ότι το τελευταίο το έχει ήδη σε PS4.

ps: για κάποιο περίεργο λόγο τα Halo δεν μου άρεσαν ποτέ, το μοναδικό που έχω παίξει αρκετά ήταν το πρώτο σε offline co-op campaign. Όλα τα υπόλοιπα τα έκλεινα στο δεκάλεπτο. Φαντάζομαι είμαι από τους ελάχιστους φαν του original Xbox που έχουν τέτοια γνώμη. Γούστα είναι αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει το halo ειναι η το λατρευεις η το μισεις σαν single player αλλα αμα θελεις consolομουλτι το δευτερο παιχνιδι ειναι πολυ πισω του και ειμαι ετοιμος να υποστω την κριτικη σας για την κουβεντα που ξεστομισα

απο εκει και περα στην φαση που ειναι αυτην τη στιγμη οι κονσολες το παιχνιδι προσφερει τρελο value ειδικα αμα καποιος δεν τα εχει ακουμπησει συν του οτι σε οποια playlist μπηκα για multi βρηκε παιχνιδι πολυ γρηγορα!

• Like 2
Δημοσ.

ps: για κάποιο περίεργο λόγο τα Halo δεν μου άρεσαν ποτέ, το μοναδικό που έχω παίξει αρκετά ήταν το πρώτο σε offline co-op campaign. Όλα τα υπόλοιπα τα έκλεινα στο δεκάλεπτο. Φαντάζομαι είμαι από τους ελάχιστους φαν του original Xbox που έχουν τέτοια γνώμη. Γούστα είναι αυτά.

Κι εγώ μια απ' τα ίδια, είμαστε σπάνιο είδος :P

Αν κι εγώ τα έχω παίξει και τα υπόλοιπα, εκτός του 4, σχεδόν σε auto-pilot (online party με 2 φίλους και απλώς τα λέγαμε και σκοτώναμε), δε θυμάμαι τίποτα

Γι' αυτό δε με εξέπληξε και ιδιαίτερα που το Destiny βγήκε αυτό μας βγήκε τελικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Η μόνη σωτηρία είναι το Gears of War μου φαίνεται! Καλά θα ήταν να τα έβγαζαν και τα τρία στο Xbone (για να μη μιλήσω και για καινούρια έκδοση), αλλά εδώ με το ζόρι λένε για το πρώτο και βλέπουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Και εγω παντως αν και εχω παιξει τα 3 πρωτα Halo(πουλησα το 360 πριν βγει το 4 :( )σε γενικες γραμμες δεν ηταν απο τα παιχνιδια που μπορω να πω οτι κολλησα(πιο πολυ μου εμεινε το 4πλο Splitscreen σε 1 και 2 :P) και ανεκαθεν προτιμουσα τα Metroid Prime αντι των Halo,αν και ψιλο διαφορετικα σαν Story κλπ. Το Gears Of war μπορω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο κυριως λογω Multiplayer 

Δημοσ.

Και το single player δεν πήγαινε πίσω όμως. Δεν είχε τις άπειρες ώρες gameplay, όμως η ατμόσφαιρά του ήταν εκπληκτική. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα πρώτα λεπτά του GoW1, ανατριχίλα.

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω πως τα Halo είναι καλή αποκλειστικότητα η οποία όμως πλέον δεν κάνει τη διαφορά. Έχω παίξει όλα τα halo στο 360, στο one δεν έχω αποκτήσει κάποιο ακόμα, συμπαθητικά μου φάνηκαν άλλα μέχρι εκεί, πάντως επικρατεί γενικά αυτό που λέει ο φίλος garrett156 οι περισσότεροι ή το μισούν ή το γουστάρουν τρελά. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο nzeppos, τα gears of war και για εμένα ειδικά τα 1 και 3 ήταν τα καλύτερα σε θέμα multiplayer χωρίς να υστερούν και σε story. 

Δημοσ.

Για xbox live απο που συμφερει ? Παρηγγειλα μια  καρτα  μηνες στο πλαισιο αλλα μου την ακυρωσαν...

Δημοσ.

έπαιζα πρόσφατα με φίλο τα HALO και HALO 2 co op και δεν μπορούσα να πιστέψω το τι ΑΙ έχουν φτιάξει τα παλικάρια...μετά θυμάμαι και το Destiny και γελάω

• Like 4
Δημοσ.

έπαιζα πρόσφατα με φίλο τα HALO και HALO 2 co op και δεν μπορούσα να πιστέψω το τι ΑΙ έχουν φτιάξει τα παλικάρια...μετά θυμάμαι και το Destiny και γελάω

Το Halo 2 ειδικά ήταν πολύ μπροστά από οτιδήποτε εκείνη την εποχή σε AI.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...