nzeppos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το Xbone σταδιακά "μετακομίζει" σε ελάχιστες αναλύσεις 900p, οπότε η διαφορά από τα 1080p είναι σαφώς μικρότερη. Σίγουρα θα δεις αρκετά καλύτερη εικόνα σε σχέση με του 360, αφού δεν παίζει ρόλο μόνο η ανάλυση αλλά και τα textures, οι φωτισμοί και πολλά άλλα. Στις τιμές που έχουν τώρα πια οι 48άρες full HD (βλ. 400-600 ευρώ αντί για τα 1500+ που κόστιζαν πριν 3-4 χρόνια), πιστεύω πως αξίζει να προχωρήσεις στην αγορά μιας τέτοιας τηλεόρασης, ώστε να ευχαριστηθείς την κονσόλα σου. Δεν θα το μετανιώσεις με τίποτα.
Sonic59 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ετσι σκεφτομαι κι εγω...οπως πηρα το 2005 την 32αρα για το 360 ετσι λεω να κανω και τωρα με το ΧΟΝΕ....αμα βαλουμε και στην λιστα την Thrustmaster 458 Italia ΤΧ που εχω καψουρα με ολα τα παρελκομενα....νταξ...ξεκιναω δυναμικα νομιζω μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα αποχης!!!το ατιμο το gaming παντως οσο και να το αφησεις αυτο δεν σ αφηνει να ησυχασεις με ολα αυτα που υπαρχουν!!!
kaktos77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η διαφορά με ένα σχετικά έμπειρο μάτι φαίνεται και προσωπικά νομίζω ότι είναι άχρηστο το one σε hd ready tv. Εγώ έχω το one κανενά τρίμηνο και σκέφτομαι να δώσω την 24αρα fhd για να πάω σε 32 πραγματικά αδικείται...
kostiger Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Κονσολα αγορα 9ο 2014,με τα παντα, στα 220 πως σας φαινεται?
kaktos77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Υπάρχει κομμάτι αγγελιών που μπορείς να αναρτήσεις την αγγελία σου δεν είναι το κατάλληλο topic εδώ και γενικά αν σκεφτείς ότι με 250 έπαιρνες από Γερμανό μαζί με 2 games κούτα μάλλον το δίνεις πολλά...
Sonic59 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η διαφορά με ένα σχετικά έμπειρο μάτι φαίνεται και προσωπικά νομίζω ότι είναι άχρηστο το one σε hd ready tv. Εγώ έχω το one κανενά τρίμηνο και σκέφτομαι να δώσω την 24αρα fhd για να πάω σε 32 πραγματικά αδικείται... τοσο μαπα δηλαδη??αρα ξεκιναμε πρωτα απο ΤV και μετα ολα τα υπολοιπα...εχω σχετικα εμπειρο ματι απλα δεν ξερω ποσο ωστε να μπορω να δω καθαρη διαφορα....σιγουρα θα υπαρχει διαφορα οποτε για να μην το σκαλιζουμε το θεμα ΧΒΟΧ ΟΝΕ με απλη HD ready δεν κολλανε καλα μαζι....οπως μου ειπε και ο nzeppos για να την ευχαριστηθεις την κονσολα θελει Full Hd...
kaktos77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ναι προσωπικά πιστεύω ότι ειναι μεγάλη η διαφορά ,του στυλ ότι καταλαβαίνεις τι γίνεται ακόμα και στα μενού ,όχι μόνο στο game που παίζεις. Ναι εφόσον αγοράζεις one θεωρώ πως πρέπει να έχεις και την κατάλληλη fhd για να το αξιοποιήσεις σωστά...
kostiger Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Υπάρχει κομμάτι αγγελιών που μπορείς να αναρτήσεις την αγγελία σου δεν είναι το κατάλληλο topic εδώ και γενικά αν σκεφτείς ότι με 250 έπαιρνες από Γερμανό μαζί με 2 games κούτα μάλλον το δίνεις πολλά... Για αγορα το κοιταζω, οχι για πωληση, ειμαι ενεργο μελος του φορουμ-εχω πληρη επιγνωση του που απευθυνομαι. 250 το εβρισκε κανεις αν ειχε ετοιμο ενδιαφερομενο ο οποιος να ηθελε αγορασει το Lumia απο Γερμανο.
kaktos77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Για αγορα το κοιταζω, οχι για πωληση, ειμαι ενεργο μελος του φορουμ-εχω πληρη επιγνωση του που απευθυνομαι. 250 το εβρισκε κανεις αν ειχε ετοιμο ενδιαφερομενο ο οποιος να ηθελε αγορασει το Lumia απο Γερμανο. Τότε συγνώμη φίλος αλλα έχει γεμίσει το forum απο τύπους που γράφουν για αυτά που πουλάνε λες και δεν υπάρχει το αντίστοιχο κομμάτι αγγελιών. Στο θέμα τωρα, εφόσον δεν υπάρχει κάποια προσφορά πλέον σε αυτή την τιμή αν δεν βρεις κούτα στα 250 στις αγγελίες χτυπά το χωρίς δεύτερη σκέψη! 1
mikele13- Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 παιδες κανα καλο game για Multiplayer εκτος cod μιας και δεν εχω games ακομα... το Titanfall αξιζει? τι εγινε το θαψανε κ αυτο?
nzeppos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Οι περισσότεροι λένε πως αξίζει τα λεφτά του. Σίγουρα αποτελεί πιο τίμια πρόταση από το CoD.
johngamer Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Οι περισσότεροι λένε πως αξίζει τα λεφτά του. Σίγουρα αποτελεί πιο τίμια πρόταση από το CoD. Αυτην την στιγμη πιο τιμια δεν νομιζω...Στο COD υπαρχει κοσμος μεσα, παιζει. Titanfall ποιος παιζει??? Θα ψαχνει να βρει παιχτες και στο τελος θα παιζεις με αμερικανακια με lag στο Θεο.
mikele13- Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 μωρε cod aw-ghosts-bf4 τα εχω στο ps4 και θελω να δοκιμασω κατι αλλο στο one,αλλα τι ομως???
johngamer Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 μωρε cod aw-ghosts-bf4 τα εχω στο ps4 και θελω να δοκιμασω κατι αλλο στο one,αλλα τι ομως??? Destiny. Εχει παρα πολλες ωρες gameplay ειδικα αν εχεις παρεα θα λιωσετε στο PvE. Το PvP του δεν μ'αρεσε, ατελειωτο LAG! Βεβαια το επαιζα στο 360 οχι στο One. Δυστυχως δεν υπαρχει και κατι αλλο για multiplayer FPS στο One. Multiplayer COD ητανε σχεδον συνωνυμο με την κονσολα της Microsoft, τωρα ομως με το PS4 εχει αλλαξει το πραγμα. Μονο το competitive COD καλα κρατει στο Xbox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις