Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω.δεν εχω κανει αγορα ακομα με ινδικο marketplace. Διαβαζοντας στο ιντερνετ καποιοι αγγλοι καναν αγορες ανετα με την καρτα τους αλαζοντας μονο τον ταχυδρ.κωδικα και το τηλεφωνο.βαλαν ινδικα. Paypal δεν υποστηριζει. Θα δοκιμασω οταν θα βαλω λεφτα στη καρτα. Αλλιως χονκ κονκ πουχει paypal. δεν βλεπω αλλη λυση

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα.

σημερα αγορασα απο αγγελια ιδιωτη,σφραγισμενο

xbox one με bundle assasins.

το θεμα ειναι οτι δεν ειχε αποδειξη να μου δωσει,

και μου ειπε θα κοιταξει μηπως βρει κατι.

Λογικα απο το serial number δεν θα ειμαι καλλυμενος σε θεμα εγγυησης?

η πρεπει οπωσδηποτε να εχω αποδειξη σε περιπτωση βλαβης???(χτυπα ξυλο)

Δημοσ.

Πήγαινε εδώ και δες πότε λήγει η εγγύησή σου (λογικά η κονσόλα θα είναι registered, διαφορετικά πήγαινε εδώ για να την καταχωρήσεις):

https://myservice.xbox.com/pages/managedevice.aspx

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/warranties-and-repair/getting-your-product-serviced

Δεν νομίζω να χρειάζεται η απόδειξη αγοράς.

• Like 1
Δημοσ.

δηλωσα την κονσολα στην microsoft μολις τωρα

και μου βγαζει εγγυηση μεχρι 2ος/2017

Γιατι οχι μεχρι 14/5/2017?

Η κονσολα ηταν σφραγισμενη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί η κονσόλα αγοράστηκε τον 2ο του 15

και πως καταχωρειται η ημερομηνια αγορας?

εχει κανει κατι ο αγοραστης με την αποδειξη?

η γινεται απο το καταστημα?

και κατι αλλο.

εφτιαξα account απο hong-kong.

βαζω χρεωστικη eurobank για 30 μερες live free

ολα οκ ηρθε κ email επιβεβαιωσης.Μετα απο 5 λεπτα

χωρις να κανω κατι,δεχτηκα email οτι εκανα ακυρωση!!!

τωρα βεβαια δεν την δεχεται την καρτα με τιποτα

και σε ελληνικο account που εφτιαξα δεν την δεχεται. 

(στο ps4 την δεχτηκε κανονικα)

Ολα αυτα απο το pc,δεν δοκιμασα απο κονσολα.

EDIT απο κονσολα ΜΟΝΟ 14μερες δινει,προφανως δεν ισχυουν οι 30 μερες,τι να πω δεν ξερω..

Επεξ/σία από mikele13-
Δημοσ.

Παλικαρια καλησπερα...θελω να παρω το Xbox one.....αλλα η TV μου ειναι μια SAMSUNG 32αρα την ειχα παρει για το 360 τοτε(δεν θυμαμαι μοντελο ομως την ειχα παρει το 2005)δεν ειναι full hd ομως...υποστηριζει μονο 720p...θα εχω καποιο προβλημα με την κονσολα??συγνωμη αν εχει ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες αλλα δεν το τσεκαρα καλα και δεν βρηκα κατι...ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Παλικαρια καλησπερα...θελω να παρω το Xbox one.....αλλα η TV μου ειναι μια SAMSUNG 32αρα την ειχα παρει για το 360 τοτε(δεν θυμαμαι μοντελο ομως την ειχα παρει το 2005)δεν ειναι full hd ομως...υποστηριζει μονο 720p...θα εχω καποιο προβλημα με την κονσολα??συγνωμη αν εχει ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες αλλα δεν το τσεκαρα καλα και δεν βρηκα κατι...ευχαριστω!!!

Έχω δοκιμάσει το xboxone σε τηλεόραση με 720p και ήταν μια χαρά,  απλά δεν θα έχεις 1080p ανάλυση.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει το xboxone σε τηλεόραση με 720p και ήταν μια χαρά,  απλά δεν θα έχεις 1080p ανάλυση.

σ ευχαριστω πολυ φιλε!!!Απλα για να καταλαβεις την διαφορα νομιζω πρεπει να εισαι πολυ ψαγμενος σε κατι τετοια!!!

Δημοσ.

σ ευχαριστω πολυ φιλε!!!Απλα για να καταλαβεις την διαφορα νομιζω πρεπει να εισαι πολυ ψαγμενος σε κατι τετοια!!!

Η διαφορά 720 με 1080, είναι εμφανής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς, αφού το 1920x1080 είναι πάνω από 2 εκατομμύρια pixel ενώ το παραδοσιακό 1280x720 είναι κάτω από ένα εκατομμύριο. Με λίγα λόγια το 1080p έχει υπερδιπλάσια pixel από το 720p.

Φυσικά είναι και θέμα τηλεόρασης και απόστασης από αυτήν, αφού αλλιώς θα δεις τη διαφορά σε μια 55άρα (ή μεγαλύτερη) τηλέοραση στα δυόμιση μέτρα και αλλιώς σε μια 26άρα στα τέσσερα μέτρα (στη δεύτερη περίπτωση ίσως να σου φαίνεται και το ίδιο πράγμα).

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

και σίγουρα, για να καταλάβεις οπτικά την διαφορά χρειάζεσαι και έμπειρο μάτι, ποιο πιθανόν είναι να το προσέξει ένας hardcore gamer, παρά κάποιον άλλο. 

Δημοσ.

Προφανώς, αφού το 1920x1080 είναι πάνω από 2 εκατομμύρια pixel ενώ το παραδοσιακό 1280x720 είναι κάνω από ένα εκατομμύριο. Με λίγα λόγια το 1080p έχει υπερδιπλάσια pixel από το 720p.

Φυσικά είναι και θέμα τηλεόρασης και απόστασης από αυτήν, αφού αλλιώς θα δεις τη διαφορά σε μια 55άρα (ή μεγαλύτερη) τηλέοραση στα δυόμιση μέτρα και αλλιώς σε μια 26άρα στα τέσσερα μέτρα (στη δεύτερη περίπτωση ίσως να σου φαίνεται και το ίδιο πράγμα).

το θεμα μου ειναι αν πραγματικα το XONE μπορει να υποστηριξει ολα τα παιχνιδια στα 1080p ωστε να αξιζει να παρω μια 48αρα full hd...απλα επειδη ασχοληθηκα πολυ με το 360 και μετα το εχασα στην πορεια λογω χρονου, τωρα με το ΧΟΝΕ σαν next gen κονσολα με προβληματιζει το θεμα της τηλεορασης....δηλαδη εστω και στα 720p που εχω να καταλαβω οτι εχω το ΧΟΝΕ κι οχι το 360... οταν παιζω ειμαι στα 3 μετρα αποσταση....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...