Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εννοώ update της κονσόλας. Αλλά έχω το dashboard preview κάτι τέτοιο οπότε λογικά γι' αυτό το κάνει.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι προφανώς γι'αυτό.  Ποια χώρα έχεις δηλώσει?

Αυτή τη στιγμή Αμερική επειδή είχα αγοράσει κωδικό για κατέβασμα του Ryse: Son of Rome και μπορούσα να το κάνω εξαργύρωση μόνο από Αμερικάνικο λογαριασμό.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή Αμερική επειδή είχα αγοράσει κωδικό για κατέβασμα του Ryse: Son of Rome και μπορούσα να το κάνω εξαργύρωση μόνο από Αμερικάνικο λογαριασμό.

Εγώ Ελλάδα και εξαιτίας αυτού,λείπουν πολλά πράγματα όπως friend activities, applications, xboxmusic και άλλα... 

Ελπίζω να γίνουν διαθέσιμα σύντομα

Δημοσ.

Εμένα όμως εδώ και κανά μήνα το Xbox μου μου κολλάει. Πάω να ανοίξω μία εφαρμογή/παιχνίδι και πρέπει να πατήσω πολλές φορές το Α για να το ανοίξει. Το ίδιο γίνεται όταν πατάω συνεχόμενα το σήμα του Xbox στο χειριστήριο για να το κλείσω.

Δημοσ.

Καλησπερα.αυριο παραλαμβανω κ γω one. Λεω να κανω λογαριασμο με χωρα ινδια για φθηνοτερα παιχνιδια

Ομως καπου διαββασα οτι σιωπιλα η microsofoft εκανε region lock στα digital games.υπαρχει περιπτωση ποτε να καταλαβει το χβοχ οτι ειμμαι απο ελλαδα ,να χω κατεβασει τα παιχνιδια και μετα να μου πει ξανακατεβασε τα η οτι εχασα τπ licence for play και τετοια ???

Επισης θελω να αγορασω xbox gold συνδρομη απο ebay.θα μπορεσω να την εξαργυρωσω εχωντας χωρα ινδια?

Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να απαντησει καποιος.

Δημοσ.

Εμένα όμως εδώ και κανά μήνα το Xbox μου μου κολλάει. Πάω να ανοίξω μία εφαρμογή/παιχνίδι και πρέπει να πατήσω πολλές φορές το Α για να το ανοίξει. Το ίδιο γίνεται όταν πατάω συνεχόμενα το σήμα του Xbox στο χειριστήριο για να το κλείσω.

Ίσως επειδή είναι σε preview έκδοση το dashboard. Αυτό νομίζω, μην ανησυχείς. 

• Like 1
Δημοσ.

Η ονομασια της καινουργιας engine σωστα?

Καλες οι μηχανες κτλ αλλα αμα εχουμε τα ιδια καραγκιοζιλικια με παιχνιδι με το 1/10 απο αυτοκινητα και πιστες τα ευρουλακια μου δεν  τα δινω....

• Like 1
Δημοσ.

Καλες οι μηχανες κτλ αλλα αμα εχουμε τα ιδια καραγκιοζιλικια με παιχνιδι με το 1/10 απο αυτοκινητα και πιστες τα ευρουλακια μου δεν  τα δινω....

Δεν νομιζω οτι αυτην την στιγμη θα ηθελε να φαει το κεφαλι της η turn 10 με την κυκλοφορια του 6.

Δημοσ.

Καλησπερα.μια ερωτηση θελλω να κανω.

Θελω να αγορασω επαναφορτ.μπαταριες για το χειριστηριο τουone. Ολοι λενε για τις eneloop.αλλα ποιες eneloop να παρω ? Εχει 2 εκδοσεις. Και στα ποσα Mah ? 2000? 2500? Εμπειρικα αν γνωριζετε κατι θα το εκτιμουσα.ευχαριστω

Δημοσ.

εγω βασικα ειχα παρει απο eshop αυτες http://www.amazon.com/SANYO-2700mAh-NiMH-Rechargeable-Batteries/dp/B003NU742Q/ref=pd_sxp_grid_pt_0_1

αλλα επειδη δεν βλεπω να υπαρχουν ελλαδα, κοιτα αυτες.http://www.e-shop.gr/panasonic-eneloop-pro-bk-3hcce-aa-2450mah-4tem-p-ANA.NLP0269

παρα πολυ καλες μπαταριες,ξεχνας τι θα πει φορτιση...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...