Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν ανακοινώσουν κάτι καινούριο στην Ε3 ναι θα είναι fail αν επικεντρωθούν ΜΟΝΟ στο remastered GOW...αν ανακοινωθεί μαζί με κάτι καινούριο όποιος θέλει το αγοράζει από εκεί και πέρα, δεν βάζουν κανένα μαχαίρι στο λαιμό

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν ανακοινώσουν κάτι καινούριο στην Ε3 ναι θα είναι fail αν επικεντρωθούν ΜΟΝΟ στο remastered GOW...αν ανακοινωθεί μαζί με κάτι καινούριο όποιος θέλει το αγοράζει από εκεί και πέρα, δεν βάζουν κανένα μαχαίρι στο λαιμό

Δεν παιζει με καμια αυτο το σεναριο(η φετινη Ε3 θα εχει πολυ πραγμα και απο τους 2)

Δημοσ.

Τι στο καλό θα γίνει με το άχρηστο website του xbox που εμφανίζει σφάλματα 

Server Error in '/' Application.

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=yRXpUjqEX2U&app=desktop

Για κοιταξτε λιγο αυτο ρε παιδια.Συμφωνα με το βιντεο αυτο μπορουμε να ανταλλαζουμε παιχνιδια δωρεαν μεσω accounts .

Ειναι δυνατον αυτο? καταλαβα λαθος? δειτε και τα σχολια στο βιντεο .

Αν ειναι ετσι να το κανουμε κ μεις ρε παιδια!!!

Δημοσ.

Αμα και ξαναλεω ΑΜΑ αυτη ειναι η τελικη εικονα του παιχνιδιου,ο reviewer λεει οτι θα υπαρξει ενα patch που διορθωνει καποια πραγματα,τοτε μιλαμε για τα πιο αθλια physics που εχω δει σε racing game!

Δημοσ.

Αμα και ξαναλεω ΑΜΑ αυτη ειναι η τελικη εικονα του παιχνιδιου,ο reviewer λεει οτι θα υπαρξει ενα patch που διορθωνει καποια πραγματα,τοτε μιλαμε για τα πιο αθλια physics που εχω δει σε racing game!

Καλά τα λες. Εγώ να προσθέσω ότι όσο τέτοια παιχνίδια (ή μάλλον οι κονσόλες τους) δεν υποστηρίζουν τις πλέον δημοφιλείς αξιοπρεπείς τιμονιέρες (βλ. G25/27), τότε για μένα είναι καταδικασμένα από χέρι.

ps: σε τέτοια βίντεο πάντως δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έχουν ενεργοποιήσει και όλες τις βοήθειες, οπότε κάποια πράγματα να φαίνονται εντελώς αφύσικα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει και αυτο το σεναριο με τις βοηθειες αλλα στο συγκεκριμενο βιντεο βλεπεις και αλλα πραγματα τουλαχιστον αστεια....δες ας πουμε πως φευγουν οι κορινες μολις τις χτυπουν τα αυτοκινητα ή οταν ενα αυτοκινητο πεσει το ενα πανω στο αλλο!!!

Μιλαμε για ΑΘΛΙΟ παιχνιδι!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά μέσα σε 10 μέρες η κονσόλα μου έχει κανει 3-4 updates, το ίδιο και εσάς;

Όχι..  Ούτε ένα.     Πάντως εννοείς για console updates και όχι για παιχνίδια σωστά?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...