ultralisk Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 αν δεν ανακοινώσουν κάτι καινούριο στην Ε3 ναι θα είναι fail αν επικεντρωθούν ΜΟΝΟ στο remastered GOW...αν ανακοινωθεί μαζί με κάτι καινούριο όποιος θέλει το αγοράζει από εκεί και πέρα, δεν βάζουν κανένα μαχαίρι στο λαιμό 2
garrett156 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ρε παιδια πολλα update κανει η κονσολα η ιδεα μου ειναι;;;;καθε 2-3 μερες οταν το ανοιγω updatαρει...
spartan29gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 αν δεν ανακοινώσουν κάτι καινούριο στην Ε3 ναι θα είναι fail αν επικεντρωθούν ΜΟΝΟ στο remastered GOW...αν ανακοινωθεί μαζί με κάτι καινούριο όποιος θέλει το αγοράζει από εκεί και πέρα, δεν βάζουν κανένα μαχαίρι στο λαιμό Δεν παιζει με καμια αυτο το σεναριο(η φετινη Ε3 θα εχει πολυ πραγμα και απο τους 2)
evts Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τι στο καλό θα γίνει με το άχρηστο website του xbox που εμφανίζει σφάλματα Server Error in '/' Application.
lele322 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=yRXpUjqEX2U&app=desktop Για κοιταξτε λιγο αυτο ρε παιδια.Συμφωνα με το βιντεο αυτο μπορουμε να ανταλλαζουμε παιχνιδια δωρεαν μεσω accounts . Ειναι δυνατον αυτο? καταλαβα λαθος? δειτε και τα σχολια στο βιντεο . Αν ειναι ετσι να το κανουμε κ μεις ρε παιδια!!!
dimyok Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Account sharing ? Καπως επικινδυνο αν δεις τα σχόλια για scammers.
Hellraiser76 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Αμα και ξαναλεω ΑΜΑ αυτη ειναι η τελικη εικονα του παιχνιδιου,ο reviewer λεει οτι θα υπαρξει ενα patch που διορθωνει καποια πραγματα,τοτε μιλαμε για τα πιο αθλια physics που εχω δει σε racing game!
dimyok Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Λες και τα μετεφεραν απο το TOCA 2: Touring Car Championship 1999 Το next gen δουλεμα παει συννεφο ..
nzeppos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Αμα και ξαναλεω ΑΜΑ αυτη ειναι η τελικη εικονα του παιχνιδιου,ο reviewer λεει οτι θα υπαρξει ενα patch που διορθωνει καποια πραγματα,τοτε μιλαμε για τα πιο αθλια physics που εχω δει σε racing game! Καλά τα λες. Εγώ να προσθέσω ότι όσο τέτοια παιχνίδια (ή μάλλον οι κονσόλες τους) δεν υποστηρίζουν τις πλέον δημοφιλείς αξιοπρεπείς τιμονιέρες (βλ. G25/27), τότε για μένα είναι καταδικασμένα από χέρι. ps: σε τέτοια βίντεο πάντως δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έχουν ενεργοποιήσει και όλες τις βοήθειες, οπότε κάποια πράγματα να φαίνονται εντελώς αφύσικα. 1
Hellraiser76 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Παιζει και αυτο το σεναριο με τις βοηθειες αλλα στο συγκεκριμενο βιντεο βλεπεις και αλλα πραγματα τουλαχιστον αστεια....δες ας πουμε πως φευγουν οι κορινες μολις τις χτυπουν τα αυτοκινητα ή οταν ενα αυτοκινητο πεσει το ενα πανω στο αλλο!!! Μιλαμε για ΑΘΛΙΟ παιχνιδι! 2
axouu Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παιδιά μέσα σε 10 μέρες η κονσόλα μου έχει κανει 3-4 updates, το ίδιο και εσάς;
Yellowter Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παιδιά μέσα σε 10 μέρες η κονσόλα μου έχει κανει 3-4 updates, το ίδιο και εσάς; Όχι.. Ούτε ένα. Πάντως εννοείς για console updates και όχι για παιχνίδια σωστά? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις