bep1995 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Να ρωτήσω, ποιος τρόπος υπάρχει για να παίξει ένα άλλο μέλος την οικογένειας το ίδιο παιχνίδι που έχω στο xbox one, αλλά με διαφορετικό save, υπάρχει δυνατότητα να δημιουργήσεις πάνω από ένα προφίλ για κάθε game, όπως και το pc, ή πρέπει κάθε μέλος την οικογένειας να έχει και δικό του λογαριασμό xbox live ;; Και αν ναι πως ;; Τους προσθέτω εγώ σαν μέλη στο προφίλ μου στο xbox live, και έτσι όταν πάει να παίξει κάποιος ένα παιχνίδι αυτόματα δημιουργείτε και ένα δεύτερο save ή πρέπει να κάνω εγώ αποσύνδεση και να κάνει ο άλλος μετά σύνδεση με τον δικό του λογαριασμό, να συνδεθεί δηλαδή αυτός σαν κύριος λογαριασμός, αλλά έτσι θα έχει πρόσβαση στα δικά μου παιχνίδια ή όχι ;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!
bep1995 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 EDIT2: ΟΚ, λύθηκε το πρόβλημα. Είχα κάνει μαλακία και είχα δηλώσει στο Paypal διαφορετικό given name από αυτό που έχει η τράπεζα (πχ. Τάκης αντί για Ερωτόκριτος, δεν ξέρω τι σκατά σκεφτόμουν) και το PPAL δεν σε αφήνει να το αλλάξεις χωρίς HK ID. Προφανώς το πλήρες όνομα στελνόταν στο request του Paypal, η τράπεζα έβλεπε ασυμφωνία και απέρριπτε αυτόματα τη συναλλαγή. Έφτιαξα δεύτερο PPAL/HK account, αυτή τη φορά με τα ακριβή στοιχεία, με άφησε να δηλώσω ξανά την χρεωστική (προφανώς την είχα κάνει πρώτα remove από το πρώτο account) και όλα κομπλέ, αγόρασα το Witcher στα 45 ευρώ. Άρα ούτε billing addresses κοιτάνε, ούτε τίποτα. Τι ακριβός είναι το given name ;; Το όνομα σου όπως το γράφει πάνω η κάρτα ή κάτι άλλο που στο δίνει η τράπεζα ;; Πάντος εκεί που πάω να προσθέσω κάρτα στο playpal δεν έχει κανένα πεδίο που να λέει "given name". Από απλή περιέργεια ρωτάω για να ξέρω... 1
ultralisk Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Να ρωτήσω, ποιος τρόπος υπάρχει για να παίξει ένα άλλο μέλος την οικογένειας το ίδιο παιχνίδι που έχω στο xbox one, αλλά με διαφορετικό save, υπάρχει δυνατότητα να δημιουργήσεις πάνω από ένα προφίλ για κάθε game, όπως και το pc, ή πρέπει κάθε μέλος την οικογένειας να έχει και δικό του λογαριασμό xbox live ;; Και αν ναι πως ;; Τους προσθέτω εγώ σαν μέλη στο προφίλ μου στο xbox live, και έτσι όταν πάει να παίξει κάποιος ένα παιχνίδι αυτόματα δημιουργείτε και ένα δεύτερο save ή πρέπει να κάνω εγώ αποσύνδεση και να κάνει ο άλλος μετά σύνδεση με τον δικό του λογαριασμό, να συνδεθεί δηλαδή αυτός σαν κύριος λογαριασμός, αλλά έτσι θα έχει πρόσβαση στα δικά μου παιχνίδια ή όχι ;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !! μπορείς να φτιάξεις άλλο προφίλ και να κάνει sign in στο ΧΒΟΧ με το δικό του από την αρχή
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Τι ακριβός είναι το given name ;; Το όνομα σου όπως το γράφει πάνω η κάρτα ή κάτι άλλο που στο δίνει η τράπεζα ;; Πάντος εκεί που πάω να προσθέσω κάρτα στο playpal δεν έχει κανένα πεδίο που να λέει "given name". Από απλή περιέργεια ρωτάω για να ξέρω... Πρακτικά το μικρό όνομα, όπως αναγράφεται πάνω στην κάρτα. Ιδού πως φαίνεται στην αρχική φόρμα του registration: Όταν αργότερα καταχωρήσεις νέα κάρτα (όχι κατά το registration αλλά από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού), έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ξανά το given name. Τονίζω αυτό το τελευταίο, γιατί την πρώτη φορά που σε ρωτάει για κάρτα κατά την αρχική εγγραφή, δεν σου εμφανίζει πεδία για ονόματα κλπ. Αν όμως δημιουργηθεί ο λογαριασμός και πας στο "Edit or Add Card", τότε υπάρχει επιλογή για given name (αλλά όχι για επίθετο). Πλέον όμως ό,τι και να βάλεις, αν το αρχικό όνομα στο Paypal δεν είναι αυτό που πρέπει, τότε πάει τζάμπα το account. Γιατί τα στοιχεία δεν αλλάζουν, παρά μόνο αν στείλεις σκαναρισμένη ταυτότητα Hong Kong στην Paypal. Τεσπά, τζάμπα η φασαρία, τέλος καλό όλα καλά. Τώρα ψήνομαι να πάρω και το GTA V στα 55 ευρώ (κάπου 460 HKD), αφού αν η τιμή του δεν έχει πέσει από το Νοέμβρη που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, δεν βλέπω γιατί να πέσει σύντομα. Όμως το έχω ήδη αγοράσει ξανά στο παρελθόν (3 months preorder για Xbox 360), το έχω παίξει και στο PS3 (κόπια), οπότε πραγματικά βαριέμαι να παίζω για τρίτη φορά τις ίδιες πρώτες 15-20 ώρες. Επιπλέον μία το Pillars of Eternity που λιώνω αυτό τον καιρό, μία το Witcher που έρχεται, φοβάμαι μην πάνε τζάμπα τα 460 χονγκονγκέζικα δολάρια. ps: μιας που έβγαλα το X1 από το κουτί του μετά από 4-5 μήνες, είπα να το συνδέσω και με το home cinema. Απόλαυση να παίζεις ΝΒΑ 2k και Fifa σε surround, δεν το είχα ξανακάνει ποτέ. Το Witcher θα είναι κόλαση.
bep1995 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Πλέον όμως ό,τι και να βάλεις, αν το αρχικό όνομα στο Paypal δεν είναι αυτό που πρέπει, τότε πάει τζάμπα το account. Γιατί τα στοιχεία δεν αλλάζουν, παρά μόνο αν στείλεις σκαναρισμένη ταυτότητα Hong Kong στην Paypal. Παιζει ρολο αν είναι κεφάλαια η μικρά ;; Γιατί εγώ το όνομα μου στο paypal account το έχω με μικρά.
Vole Maulder Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Απ' ό,τι φαίνεται, το Halo MCC εξακολουθεί να έχει προβλήματα, με το πιο πρόσφατο να οδηγεί σε ακύρωση επίσημου Halo tournament λόγω connectivity problems. In a tweet issued from the official Halo account last night, 343 said it was looking into party joinability issues and as a result cancelled Cup #1 of Season 2 of the Halo Championship Series. http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-27-343-cancels-its-own-halo-tournament-following-the-master-chief-connection-problems
garrett156 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 καλα αμα ειχαν conectivity problems στο τουρνουα που ειναι lan τρεχα γυρευε
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Παιζει ρολο αν είναι κεφάλαια η μικρά ;; Γιατί εγώ το όνομα μου στο paypal account το έχω με μικρά. Μπα, δεν νομίζω. Φαντάζομαι πως ότι όταν το paypal στέλνει την αίτηση στην τράπεζα, κάπου θα κάνει σύγκριση με uppercase ο κώδικας. Θα μου φαινόταν περίεργο να κοιτάνε και τα κεφαλαία/μικρά. Κατέβηκε επιτέλους το Witcher. Τώρα μετράμε τις ώρες... Κάπου 500 έμειναν.
HarryGrey Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Site: Gears of War remaster set for Xbox One
nzeppos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αυτό θα το έπαιρνα άνετα αλλά μόνο αν μιλούσαμε για remaster όλης της σειράς σε ένα παιχνίδι. Αν είναι να βγάλουν μόνο το πρώτο και για τα υπόλοιπα βλέπουμε, τότε μάλλον θα πάω πάσο.
metallica 13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Site: Gears of War remaster set for Xbox One γελαει ο κοσμος...αυτοι δεν ελεγαν οτι δεν θα κανουν remaster στο gears? http://sciencefiction.com/2015/03/21/xbox-one-wont-getting-gears-war-hd-remaster-collection-anytime-soon/ 2
ultralisk Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 καλά οι περισσότεροι γουστάρουν, δεν γελάνε δεν με χαλάει καθόλου αν και θα προτιμούσα σε στυλ master chief collection 2
HarryGrey Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 γελαει ο κοσμος...αυτοι δεν ελεγαν οτι δεν θα κανουν remaster στο gears? Άτομα που έπαιζαν περσινό remaster, πέταξαν απ την χαρά τους όταν ανακοινώθηκε το God of War 3 remaster και δεν είπαν τίποτα όταν ακυρώθηκε το silent hill που τόσο πολύ περίμεναν άστους να γελάνε όσο θέλουν. Κατά τα άλλα, ότι είπε και ο ultralisk, επειδή με το mcc έχω καλομάθει περίμενα να δω και κάτι ανάλογο απ τα Gears. Βέβαια όταν τέτοιες προσπάθειες δεν αναγνωρίζονται, το 85 στο metacritic δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα, φυσικό και επακόλουθο είναι να μην βλέπουμε συχνά, ίσως και καθόλου στο μέλλον άλλες τέτοιες δουλειές σαν το mcc. Τώρα όσον αφορά το Gears, το παιχνίδι σταθμό των tps, που αν όχι το σημαντικότερο, ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων, περιμένω να δω πολλά πράγματα και να δώσουν στο remastered την προσοχή που του αξίζει.
ultralisk Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ο κόσμος που έλιωσε το πρώτο Gears εδώ Ελλάδα, δεν πρόκειται να ξαναμαζευτεί σε άλλο παιχνίδι τόσο οργανωμένα και μαζικά (tournaments σε forums κτλ κτλ)...εκείνοι που έλιωναν τότε ξέρουν πόσο αλήθεια είναι αυτό που λέω 5
metallica 13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ρε μαγκες γελοιο δεν ειναι να βγαινει ο δημιουργος να λεει οτι δεν θα κανουμε remaster και μετα απο εναν μηνα να βγαινει αυτη η ειδηση? προσωπικα..αν εβγαιναν σε τριλογια ισως να το επαιρνα αν και ειμαι πολυ κατα των remaster αλλα αυτην την εποχη multi σαν του gears δεν βρισκεις εκει εξω..απο κει και περα για τα παιδια που ειπαν οτι οι fans γουσταρουν εγω θα πω οτι οι fans πιο πολυ γουσταρουν κατι νεο παρα κατι παλιο..δωστε νεα τριλογια gears να καουμε ρεεε....!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις