Postmort3m Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εγω πριν απο ενα μηνα περιπου με το που εβαλα τον μηνα ακυρωσα και την αυτοματη ανανεωση.. Στειλε μηνυμα στο support να το κανουν εκεινοι και να τους πεις και το θεμα που αντιμετωπιζεις να το φτιαξουν. Καλησπερα παιδια.. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... εδω και 1 μηνα παω να μπω στις συνδρομες απο το επισημο site tou xbox ( για να ακυρωσω την αυτοματη ανανεωση στο ea access) και δεν μπορω.. Ολο μου λεει οτι βρεθηκε σφαλμα στο συστημα.. Το region στο χbox ειναι το ελληνικο... Αντιμετωπιζετε κ εσεις το ιδιο προβλημα?? Ας δοκιμασει καποιος να μου πει... Ειναι σπαστικο να,μην μπορω να ακυρωσω την αυτοματη ανανεωση 1
bep1995 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Τελικά αποφάσικα να πάω προς αυτήν την Samsung λόγο των 2 HDMI (λογο του ότι ίσος μελλοντικά να πάρω και pc και να χρησιμοποιώ την ίδια οθόνη και για το xbox one και για το pc) το ότι έχει 10 watt ηχεία, γιατί τελικά θα την έχω έτσι, με τα δικάς της ηχεία, ή έστω θέλω να υπάρχει και αυτή η επιλογή και φυσικά την αρκετά καλής τιμής. Απλός διαβασα στα σχόλια στο skroutz να λέει ένας ότι μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα βγάζει ένα παράθυρο για απενεργοποίηση, είναι αναγκαστικό αυτό ή ρυθμίζεται απο τα settings ;; Δηλ, την ώρα που παίζω να μην κλείσει η οθόνη, καταλαβαίνετε.....
kostiger Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δωσε αν μπορεις λιγα χρηματα παραπανω και παρε την 24αρα. Κατα τα αλλα προκειται για πολυ καλη επιλογη..
nzeppos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Θα συμφωνήσω. Τις περισσότερες ίντσες δεν θα τις μετανιώσεις ποτέ και η διαφορά στην τιμή δεν είναι σημαντική.
bep1995 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ παίδες για την βοήθεια, για το αν θα πάρω 22 ή 24 ιντσες, θα το σκεφτώ, απλός δεν θέλω να ανεβάσω πολύ το buget γιαυτό. Το topic δεν είναι για οθόνες βέβαια, αλλά μιας και το άνοιξα το θέμα, για να ακούσω τι θα προτιμούσατε ανάμεσα σε αυτές τις 2 ( Philips , Lg ) και την Samsung που ανέφερα πιο πάνω, έχω κολλήσει γιαυτό σας ρωτάω απλός οι 2 τελευταίες είναι IPS. Αν ήταν να ανεβάσω το buget θα έπαιρνα με κλειστα τα μάτια αυτήν εδώ , (τι 23 ''τι 24'') είναι υπέροχη !!
HarryGrey Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω φθηνή άδεια θήκη παιχνιδιού για το one με το λογότυπο;
bep1995 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Να ρωτήσω, στο xbon one μπορείς να κάνεις απεριόριστες φορές ένα παιχνίδι επανεγκατάσταση ή υπάρχει κάποιο όριο ;; Γιατί στο pc υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Και διάβασα επίσης ότι τα saves αποθηκεύονται στο cloud, είναι από προεπιλογή αυτό ή μήπως χρειάζεται να έχεις συνδρομή xbox live ;; Αυτά μπορείς να τα διαχειριστείς ;
spartan29gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Να ρωτήσω, στο xbon one μπορείς να κάνεις απεριόριστες φορές ένα παιχνίδι επανεγκατάσταση ή υπάρχει κάποιο όριο ;; Γιατί στο pc υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Και διάβασα επίσης ότι τα saves αποθηκεύονται στο cloud, είναι από προεπιλογή αυτό ή μήπως χρειάζεται να έχεις συνδρομή xbox live ;; Αυτά μπορείς να τα διαχειριστείς ; Δεν υπαρχει καπιο οριο στις επαναγκαταστησεις παιχνιδιων απο οτι ξερω.Kαι ναι τα saves αποθηκευονται στο cloud εξαρχης, χωρις να χρειαζεσαι να εισαι gold συνδρομητης για αυτην την επιλογη.
bep1995 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ωραία, τουλάχιστον κάτι γίνετε έτσι, μιας και έχει μόνο 360gb για τα παιχνίδια, έτσι σβήνω τα παλιά, άμα δεν υπάρχει χώρος για τα καινούρια, χωρίς να ανησυχώ για τα saves, Σκέφτομαι και για την έκδοση με το 1 τέρας στα 399, αν και υπαρχει στα 369 εκδοση με το halo the master chief collectio, μεγάλο δίλημμα......
nzeppos Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αχ δεν το έχει η μοίρα μου. Λέω ας δοκιμάσω επιτέλους να κάνω την πρώτη μου αγορά από Hong Kong store με τον καινούριο τρόπο (βλ. χονγκονγκέζικο Paypal) και τελικά έφαγα άκυρο. Η χρεωστική κάρτα της Πειραιώς είχε γίνει αρχικά αποδεκτή από το Paypal, αλλά όταν δοκίμασα να αγοράσω στο store μου έγραψε ότι δεν περνάει το authentication (error PBR9012 αν θυμάμαι καλά). Πάει να πει η MS πάει να τραβήξει λεφτά από το Paypal αλλά αυτό τρώει άκυρο αφού με τη σειρά του δεν μπορεί να τραβήξει λεφτά από την κάρτα γιατί μπλοκάρεται από την τράπεζα. Φαντάζομαι ότι αυτή δεν χρειάζεται να γίνει confirmed από το Paypal για να δουλέψει, αλλιώς δεν θα τα είχε καταφέρει κανένας (αφού πρέπει να σταλεί επιστολή με την κλασική χρέωση του 1 ευρώ σε φυσική διεύθυνση στο Hong Kong). Επιπλέον σήμερα έτυχε να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ με αυτή την κάρτα, σηκώνοντας όλο το ημερήσιο όριο, αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. Οπότε πάω και φτιάχνω άυλη κάρτα Webuy στο winbank μπας και γίνει κανα θαύμα, αλλά για να τη δηλώσεις στο Paypal χρειάζεται το CVV2. Το οποίο όμως η τράπεζα το στέλνει μόνο με SMS. Βρε πατάω, ξαναπατάω, τίποτα, δεν μου έρχεται μήνυμα στο κινητό. Φτιάχνω νέα άυλη κάρτα, τα ίδια. Δοκιμάσω κάποιες άλλες (άσχετες) λειτουργίες στο winbank, τα ίδια. SMS γιοκ. Ίσως έχουν γενικό πρόβλημα αυτή την ώρα. Στο τέλος δοκιμάζω να ξαναπεράσω την ίδια χρεωστική στο Paypal και πλέον δεν τη δέχεται, μάλλον την μπλόκαρε κάποια στιγμή η τράπεζα όταν είδε billing address στο Hong Kong. Τεσπα, υπομονή λίγες μέρες μέχρι να φτιάξω νέο λογαριασμό στη Eurobank, η οποία απ' ότι έμαθα υποστηρίζει απευθείας topup στο Paypal (νομίζω η μοναδική που το κάνει) και άρα θα γλιτώσω από τις κωλοκάρτες. Φαντάζομαι αν το ίδιο το Paypal έχει λεφτά στο balance, δεν θα υπάρχει θέμα με τις αγορές. Φοβάμαι όμως μην η δυνατότητα του topup περιορίζεται μόνο για account με ελληνική διεύθυνση. Κι όλα αυτά για να κάνω preorder το Witcher 3 στα 40-45 ευρώ, αφού το GTA V ακόμα έχει ένα 55άρι και δεν το βλέπω να πέφτει σύντομα. EDIT: Μπα τζίφος, τελικά μου ήρθε CVV2 για την Webuy κάρτα αλλά δεν τη δέχεται ούτε το Paypal, ούτε φυσικά και το ίδιο το Xbox store. Κόβει τη συναλλαγή η τράπεζα απ' ότι κατάλαβα, όταν διαπιστώνεται ότι το billing address του HK είναι διαφορετικό από την ελληνική διεύθυνση που είναι δηλωμένη στην τράπεζα (ή τουλάχιστον αυτό υποψιάζομαι). Όταν φτάσω στο αμήν, θα πάρω ένα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι γίνεται. Μετά από τόσες προσπάθειες έλπιζα να πάρουν από μόνοι τους και να με ρωτήσουν αν εγκρίνω τις μπλοκαρισμένες συναλλαγές, αλλά δεν... Υπάρχει λοιπόν κάποιος που μπορεί να μου πει ακριβώς τι έχει κάνει για να δουλέψει το παραπάνω κόλπο; Μέσα στη βδομάδα θα ανοίξω λογαριασμό στη Eurobank και θα δοκιμάσω να παίξω με topup.
pigos23 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εγω με πιστωτικη πειραιως δηλωμενη ολα λειτουργουν ρολοι
nzeppos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Τι πιστωτική; Κανονική Mastercard/Visa, χρεωστική, virtual; Μάλλον όλα αυτά γίνονται κατά περίπτωση και η Πειραιώς αποφασίζει να μην επιτρέψει τη συναλλαγή όποτε της καπνίσει όταν δει ασυνέπεια στα billing addresses. edit:, ό,τι να 'ναι πραγματικά. Τώρα δοκιμάζω ξανά να προσθέσω τη virtual κάρτα στο PP και τρώω άκυρο. Λέω δε βαριέσαι, ας ξαναπροσπαθήσω με την χρεωστική και τώρα τη δέχτηκε! Όπως είχε γίνει αρχικά πριν κάμποσες μέρες. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσει και το transactions στο Xbox store αλλά... Τεσπά, σταματάω να ασχολούμαι, λογικά όλα αυτά είναι μαλακίες της Πειραιώς. Από βδομάδα με Eurobank/Topup θα γίνει η δουλειά. Ελπίζω τουλάχιστον το Witcher 3 να αξίζει τον κόπο. EDIT2: ΟΚ, λύθηκε το πρόβλημα. Είχα κάνει μαλακία και είχα δηλώσει στο Paypal διαφορετικό given name από αυτό που έχει η τράπεζα (πχ. Τάκης αντί για Ερωτόκριτος, δεν ξέρω τι σκατά σκεφτόμουν) και το PPAL δεν σε αφήνει να το αλλάξεις χωρίς HK ID. Προφανώς το πλήρες όνομα στελνόταν στο request του Paypal, η τράπεζα έβλεπε ασυμφωνία και απέρριπτε αυτόματα τη συναλλαγή. Έφτιαξα δεύτερο PPAL/HK account, αυτή τη φορά με τα ακριβή στοιχεία, με άφησε να δηλώσω ξανά την χρεωστική (προφανώς την είχα κάνει πρώτα remove από το πρώτο account) και όλα κομπλέ, αγόρασα το Witcher στα 45 ευρώ. Άρα ούτε billing addresses κοιτάνε, ούτε τίποτα.
pigos23 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Οποτε τσεκαρουμε πρωτα αν εχουμε κανει λαθος κ μετα κραζουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις