evts Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Για να λειτουργούν οι φωνητικές εντολές πρέπει να επιλέξω τα πάντα Αγγλία/Αμερική στο locale; Αν βάλω τοποθεσία Ελλάδα και spoken language english δεν λειτουργεί γιατί;
arxani1986 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου, λόγο του ότι σε κανά μήνα θα το αγοράσω και εγώ το XBOX ONE, αλλά θέλω να πάρω και μόνιτορ, το θέμα είναι όμως ότι τα ηχεία που έχω δεν έχουν οπτική θύρα για τον ήχο, έχουν mini jack 3.5. Αν πάρω πχ αυτήν την οθόνη και συνδέσω το XBOX με HDMI και βάλω τα ηχεία στην θύρα τον ακουστικών, υπάρχει περίπτωση να μην βγαίνει ο ήχος, να υπάρχει πρόβλημα δηλαδή, ή να δώσω άλλα 40€ και να πάρω αυτήν την LG που έχει ενσωματωμένα ηχεία 2x5w. Το θέμα είναι ότι θέλω να γλιτώσω τα 40€ και είναι μεγάλη απόφαση για μένα, μην δώσω τόσα λεφτά και δεν έχω ήχο στην τελική........ Έχετε δοκιμάσει τον πρώτο τρόπο που ανέφερα ;;; Θα δουλέψει άραγε 100% ;;; ΥΓ: Υπάρχει και τρίτη επιλογή αυτή η Samsung με 140€ αλλά είναι monitor tv, και δεν πολυψήνομαι αλλά θα δούμε,,,, τι λέτε ;; Θα βγει ηχος κανονικα με 3.5mm jack .και γω ετσι το χω .
Postmort3m Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ειδα τιμες απο το xbox.com για την πιστωτικη που λες δεν ξερω τι παιζει καλυτερα να ρωτησεις καποιον αλλο γιατι εγω χρησιμοποιω την καρτα μου στο ελληνικο αρα τοτε εσυ πως δημιουργησες ρωσικο? στα διαφορα ακαουντς τριτων χωρων μπορω να χρησιμοποιησω κανονικα πιστωτικη για αγορες?
johngamer Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου, λόγο του ότι σε κανά μήνα θα το αγοράσω και εγώ το XBOX ONE, αλλά θέλω να πάρω και μόνιτορ, το θέμα είναι όμως ότι τα ηχεία που έχω δεν έχουν οπτική θύρα για τον ήχο, έχουν mini jack 3.5. Αν πάρω πχ αυτήν την οθόνη και συνδέσω το XBOX με HDMI και βάλω τα ηχεία στην θύρα τον ακουστικών, υπάρχει περίπτωση να μην βγαίνει ο ήχος, να υπάρχει πρόβλημα δηλαδή, ή να δώσω άλλα 40€ και να πάρω αυτήν την LG που έχει ενσωματωμένα ηχεία 2x5w. Το θέμα είναι ότι θέλω να γλιτώσω τα 40€ και είναι μεγάλη απόφαση για μένα, μην δώσω τόσα λεφτά και δεν έχω ήχο στην τελική........ Έχετε δοκιμάσει τον πρώτο τρόπο που ανέφερα ;;; Θα δουλέψει άραγε 100% ;;; ΥΓ: Υπάρχει και τρίτη επιλογή αυτή η Samsung με 140€ αλλά είναι monitor tv, και δεν πολυψήνομαι αλλά θα δούμε,,,, τι λέτε ;; Μην παρεις οθονη μικροτερη απο 24"...κριμα... 1
lak10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 τελειωσα το Diablo στο One απο εδω και περα τι κανω στο adventure mode ξεκιναω ξανα το παιχνιδι?
Postmort3m Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου, λόγο του ότι σε κανά μήνα θα το αγοράσω και εγώ το XBOX ONE, αλλά θέλω να πάρω και μόνιτορ, το θέμα είναι όμως ότι τα ηχεία που έχω δεν έχουν οπτική θύρα για τον ήχο, έχουν mini jack 3.5. Αν πάρω πχ αυτήν την οθόνη και συνδέσω το XBOX με HDMI και βάλω τα ηχεία στην θύρα τον ακουστικών, υπάρχει περίπτωση να μην βγαίνει ο ήχος, να υπάρχει πρόβλημα δηλαδή, ή να δώσω άλλα 40€ και να πάρω αυτήν την LG που έχει ενσωματωμένα ηχεία 2x5w. Το θέμα είναι ότι θέλω να γλιτώσω τα 40€ και είναι μεγάλη απόφαση για μένα, μην δώσω τόσα λεφτά και δεν έχω ήχο στην τελική........ Έχετε δοκιμάσει τον πρώτο τρόπο που ανέφερα ;;; Θα δουλέψει άραγε 100% ;;; ΥΓ: Υπάρχει και τρίτη επιλογή αυτή η Samsung με 140€ αλλά είναι monitor tv, και δεν πολυψήνομαι αλλά θα δούμε,,,, τι λέτε ;; Δεν χάνει κάτι η τρίτη επειδή είναι και τηλεόραση και πάλι μόνιτορ είναι.
nzeppos Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 τελειωσα το Diablo στο One απο εδω και περα τι κανω στο adventure mode ξεκιναω ξανα το παιχνιδι? Αν είναι όπως και στο PC, τώρα είναι που ξεκινάει το παιχνίδι. Αρχίζεις να παίζεις μόνο multiplayer, ενδεχομένως και λίγο Season, μέχρι να φτάσεις σε Torment VI difficulty. Έκανα τόση φασαρία για να φτιάξω επιτέλους "κανονικό" λογαριασμό HK, με σχετικό paypal account, χρεωστική κάρτα κλπ για να ανακαλύψω τελικά ότι οι τιμές είναι πάλι φαρμακείο. Το Mortal Kombat X που σε PC δεν έχει ούτε 20 ευρώ, κοστίζει ~430 HKD (πάνω από 50 ευρώ). Το δε GTA V φτάνει τα 60. Είχα μείνει στις διαφορές του φθινοπώρου, όταν και αγόρασα το Destiny από HK στα 38 ευρώ αντί για τα 60 της Ευρώπης, οπότε πλήρης απογοήτευσις.
arxani1986 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αν είναι όπως και στο PC, τώρα είναι που ξεκινάει το παιχνίδι. Αρχίζεις να παίζεις μόνο multiplayer, ενδεχομένως και λίγο Season, μέχρι να φτάσεις σε Torment VI difficulty. Έκανα τόση φασαρία για να φτιάξω επιτέλους "κανονικό" λογαριασμό HK, με σχετικό paypal account, χρεωστική κάρτα κλπ για να ανακαλύψω τελικά ότι οι τιμές είναι πάλι φαρμακείο. Το Mortal Kombat X που σε PC δεν έχει ούτε 20 ευρώ, κοστίζει ~430 HKD (πάνω από 50 ευρώ). Το δε GTA V φτάνει τα 60. Είχα μείνει στις διαφορές του φθινοπώρου, όταν και αγόρασα το Destiny από HK στα 38 ευρώ αντί για τα 60 της Ευρώπης, οπότε πλήρης απογοήτευσις. οποτε τι κανουμε τωρα? περιμενω να μου ρθει .οταν μου ρθει θα δοκιμασω ινδικο,και ρωσικο. αυτα ακουγονται οτι ειν καλα
pakos31 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 σοβαρα?? δλδ ποσοφθηνοτερα ειναι τα παιχνιδια? μπορεις να μου δωσεις καποιο παραδειγμα? και τα παιχνιδια ειναι στην αγγλικη γλωσσα ??επισης διαβασα και για ινδια οτι κανουν πολλοι ειναι και αυτο πολυ φτηνο. δοκιμασε κανεις ινδια? πιθανον ναναι φθηνοτερο απο χονκ κονγκ ευχαριστω αρκετα φθηνοτερα.το halo mc για παραδειγμα ειχε 50-60 εδω εγω το πηρα στα 33,ακομα κ τα day one ειναι γυρω στο 40αρι
filologos13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια.. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... εδω και 1 μηνα παω να μπω στις συνδρομες απο το επισημο site tou xbox ( για να ακυρωσω την αυτοματη ανανεωση στο ea access) και δεν μπορω.. Ολο μου λεει οτι βρεθηκε σφαλμα στο συστημα.. Το region στο χbox ειναι το ελληνικο... Αντιμετωπιζετε κ εσεις το ιδιο προβλημα?? Ας δοκιμασει καποιος να μου πει... Ειναι σπαστικο να,μην μπορω να ακυρωσω την αυτοματη ανανεωση
arxani1986 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 αρκετα φθηνοτερα.το halo mc για παραδειγμα ειχε 50-60 εδω εγω το πηρα στα 33,ακομα κ τα day one ειναι γυρω στο 40αριακριβως ο απο πανω λεει οτι ο χονκ κονγκ ηταν φτηνος και οτι τωρα πια δεν ειναι .διαβασε να δεις τι λεει. ισχιουν ακομα οι φτηνες τιμες? μπηκες προσφατα να δεις? μπορουμε με καποιο τροπο να δουμε τις τιμες διαφορων χωρων xbox ονε marketplace τιμων,απτο ιντερνετ?χωρις την αναγκη xbox one dld??
evts Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Το marketplace πως το ορίζετε? Απο τον λογαριασμο του live καμια σχέση με τις ρυθμίσεις locale στο xbox;
nzeppos Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Για να μην δημιουργηθεί κάποια παρανόηση, δεν γνωρίζω αν όντως έχει αλλάξει κάτι ριζικά και αμετάκλητα, απλώς φαίνεται ότι σε κάποια παιχνίδια η διαφορά στην τιμή δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενα. Είχα να αγοράσω παιχνίδια από HK απ' τον Νοέμβρη, και ενώ το Destiny (όπως είπα) το είχα βρει σημαντικά πιο φτηνά σε σχέση με το ευρωπαϊκό store (38 vs 60), στο 2k15 πχ. δεν υπήρχε τόσο μεγάλη απόκλιση (κάπου 50-53 vs 70 αν θυμάμαι καλά). Το GTA V ίσως είναι λογικό που κοστολογείται στα 55-60 ευρώ όταν έχει τόσο hype και στην Ευρώπη έχει 70. Περισσότερη εντύπωση μου έκανε το Mortal Kombat X, κυρίως επειδή σε PC πωλείται τόσο ξεφτίλα τιμή (ούτε 20 ευρώ) από τα γνωστά "γκρίζα" site (μακάρι να είχαμε και στο Χ1 τέτοια). Σε άλλα παιχνίδια πάντως, η διαφορά εξακολουθεί να υφίσταται. Η προπαραγγελία του Witcher 3 στην Ευρώπη έχει 70 ευρώ, ενώ στο Hong Kong αν θυμάμαι καλά το είδα προσφορά γύρω στα 40 ευρώ (ή λιγότερο) και ήδη ψήνομαι (αλλά πρώτα να επιβεβαιώσω ότι όντως θα αξίζει τον κόπο). Το marketplace πως το ορίζετε? Απο τον λογαριασμο του live καμια σχέση με τις ρυθμίσεις locale στο xbox; Από το locale. Πας Settings -> System και διαλέγεις τη χώρα και τη γλώσσα που θέλεις. Μπορεί κάποιος να αγοράζει παράλληλα από διαφορετικά marketplaces με το ίδιο Xbox Live account. Αν δηλώσεις για χώρα Ελλάδα, τότε βλέπεις το ευρωπαϊκό marketplace και πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα ελληνικά payment methods και billing addresses. Αν μετά γυρίσεις σε HK, τότε σου φορτώνει αυτόματα τις μεθόδους πληρωμής και τις διευθύνσεις που έχεις δηλώσει για αυτό (συνήθως και το ίδιο το marketplace έχει διαφορετικά παιχνίδια, αφού δεν είναι πάντα κοινά). Κάνεις την αγορά από ΗΚ και μετά μπορείς ωραιότατα να ξαναγυρίσεις σε Ελλάδα για να παίξεις το παιχνίδι σου (όχι ότι είναι απαραίτητο). Όλα τα παραπάνω γίνονται με το ίδιο Xbox Live account. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2015 από nzeppos 2
evts Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Οι αγορές που κάνεις παραμένουν διαθέσιμες άσχετα σε ποιο marketplace είσαι μετά; Πάω δηλαδή US αγοράζω κάτι και μετα όταν το γυρίσω στο Greece θα παραμείνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις