Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ετοιμάζομαι για xbox, να ρωτήσω κάτι gift cards μπορώ να τις χρησιοποιώ για αγορά games; EA access αξίζει;

Δημοσ.

ναι κάνεις αγορές...δεν υπάρχει catch...ο τύπος είναι ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει σε συνδρομές και πόντους...αγόρασε άφοβα

• Like 1
Δημοσ.

χαλαρά ο καλύτερος και εκτός αυτού , έχει σύστημα που σου στέλνει σε δευτερόλεπτα τον κωδικό.

Δημοσ.

Εξαρταται απο την χωρητικοτητα (mA) των μπαταριων. Με energizer των 2000 mA αντεχει γυρω στις 2-3 μερες με 9-10 ωρες την μερα. Και σιγουρα εδωσα πολυ λιγοτερα απο 24 ευρω. Η μπαταρία του kit έχει χωρητικότητα 2400 mA που ανετότατα μπορείς να βρεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ σε αυτή την χωρητικότητα ακόμα και μεγαλύτερη από αυτήν. Οπότε όχι δεν έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία το κιτ από τις ΑΑ μπαταρίες, το αντίθετο μάλιστα. Είχα πάρει το κιτ για το 360 και μέσα σε έναν χρόνο η μπαταρία του είχε πεθάνει, δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση! Αν εσένα με 2650 mA σου τελειώνουν σε 3 ώρες ή έχουν πεθάνει οι μπαταρίες και χρειάζεσαι καινούργιες ή είναι καμιά μούφα μάρκα.

Επίσης γενικά για τις μπαταρίες να ξέρετε ότι οι μπαταρίες λιθίου στην ίδια χωρητικότητα κρατάνε 10 φορές περισσότερο από τις αλκαλικές.

εχει πολυ μεγαλυτερη αυτονομια το κιτ απο τις μπαταριες και κοστιζει 24 ευρω

Δημοσ.

καλησπερα.μολις αγορασα και γω το οne και εχω ν κανω μια ερωτηση. τι λογαριασμο συμφερει να κανω καλυτερα? αμερικανικο ? απο ποια αλλη χωρα εχετε δοκιμασει?

εχετε δοκιμασει ρωσικο? δεδομενου οτι το ρουβλι εχει πεσει πολυ.

εχετε κανει ετσι τετοια πειραματακια με accounts να δειτε πιο ειναι το φτηνοτερο?

εθχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα.μολις αγορασα και γω το οne και εχω ν κανω μια ερωτηση. τι λογαριασμο συμφερει να κανω καλυτερα? αμερικανικο ? απο ποια αλλη χωρα εχετε δοκιμασει?

εχετε κανει ετσι τετοια πειραματακια με accounts να δειτε πιο ειναι το φτηνοτερο?

εθχαριστω

hong kong φιλε

Δημοσ.

EA access αξίζει;

Εννοείται ότι αξίζει. Δυστυχώς δεν είμαι ακόμα συνδρομητής γιατί έχω πολλά παιχνίδια στην κατοχή μου που ακόμα δεν έχω παίξει αλλά στο μέλλον θα γίνω σίγουρα. Πέρα απ τα games που έχει (και έχω βάλει αρκετά στο μάτι) οι συνδρομητές της έχουν και διάφορα προνόμια όπως εκπτώσεις ή early access σε διάφορες μεγάλες κυκλοφορίες.

Link.png Site: Star Wars Battlefront Playable First on Xbox One Through EA Access

Δημοσ.

hong kong φιλε

σοβαρα?? δλδ ποσοφθηνοτερα ειναι τα παιχνιδια? μπορεις να μου δωσεις καποιο παραδειγμα?

και τα παιχνιδια ειναι στην αγγλικη γλωσσα ??επισης διαβασα και για ινδια οτι κανουν πολλοι ειναι και αυτο πολυ φτηνο.

δοκιμασε κανεις ινδια? πιθανον ναναι φθηνοτερο απο χονκ κονγκ ευχαριστω

Δημοσ.

εθχαριστω

Το Ρωσικό είναι το φθηνότερο που έχω βρει (ακόμα και απ' το  Hong Kong) αλλά εκεί που επιλέγεις χώρα στην κονσόλα δεν υπάρχει ως επιλογή :/ Το αμερικάνικο πλεον δεν συμφέρει.

Δημοσ.

Το Ρωσικό είναι το φθηνότερο που έχω βρει (ακόμα και απ' το  Hong Kong) αλλά εκεί που επιλέγεις χώρα στην κονσόλα δεν υπάρχει ως επιλογή :/ Το αμερικάνικο πλεον δεν συμφέρει.

αρα τοτε εσυ πως δημιουργησες ρωσικο? στα διαφορα ακαουντς τριτων χωρων μπορω να χρησιμοποιησω κανονικα πιστωτικη για αγορες?
Δημοσ.

Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου, λόγο του ότι σε κανά μήνα θα το αγοράσω και εγώ το XBOX ONE, αλλά θέλω να πάρω και μόνιτορ, το θέμα είναι όμως ότι τα ηχεία που έχω δεν έχουν οπτική θύρα για τον ήχο, έχουν mini jack 3.5. Αν πάρω πχ αυτήν την οθόνη και συνδέσω το XBOX με HDMI και βάλω τα ηχεία στην θύρα τον ακουστικών, υπάρχει περίπτωση να μην βγαίνει ο ήχος, να υπάρχει πρόβλημα δηλαδή, ή να δώσω άλλα 40€ και να πάρω αυτήν την LG που έχει ενσωματωμένα ηχεία 2x5w. Το θέμα είναι ότι θέλω να γλιτώσω τα 40€ και είναι μεγάλη απόφαση για μένα, μην δώσω τόσα λεφτά και δεν έχω ήχο στην τελική........ Έχετε δοκιμάσει τον πρώτο τρόπο που ανέφερα ;;; Θα δουλέψει άραγε 100% ;;;

ΥΓ: Υπάρχει και τρίτη επιλογή αυτή η Samsung με 140€ αλλά είναι monitor tv, και δεν πολυψήνομαι αλλά θα δούμε,,,, τι λέτε ;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...