Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια να αλλαξω λιγο συζητηση και να ρωτησω εαν παιζει να δουλεψει το mad catz sfiv fightstick που ειχα στο 360 και ειχα φτιαξει με sanwa κουμπια και μοχλο και ειναι τουμπανο στο xbox one????

Δυστυχώς οχι Garrett - για'αυτό και έχουν "ξεσηκωθεί" μερικοί (αν και, τα stick δεν είναι τα μονα περιφερειακα με "προβλημα" στην συμβατότητα)...

Είχα στάξει σε custom-ια stick ενα 200άρικο€ για το Χ360...μάντεψε γιατι το πούλησα... ;)

Street Fighter 5...με βλέπω να το παίζω με joypad (δυστυχώς), λέφτα δεν ξαναδίνω σε περιφερειακά αμα είναι να "τον πίνουμε" έτσι στην αλλαγή κάθε γενιάς κονσολών...

• Like 3
Δημοσ.

ρε παιδια να αλλαξω λιγο συζητηση και να ρωτησω εαν παιζει να δουλεψει το mad catz sfiv fightstick που ειχα στο 360 και ειχα φτιαξει με sanwa κουμπια και μοχλο και ειναι τουμπανο στο xbox one????

http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/system/compatibility-with-xbox-360

Οπως αναφερθηκε οχι,ουτε για Arcade stick ουτε για Xbox360 controller(μονο στην Nintendo ειναι φενεται τρελοι και υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ κονσολων...)

• Like 1
Δημοσ.

πηγα να βαλω συνδρομη στο live μεχρι το 2018 και δεν με αφσε γιατι λεει επιτρεπεται να εχεις live μονο μεχρι 36 μηνες υπολοιπο συνδρομης οχι παραπανω τι χαζομαρα ειναι αυτη?

Δημοσ.

καλα και εσυ πραγματικα θελεις να εχεις τοση αβαντα στην συνδρομη;

ειναι πρακτικο το θεμα τα δινεις μια φορα και τελος απο το goldxbox.gr την παιρνω 33 ευρω μπορει η microsoft να ανεβασει την τιμη που δεν θα γινει αλλα λεμε τωρα . τα λεφτα που εδωσα θα τα βγλαω απο τις προσφορες στο marketplace

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως νομίζω ότι αν είσαι gamer αξίζει να έχεις gold συνδρομή και EA Access αφού με όλα αυτά τα δωρεάν παιχνίδια που έχεις στο Xbox One, κάνεις απόσβεση...

• Like 1
Δημοσ.

εκανα δωρο για πασχα στον εαυτο μου χειρηστηριο + charge kit παιδια το charge kit αξιζει τρομερα οι μπαταριε τελειωνουν πολυ πιο γρηγορα οσοι παιρνετε χειρηστηριο δωστε ενα 20ρικο και παρτε το πακετο με το charge kit

Δημοσ.

Ή παιρνεις ένα πακετο των 4 επαναφορτιζόμενων μπαταριων και εισαι "ήσυχος" με πολύ λιγοτερα από τα 75Ε που στοιχιζει το χειριστηριο μαζι με το kit!!

• Like 3
Δημοσ.

Τότε φίλε μου μάλλον θέλουν αλλαγή οι μπαταρίες σου, να μου πεις 3 ημέρες το καταλαβαίνω, αλλά 3 ώρες τότε σίγουρα έχουν πρόβλημα, προσωπικά αλλάζω επαναφορτιζόμενες κάθε 5-6 ημέρες και παίζω από 2 εως 4 ώρες κάθε μέρα.....

Δημοσ.

το κιτ που ειχα παρει για το 360 εχασε πολυ γρηγορα την αυτονομια του....την ιδια περιοδο ειχα παρει το κιτ της energizer απο σουπερ μαρκετ με 4 μπαταριες και ακομα παιζω με αυτο στο one απο τοτε....η αληθεια ειναι ομως οτι στο τελος τα ενσυρματα controllers ειναι ελαφρυτερα και για αυτο καλυτερα σε ολους τους τομεις :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...