spartan29gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!παμε μωρη αρρωστια!!!!!!ασχετο!παιδια το one εχει εφαρμογη spotify? Οχι και ουτε θα εχει μαλλον στο μελλον. 1
HarryGrey Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Το free to play mmorpg Neverwinter τώρα διαθέσιμο για xbox one Site: Neverwinter is Now Available for Xbox One 1
sokos1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 παιδιά παίζει κανα παιχνιδάκι σαν το Bloodborn ή το God of War στο Xbox one? Αμα έχει και διπλό co-op mode ακόμη καλύτερα!!
vste Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παιζει σαν το BloodBorne... Dark Souls II η Lords of the Fallen..
D.Luffy Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δεν θα έβαζα καν στην ίδια κατηγορία το Lords με τα Souls/Bloodborne... Απλά καμία επαφή η εμπειρία του ενός και των άλλων. Τώρα για γρήγορο hack 'n' slash αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το DmC remastered. 1
vste Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δεν θα έβαζα καν στην ίδια κατηγορία το Lords με τα Souls/Bloodborne... Απλά καμία επαφή η εμπειρία του ενός και των άλλων. Τώρα για γρήγορο hack 'n' slash αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το DmC remastered. Σαν το Dark Souls σε ποιοτητα δεν ειναι... Αλλα ο ανθρωπος ζητησε παρομοιου στυλ παιχνιδι... Εεεε οπως και να το κανουμε αντιγραφει κομματακι το Dark Souls... 1
sokos1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 κάτι σε διπλό τέτοιο στύλ? Μου έχουν λέιψει πολύ τα διπλά που παίζαμε πιτσιρικάδες στα Coin-op..οπως Golden Axe, Double Dragon κτλ.. Πώς και δεν εχουν βγάλει κανα τέτοιο να παίζουμε με τα κοριτσια μας ?
lak10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 παιδια οσοι ψωνηζετε απο το us store βαλτε καλιφορνια που δεν εχει φορους για digital games εγω την πατησα ειχα στο wallet 30.86 και ηθελα να αγορασω το lego batman που εκανε 29.99 και δεν μπορουσα να το παρω εφαγα 2 ωρες στο chat της microsoft μολις εβαλα καλιφορνια η αγορα εγινε κανονικα. Αυτη στο chat στην αρχη οτι κανω λαθος στην τιμη αναγκαστκα και της εστειλα screenshot. τωρα εχει προσφορα diablo στα 30 δολλαρια lego the hobit 12 δολλαρια lego batman 3 30 δολλαρια οι τιμες ειναι για gold members
Vole Maulder Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Τι έγινε, ρε παιδιά; Σήμερα έλαβα αυτό. Μέχρι 17/4 ισχύει, οπότε δεν παίζει, γιατί δεν παίζουν τα λεφτά, αλλά τόσο desperate είναι η MS να πάρω (καλά, όχι εγώ προσωπικά ) Χ1; Thank you for being a valuable member of the Xbox community. As a reward, when you buy an Xbox One console using the code below, you’ll receive copies of Halo: The Master Chief Collection, Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, Evolve and an extra controller for just £299.99. So grab your exclusive Xbox One bundle now. 1
dimyok Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Γιατι λιρες αγγλιας ; εχεις uk λογαριασμο ; Παντως ολα αυτα με 409 euro too good to be true :-P
Vole Maulder Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ναι, και η προσφορά ισχύει μόνο για UK μέσα από το επίσημο MS store προφανώς.
cortaN@ Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ακομα δεν υπαρχει κατι επισημο για το quantum break παραμονο απο μια φημη που βγηκε απο ενα τυπα στο twitter(η κακιες γλωσσες αναφερουν οτι απλα τρολαρε ο συγκεκριμενος και τιποτα παραπανω), Τώρα που έγινε επίσημο, ξέρεις ότι το άκουσες από μένα first! http://metro.co.uk/2015/04/02/xbox-one-exclusive-quantum-break-delayed-until-2016-5132740/ ‘We thank our fans for their patience, and want them to know that the team is taking advantage of this opportunity to polish and fine tune the game to create the kind of standout entertainment experience they’ve come to expect from us.’ Smells like "Mine goes to 12, theirs also" cortaN@, on 15 Mar 2015 - 01:11 AM, said: Εχει παει για 2016. Ο λόγος? DX12...under the hood. 1
lak10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 τι καψιμο αυτο το diablo εχουμε λιωσει με τον αδερφο μου 1
Alex21121988 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Επειδή βλέπω να αναπαράγεται αρκετά και στο PC section και εδώ περί dx12 κτλ θέλω να πω και εγώ την γνώμη μου και να έχω την ανοχή σας αν βγω λίγο off topic. Γενικά βλέπω τα νούμερα στο dx12 και τις επιδόσεις.Μακαρι να ισχύουν. Οκ στο PC πες ότι όντως θα δούμε το performance που περιμένουμε. Με το xbone τι θα παιχτεί; Αν κατάλαβα καλά από αυτά που διαβάζω ανά καιρούς εδώ, το xbone περιμένει να επωφεληθεί από την άφιξη του dx12 ώστε να το χρησιμοποιήσει που; Στα exclusives του προφανώς και πρέπει να το χρησιμοποιήσει. Στα multi platform όμως; Εκεί τι γίνεται; Δεν νομίζω οι devs να ασχοληθούν ξεχωριστά με το xbone και dx12(αν και έτσι πρέπει)και να αφήσουν το ps4 να εκτεθεί. Μιλάμε για μάρκετινγκ και κακά τα ψέματα σε αυτή την γενιά (για την δεδομένη περίοδο ) το ps4 είναι η βάση για τους devs σε multi platform τίτλους. Είναι δύσκολο λοιπόν να υπάρχει πχ assassins creed στο ps4 και στο xbone να είναι με το dx12 όπου λογικά και θα δείχνει καλύτερο και θα τρέχει καλύτερα. Γενικά πιστεύω ότι θα δώσει κάποια καλά games στο xbone (exclusives) αλλά δεν πιστεύω τόσο ότι θα φέρει την επανάσταση που έχετε δεδομένη μερικοί. Τουλάχιστον όχι στην κονσόλα της ms. Στο PC είναι αλλού παππά ευαγγέλιο.. Μην αρχίσετε μερικοί ότι πάω να το κάνω flaming ή vs. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του post μου.
johngamer Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Επειδή βλέπω να αναπαράγεται αρκετά και στο PC section και εδώ περί dx12 κτλ θέλω να πω και εγώ την γνώμη μου και να έχω την ανοχή σας αν βγω λίγο off topic. Γενικά βλέπω τα νούμερα στο dx12 και τις αποδόσεις.Μακαρι να ισχύουν. Οκ στο PC πες ότι όντως θα δούμε το performance που περιμένουμε. Με το xbone τι θα παιχτεί; Αν κατάλαβα καλά από αυτά που διαβάζω ανά καιρούς εδώ το xbone περιμένει να επωφεληθεί από την άφιξη του dx12 ώστε να το χρησιμοποιήσει που; Στα exclusives του προφανώς και πρέπει να το χρησιμοποιήσει. Στα multi platform όμως; Εκεί τι γίνεται; Δεν νομίζω οι devs να ασχοληθούν ξεχωριστά με το xbone και dx12(αν και έτσι πρέπει)και να αφήσουν το ps4 να εκτεθεί. Μιλάμε για μάρκετινγκ και κακά τα ψέματα σε αυτή την γενιά (για την δεδομένη περίοδο ) το ps4 είναι η βάση για τους devs σε multi platform τίτλους. Είναι δύσκολο λοιπόν να υπάρχει πχ assassins creed στο ps4 και στο xbone να είναι με το dx12 όπου λογικά και θα δείχνει καλύτερο και θα τρέχει καλύτερα. Γενικά πιστεύω ότι θα δώσει κάποια καλά games στο xbone (exclusives) αλλά δεν πιστεύω τόσο ότι θα φέρει την επανάσταση που έχετε δεδομένο μερικοί. Τουλάχιστον όχι στην κονσόλα της ms. Στο PC είναι αλλού παππά ευαγγέλιο.. Ακριβως το ποστ σου το ειχα κανει πριν παρα πολλους μηνες και εξεφραζα τις ιδιες ανησυχιες. Δεν παιζει το One να παρει κεφαλι εναντι του PS4 λογω Dx12.
Προτεινόμενες αναρτήσεις