Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά άλλο τα remastered σε στυλ Sleeping Dogs, GTA, Tomb Raider κτλ και άλλο ένα collection στυλ HALO ή GOW που έχουν μέσα 3-4 games μαζί με το online τους...εμένα δεν με χάλαγε ένα remastered GOW να λιώσουμε λίγο στο multi

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μακαρι να εδινα 2 damn's για το halo but i don't :(

(ξερω ξερω θα ελθω και εγω με τον κηδεμονα μου next time :P)

Δεν χρειάζεται να δώσεις τίποτα, δωρεάν θα τον δώσουν τον χάρτη  :-D

Δημοσ.

Παντως λιγο που επαιξα το demo του Horizon δεν μου αρεσε καθολου...ισως γιατι ειναι κλασσικη Αμερικανια τυπου Need for Speed με σχεδον μηδενικο συντελεστη ρεαλισμου.

Δημοσ.

Ειναι arcade racing με οτι αυτο συνεπάγεται.Βεβαια πειράζοντας το αμάξι υπάρχουν οδηγικες διαφορές οπότε έχει κάποιο ενδιαφέρον στα πειράγματα. Εγώ το έλιωσα το παιχνίδι. Τσιμπησα και το Storm island και έμεινα πολύ ικανοποιημενος.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το One μόνο και μόνο για το Horizon 2 που έχω φάει κόλλημα. Εχει να μου πεί κάποιος εντυπώσεις? Να περιμένω για το Horizon 3 μήπως?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να το πάρεις τώρα να το χαρείς, αν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις. Οποιοδήποτε παιχνίδι και να σε ενδιαφέρει, κάποια στιγμή στο μέλλον θα βγει το επόμενό του. Δεν έχει νόημα για μένα να μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή μείον στο παιχνίδι και περιμένεις το επόμενο μήπως το βελτιώσουν (πράγμα που στο FH2 δε φαίνεται να ισχύει). 

Τώρα, αν ρωτάς αν αξίζει να πάρεις κονσόλα για ένα μόνο παιχνίδι (άντε, δύο, μαζί με το επόμενο, πες), αυτό εσύ το ξέρεις μόνο. Αν είναι να ρίξεις πάνω από 200 ώρες στο παιχνίδι, κι ένα μόνο να είναι, θα έλεγα ότι αξίζει. Δεν παίζεις τίποτα άλλο;

• Like 2
Δημοσ.

A οχι και εγω πιστεύω οτί αξίζει η κονσόλα απλά η ερώτηση ήταν αυτή, να το πάρω τώρα ή να περιμένω να βγεί το καινούργιο αλλά με κάλυψες δεν έχει νόημα. Δεν την θέλω για κάτι παραπάνω την κονσόλα. Αντε και κανένα Fifa & Motorsport 5. 

Αλλη μία ερώτηση γιατί δίάβασα για compatibility problems. Με τις τιμονιέρες τι γίνετε. Ισχύει οτι οι παλιές δεν λειτουργηούν στο One? Εσείς γενικά ποιές έχετε, όσοι έχετε?

Εχουμε στο insomnia κάποια ομάδα μέσα στο παιχνίδι?

Δημοσ.

ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!παμε μωρη αρρωστια!!!!!!ασχετο!παιδια το one εχει εφαρμογη spotify?

από όσο γνωρίζω όχι (ακόμα)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...