Spartan117 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Παιδιά όσοι σκέφτεστε να πάρετε το Ori and the Blind Forest DO IT! Είναι παρα πολύ καλο platformer, πολύ όμορφο, ωραία μουσική, ωραία ιστορία και δύσκολο. 1
HarryGrey Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μια ερωτηση παιδια. Θα παρω εξωτερικο σκληρο για το one. usb3 με εξωτερικη τροφοδοσια η μονο με usb; ποιο ειναι καλυτερο; Δεν έχω διαβάσει κάποιο περιορισμό όπως πχ είναι στο wii u που χρειάζεται σκληρός με εξωτερική τροφοδοσία. Δεν θα έχεις πρόβλημα ό,τι τύπο εξ σκληρού δίσκου διαλέξεις. Με μια γρήγορη ματιά πάντως εγώ αποφάσισα να αγοράσω αυτόν στο μέλλον -> http://www.skroutz.gr/s/263022/Western-Digital-Elements-Desktop-2TB.html
ultralisk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 θεωρώ πως καλύτερα να επιλέξεις με εξωτερική τροφοδοσία
Socratis_g Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ori and the blind forest http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ori-and-the-blind-forest γιατί όποιος ξέρει να κάνει παιχνίδια βάζει το κεφάλι κάτω και δουλέυει. και δεν μας πρίζει τα παπάρια στις διαφημήσεις και στο τελος τρώμε φούσκες (ryse, wathdogs, destiny, theorder ..... κτλ κτλ) 5
hollow_83 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εχει θεματα ομως. Εμενα με εχει ρημαξει στα κολληματα, πρεπει να το πατσαρουν ASAP. Περα απο αυτο ομως ειναι παιχνιδαρα.
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δεν έχω διαβάσει κάποιο περιορισμό όπως πχ είναι στο wii u που χρειάζεται σκληρός με εξωτερική τροφοδοσία. Δεν θα έχεις πρόβλημα ό,τι τύπο εξ σκληρού δίσκου διαλέξεις. Με μια γρήγορη ματιά πάντως εγώ αποφάσισα να αγοράσω αυτόν στο μέλλον -> http://www.skroutz.gr/s/263022/Western-Digital-Elements-Desktop-2TB.html Με εξωτερικη τροφοδοσια δεν ειναι;
Postmort3m Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Για 6 ώρες παιχνιδιού δεν είναι διαθέσιμο; Η μία βδομάδα είναι για το πόσο θα μείνει στο Gold. Οι 6 ώρες είναι για τους συνδρομητές ΕΑ Access, εγώ με αυτές παίζω τώρα.
HarryGrey Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω. Τίποτα φίλε, ό,τι χρειαστείς για το one εδώ είμαστε. 1
hollow_83 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Οι 6 ωρες απο οτι λενε ειναι για ολους οσον αφορα το Dragon Age απλα το trial θα τρεχει ολη την εβδομαδα μεσα στην οποια οποιος ξεκινησει εχει 6 ωρες παιχνιδιου.
Postmort3m Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Οι 6 ωρες απο οτι λενε ειναι για ολους οσον αφορα το Dragon Age απλα το trial θα τρεχει ολη την εβδομαδα μεσα στην οποια οποιος ξεκινησει εχει 6 ωρες παιχνιδιου. Ναι ισχύει μόλις τέλειωσαν οι 6 ώρες μου και δεν μπορώ να παίξω άλλο, ήταν too good to be true να μπορείς να παίξεις 6 μέρες! 1
Vole Maulder Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Παιδιά όσοι σκέφτεστε να πάρετε το Ori and the Blind Forest DO IT! Είναι παρα πολύ καλο platformer, πολύ όμορφο, ωραία μουσική, ωραία ιστορία και δύσκολο. Believe it or not, είναι το μόνο παιχνίδι (που κυκλοφορεί) που με κάνει να ζηλεύω το Χ1. Χαίρομαι που είναι και όσο καλό φαίνεται στα βίντεο ΥΓ: Αν είχε βγει στο PS4, βέβαια, θα είχαμε τους γνωστούς άγνωστους να λένε για παιχνίδια με ανθρωπάκια για κινητά ΥΓ2: Ελπίζω να μη θιχτούν οι άλλοι γνωστοί άγνωστοι με αυτό, δεν αναφέρομαι σε αυτούς
metallica 13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 καλα καμια σχεση να λεμε την αληθεια το ori με παιχνιδια τυπου apotheon...εδω μιλαμε για εργο τεχνης...!
Vole Maulder Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αυτές οι ατάκες δεν έχουν ειπωθεί για το Apotheon μόνο, αυτό είναι το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις