ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ναι φιλε εχεις δίκιο εχεις κακως σε πιασαμε απο τα μουτρα, ευτυχως μας ανοιξες τα ματια, και το 360 ειχε προβλημα τετοιο αλλα με τα πολλα RROD δεν το καταλαβαινες και τοσο γιατι σπανια λειτουργουσε ετσι και αλλιως. Τωρα τι προτεινεις να κανουν οσοι πηραν xbox one και εσυ μαζι τους?? 1
ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μωρε το καταλαβαμε απο την πρωτη στιγμη αλλα δυστυχως ειναι δυσκολο να αντισταθεις.. 2
lepaterious Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ... Μαλιστα! Αμα εχεις προβλημα σε hardware στειλε την να στην φτιαξουν να σε ανταμειψουν κιολας.
hollow_83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα το λεω ετσι για την κουβεντα, ειχα και γω αρκετα θεματα με την κονσολα σαν αυτα που αναφερει το παιδι και εφταιγε το instant on. Μολις το απενεργοποιησα δεν μου ξανακανε κιχ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Ontopic τα επόμενα μηνύματα και χωρίς χαρακτηρισμούς για τα υπόλοιπα μέλη του forum.
Postmort3m Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα το λεω ετσι για την κουβεντα, ειχα και γω αρκετα θεματα με την κονσολα σαν αυτα που αναφερει το παιδι και εφταιγε το instant on. Μολις το απενεργοποιησα δεν μου ξανακανε κιχ. Ναι αλλά αυτό δεν είναι λύση. Μήπως να τους το έλεγες στο support μπας και το φτιάξουν? Γιατί σόνυ και καλά να χρησιμοποιήσεις το energy saving? Θα πρέπει να κάθεσαι να κατεβάζεις τα updates και τα παιχνίδια manually. Φαντάσου να έχει update και να θες να παίξεις και να κάθεσαι να περιμένεις πότε θα κατέβει. Ενώ με το instant κατεβαίνει αυτόματα όταν είναι διαθέσιμο. Αν είναι αυτή η πηγή του προβλήματος πρέπει να το φτιάξουν.
hollow_83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Θα φτιαχτει στην πορεια σιγουρα δε νομιζω να το αφησουν ετσι, απλα το αναφερω για να βρεθει λυση και οτι δεν ειναι θεμα της κονσολας σαν hardware.
Postmort3m Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Θα φτιαχτει στην πορεια σιγουρα δε νομιζω να το αφησουν ετσι, απλα το αναφερω για να βρεθει λυση και οτι δεν ειναι θεμα της κονσολας σαν hardware. Για να το φτιάξουν θα πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα και ποια είναι τα επακόλουθα του. Αν δεν τους το πεις δεν θα γίνει κάτι. Καλό είναι να το ποστάρεις στο επίσημο φόρουμ του Xbox.
hollow_83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Το εχω αναφερει με mail στο επισημο suppορτ. Δε νομιζω οτι δε το γνωριζουν, σιγουρα το γνωριζουν και προφανως ειναι στο πλανο για να διορθωθει. Φανταζομαι οτι για να μην δουλευει η ιδια λειτουργια και στο PS4 (δεν εχει ενσοματωθει καν) εχει να κανει με το SOC κατι και ισως περιμενουν απο την AMD. 1
vag.patrick Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 εγω το μονο θεμα που εχω απο την κονσολα ειναι με την επιλογη που εκαναν στο cooler και με τρωει το coil whine....
Postmort3m Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 εγω το μονο θεμα που εχω απο την κονσολα ειναι με την επιλογη που εκαναν στο cooler και με τρωει το coil whine.... Εμένα όταν την πρωτοπήρα δεν ακουγόταν κιχ, τώρα ακούγεται κάπως αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο δυνατά για να είναι ενοχλητικό. Μήπως έχει μαζέψει σκόνη?
hollow_83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Το Cooler με το coil whine δε νομιζω οτι εχει καποια σχεση. Εκτος vag αν εννοεις οτι λογω του cooler δε ψυχονται καλα και σφυριζουν.
whiteman7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Με διαφορά καλύτερο το xbox one από το ps4...τυχαίνει να έχουμε και τα δύο και τα ματάκια μας βλέπουν... Όλα τα άλλα....
hollow_83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Και τα δυο καλα ειναι, ατομικα το καλυτερο προκυπτει απο το ποια καλυπτει τις απαιτησεις μας. 3
Vole Maulder Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Πάντως δεν μπορώ να μην παρατηρήσω το αστείο του να επικαλείται κανείς τα μάτια του ως την υπέρτατη απόδειξη για κάτι Οποιος κατάλαβε κατάλαβε 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις