Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

VS Mode και παιδιαστικές χαζομαρούλες. Εγώ βλέπω το Bloodborne για το PS 4 και το το Wasteland 2 για το Xbox One (έχω PC του 2001) που πρόσφατα ανακοινώθηκε. Αυτά τα 2 είναι games που με τσιγκλάνε. Τα άλλα 1080p και 900p τα ακούω βερεσέ. Έχει παλιώσει το αστείο και πλέον ακούγεται ως κακόγουστο.

Κατά τα άλλα μην σκοτίζεστε για τις κονσόλες. Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο. :-D

Δημοσ.

VS Mode και παιδιαστικές χαζομαρούλες. Εγώ βλέπω το Bloodborne για το PS 4 και το το Wasteland 2 για το Xbox One (έχω PC του 2001) που πρόσφατα ανακοινώθηκε. Αυτά τα 2 είναι games που με τσιγκλάνε. Τα άλλα 1080p και 900p τα ακούω βερεσέ. Έχει παλιώσει το αστείο και πλέον ακούγεται ως κακόγουστο.

Κατά τα άλλα μην σκοτίζεστε για τις κονσόλες. Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο. :-D

Για να ξεκαθαρισουμε κατι, επειδη το βλεπω να αναμασαται καιρο.

Δεν υπαρχει κανενα Vs σε αυτο το thread ουτε στο αντιστοιχο thread του ps4.

Το να συζητας την αποδοση των δυο κονσολων σε καποια συγκεκριμενα παιχνιδια βασει πραγματικοτητας και πραγματικων review, τυπου Digital Foundry, δε συνιστα Vs αλλα ενημερωση των κατοχων της μιας η της αλλης κονσολας. Γνωριζοντας π.χ. οτι το X1 παραγει συγκεκριμενα αποτελεσματα στο Evolve ή στο CoD:AW ή στο προσφατο Revelations 2, μπορει να ωθησει καποιον να προτιμησει τη συγκεκριμενη εκδοση εναντι της αλλης πλατφορμας η το αντιθετο.

Και φυσικα, το να συζητας την τεχνολογια που υπαρχει πισω απο το Xbox One και να γινεται κουβεντα σχετικα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα της κονσολας, τα φανερα και τα ασαφη, τα ανακοινωθεντα και τα μη ανακοινωθεντα,

δε συνιστα Vs, συνιστα ενημερωση και μαλιστα υψηλου επιπεδου που δε θα τη συναντησετε ευκολα σε sites οπαδικης προσεγγισης στο θεμα.

Για να μην τρεφονται αυταπατες, το Vs εδω ξεκιναει οταν καποιοι - ασχετοι η μη - ερχονται σε αυτο το thread

και ο καθενας γραφει το μακρυ η το κοντο του, με μια κοινη ομως συνισταμενη:

Διαρρεοντας ανακριβειες η υπερβολες η πραγματα που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα με εντονο υποκειμενισμο (για να μην πω κακεντρεχεια) και τοτε οι κατοχοι X1 που σαφως δε μπορουν να πιστεψουν

στα αυτια τους (οπως εγινε πριν με το "crash-αρισμα" του X1 και τα προβληματα στο live και τα λοιπα φαιδρα),

αντι να αδιαφορουν για τετοια ανυποστατα flaming posts, καθονται και απαντανε.

Όταν ο συλλογικος πυρηνας ενος thread συνειδητοποιησει καποιες βασικες αρχες και συνθηκες πανω

στις οποιες κινειται και μετεξιλισσεται το thread, τοτε δε νομιζω οτι χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια για να

μπορουμε να ξεχωριζουμε ενα επικοδομητικο post από ένα μηδενιστικό post.

Μην ξεχνατε και τη γνωστη παροιμία...: "ξεχωρίζει η ήρα από το στάχυ!"

• Like 3
Δημοσ.

λοιπόν για να τελιώνουμε με το flame bait που έριξες μια φιλική συμβουλή...εσύ και οι άλλοι πηγαίνετε την κονσόλα πίσω γιατί το να τρώει κολλήματα και να σε πετάει στο dashboard δεν είναι στα feautures της κονσόλας αλλά έχει πρόβλημα...δώστε την πίσω όσο είναι ακόμα στην εγγύηση...δεν νομίζω να έχει αναφέρει κανείς εδώ μέσα ότι έχει τέτοια θέματα με την κονσόλα συνέχεια

επίσης δεν μου είπες από που πηγάζει η σιγουριά σου ότι ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος...έχεις δει κάπου το PS4 και έχεις άποψη?για το PS μιλάω και λέω ότι αυτά που αναφέρεις δεν τα έχεις δει ο ίδιος ποτέ και όχι για το ΧΒΟΧ

και φιλική συμβουλή...αφού επένδυσες σε αυτήν την εξευτελιστική τιμή ε πούλα το να ησυχάσεις και πάρε την πραγματική next gen εμπειρία, το PS4...αλλά ξαναγράψε μου εδώ εντυπώσεις από την νέα σου κονσόλα

Επειδή δεν συμφωνείς με μια άποψη που εκφράζεται δεν σημαίνει ότι είναι flame bait αγαπητέ. Εγώ δεν είπα οτι ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος, μπορείς σε παρακαλώ να διαβάζεις αυτά που γράφω πριν απαντήσεις? Εγώ έκρινα το X1 σε σύγκριση με τον προκάτοχο του και ως υποτιθέμενη next-gen κονσόλα δεν είπα ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο από το Ps4 γιατί προφανώς αφού δεν το έχω δεν μπορώ να κρίνω. Τέλοσπαντων δεν μπορώ να σου μάθω ανάγνωση-καταννόηση ή ότι είναι το πρόβλημα σου. Ξεκόλλα λίγο από το κόμπλεξ που σε διακατέχει και αν δεν μπορείς τουλάχιστον μην απαντάς αφού δεν έχεις κάτι να πεις πέρα από τα αποτυχημένα σου "επιχειρήματα".

Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή δεν μπορώ να εκφράσω την άποψη μου για το προιόν που αγόρασα? Δεν μπορώ να κάνω κριτική? Μόνο αν λέμε οτι το X1 είναι σούπερ ντούπερ ουάου κονσόλα επιτρέπετε να μιλήσουμε? Μοιάζετε ανατριχιαστικά με τις πεποιθήσεις της Χρυσής Αυγής, δυστυχώς για εσάς έχουμε (ακόμα) Δημοκρατία. Ξέρω έχετε κόμπλεξ και σας πονάει να εκφράζονται διαφορετικές απόψεις αλλά δεν γυρίζει η Γη γύρω από εσάς. Απαντήσεις επιλεκτικά ξέρω να δίνω και εγώ, κανένας δεν μου απάντησε για όλα αυτά τα θέματα που ανέφερα, τα αγνοήσατε επιδεικτικά και αρκεστήκατε στα ειρωνικά σχολιάκια, να μου πεις τι περιμένω και εγώ .

edited

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα οτι ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος, μπορείς σε παρακαλώ να διαβάζεις αυτά που γράφω πριν απαντήσεις? 

Για next-gen απαιτήσεις κλπ σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό δεν αξίζει. 

επειδή φίλε μου πουλάς τρέλα και στην προσπάθεια για flame δεν θυμάσαι τι έχεις πει, θα πω κάτι τελευταίο και θα σταματήσω γιατί όπως λέει ο Cortana σε συζητήσεις τύπου "το ΧΒΟΧ αξίζει το πολύ 200 ευρώ" δεν πρέπει να απαντάμε και κουράσαμε

next time πρόσεχε τι αγοράζεις

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως αφου αγορασες το προιον αυτο το θεωρεις κατωτερο του ανταγωνισμου και σου δημιουργει και προβληματα που οπως λενε οι χρηστες οφειλονται σε προβληματικο hardware τι περιμενεις να σου πουν?? "Ναι φιλε εχεις δικιο xbone sucks μεινε ομως με αυτο τωρα και συνεχισε να γραφεις ποσο χαλια ειναι.." για να εχουμε δημοκρατια?? :P

Σου λενε πουλα το και παρε ps4 απλα..

• Like 3
Δημοσ.

150€ και μεταφορικά δικά μου.

200€ το πήρες με ενα 150αρι πιστεύω θα κάνεις και τον σταυρό σου,το ξεφορτωνεσαι κιόλας.

Στείλε πμ μεγάλε ενδιαφερομαι!!!

• Like 6
Δημοσ.

200€ το πήρες με ενα 150αρι πιστεύω θα κάνεις και τον σταυρό σου,το ξεφορτωνεσαι κιόλας.

Σε παω στοιχημα οτι θα το πουλησει 300(ενω πιστευει οτι θα επρεπε να εχει 200 καινουργια) και επισης οταν μιλησει με καποιο ενδιαφερομενο να δω αν θα εχει αυτο το πνευμα που εχει εδω... Εκει θα κανει την παπια και θα λεει ποσο μαματη κονσολα ειναι για να του φυγει.... Υποκριτες.

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε για σένα το δίνω μόνο 50 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!!! :D Στείλε μου τα στοιχεία σου να κανονίσουμε!!! xD

Δημοσ.

Σε παω στοιχημα οτι θα το πουλησει 300(ενω πιστευει οτι θα επρεπε να εχει 200 καινουργια) και επισης οταν μιλησει με καποιο ενδιαφερομενο να δω αν θα εχει αυτο το πνευμα που εχει εδω... Εκει θα κανει την παπια και θα λεει ποσο μαματη κονσολα ειναι για να του φυγει.... Υποκριτες.

Περισσότερες πιθανότητες έχει να βγει το Halo στο πς4 παρά να έχει ο Postmort3m xbox one.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως αφου αγορασες το προιον αυτο το θεωρεις κατωτερο του ανταγωνισμου και σου δημιουργει και προβληματα που οπως λενε οι χρηστες οφειλονται σε προβληματικο hardware τι περιμενεις να σου πουν?? "Ναι φιλε εχεις δικιο xbone sucks μεινε ομως με αυτο τωρα και συνεχισε να γραφεις ποσο χαλια ειναι.." για να εχουμε δημοκρατια?? :P

Σου λενε πουλα το και παρε ps4 απλα..

Επειδή έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό είπα γιατί το αγόρασα, απο εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι κόμπλεξ έχετε όλοι και δεν μπορείτε να διαβάσετε μια διαφορετική αντικειμενική άποψη, άλλωστε εγω ανέφερα γεγονότα. Το προβληματικό hardware δεν σας ενοχλεί ε? Τότε προτείνω την επόμενη φορά που θα έχετε κάποιο θέμα με την κονσόλα να μην την στείλετε για επισκευή αλλά να στείλετε ευχαριστήριο μήνυμα στην Microsfoft για την απίστευτη δουλειά που κάνει! Έτσι you 'll put your words where your mouth is που λένε και στο χωριό μου. :D

edited

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό είπα γιατί το αγόρασα, απο εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι κόμπλεξ έχετε όλοι και δεν μπορείτε να διαβάσετε μια διαφορετική αντικειμενική άποψη, άλλωστε εγω ανέφερα γεγονότα. Το προβληματικό hardware δεν σας ενοχλεί ε? Τότε προτείνω την επόμενη φορά που θα έχετε κάποιο θέμα με την κονσόλα να μην την στείλετε για επισκευή αλλά να στείλετε ευχαριστήριο μήνυμα στην καταπληκτική Moneysoft για την απίστευτη δουλειά που κάνει! Έτσι you 'll put your words where your mouth is που λένε και στο χωριό μου. :D

Αυτο πες το στον συμφορουμιτη Heatspreader που εχει στειλει τουλαχιστον 3 Playstation 4 controllers πισω λογω των αναλογικων. Και η Sony εριξε παρα πολυ την ποιοτητα στο Ps4 δεν εχει να λεει κατι αυτο.

Δημοσ.

Αυτο πες το στον συμφορουμιτη Heatspreader που εχει στειλει τουλαχιστον 3 Playstation 4 controllers πισω λογω των αναλογικων. Και η Sony εριξε παρα πολυ την ποιοτητα στο Ps4 δεν εχει να λεει κατι αυτο.

Άλλο να σου χαλάσει το χειριστήριο και άλλο η κονσόλα φίλτατε, τεράστια διαφορά. Τα controllers χαλάνε και στο Xbox ανάλογα την χρήση που κάνεις. Βλέπω ότι αναφέρεσαι στους μοχλούς εννοείς οτι χάλασε το χειριστήριο ή οτι φθάρθηκε το πλαστικό κάλυμα? Γιατί αυτό δεν θεωρείται προβληματικό hardware και εμένα σε ότι 360 controllers είχα έχει φθαρεί το πλαστικό, ε και? Παίρνεις με 1 ευρώ καινούργια, δεν είναι πρόβλημα στο hardware. Πραγματικά το συγκρίνεις με το να freezαρει η κονσόλα? Ο_Ο Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει σύγκριση στο χειριστήριο του ps4 με του Χ1 είναι κλάσεις κατώτερο και με χειρότερα υλικά αλλά προσωπικά πιο πολύ με νοιάζει η ποιότητα κατασκευής της κονσόλας, χειριστήριο μπορείς να πάρεις και 3rd party. Άν έχεις κατώτερη ποιότητα κατασκευής στην κονσόλα θα πάρεις τα 3.

Δημοσ.

Άλλο να σου χαλάσει το χειριστήριο και άλλο η κονσόλα φίλτατε, τεράστια διαφορά. Τα controllers χαλάνε και στο Xbox ανάλογα την χρήση που κάνεις. Βλέπω ότι αναφέρεσαι στους μοχλούς εννοείς οτι χάλασε το χειριστήριο ή οτι φθάρθηκε το πλαστικό κάλυμα? Γιατί αυτό δεν θεωρείται προβληματικό hardware και εμένα σε ότι 360 controllers είχα έχει φθαρεί το πλαστικό, ε και? Παίρνεις με 1 ευρώ καινούργια, δεν είναι πρόβλημα στο hardware. Πραγματικά το συγκρίνεις με το να freezαρει η κονσόλα? Ο_Ο

Μια χαρα Hardware θεμα ειναι. Οσον αφορα το να κολλαει η κονσολα,γιαυτο εχεις την εγγυηση αν ειναι θεμα Hardware που ειναι το προβλημα??

Δημοσ.

Μια χαρα Hardware θεμα ειναι. Οσον αφορα το να κολλαει η κονσολα,γιαυτο εχεις την εγγυηση αν ειναι θεμα Hardware που ειναι το προβλημα??

Βρε καλέ μου είναι θέμα hardware γενικό όπως είπα τόσες φορές, δεν είναι μεμονωμένο γεγονός, δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα αλλά και σε 3-4 άτομα που έχουν και αυτοί Χ1 και μου έχουν πει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν λέω οτι freezαρει συνεχώς αλλά είναι ένα θέμα, δεν γίνεται καινούργια κονσόλα με υποτίθεται καινούργιο hardware να κολλάει όπως κόλλαγε το 360, αυτό λέω. Ούτε να σε πετάει στα καλά καθούμενα στο dashboard που αυτό είναι θέμα software πιθανόν. Αυτό είπα και πέσανε να με φάνε έχει πολλά θέματα που δεν δικαιολογούνται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...