marios_geo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Είναι αλήθεια ότι μιας και τα 900p είναι καλύτερα από τα 1080p,ολες οι εταιρείες στρέφονται πλέον στα 720p. Αφού σύμφωνα με την λογική (γκουχου γκουχου) κάποιων εδώ, το λιγότερο είναι περισσότερο. 3
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Fulgore αν δεν παρατήρησες καμία διαφορά ρίξε μια ματιά σε αυτό το post του cortaN@ http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/?p=53810564 Μα αυτο λεω και εγω.Αν οντως δειχνει πιο ωραια σε 900P απο 1080P ειναι καθαρα θεμα Developer. Εγω ξερεις πολυ καλα οτι απο την αρχη τις βλακειες περι 50% κλπ δεν τις υποστηριζα. Στηριζα μονο την Sony πριν βγει καν το ps4 κυριως λογω της πληθωρας των exclusive που ειχε στο Ps3. Τωρα οταν βλεπεις και στις 2 κονσολες Amd Cpu και GPu(κοινως τερμα οι δικαιολογιες με Cell Ram κλπ)8gb ram και αν οντως εχουμε φτασει σε σημειο στα Multiplattform που εκει ειναι και το ζουμι της υποθεσης τα παιχνιδια να δειχνουν καλυτερα σε 900p παρα σε 1080p,τοτε λυπαμαι που το λεω αλλα οι Developers ειναι για πολλες σφαλιαρες. Αν ειδικα σκεφτεις και τις περιπτωσεις των Lord Of the Fallen και Unity και το οτι ηταν Unplayable για πολλους κατοχους(αρα καταριπτεται και ο μυθος οτι στις κονσολες τα games τρεχουν χωρις προβληματα σε σχεση με το PC) εγω προσωπικα πιο πολυ προβλαματιζομαι για το μελλον των video games παρα για το αν το Xbox ειναι δυνατοτερο πχ απο το Ps4.
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Είναι αλήθεια ότι μιας και τα 900p είναι καλύτερα από τα 1080p,ολες οι εταιρείες στρέφονται πλέον στα 720p. Αφού σύμφωνα με την λογική (γκουχου γκουχου) κάποιων εδώ, το λιγότερο είναι περισσότερο. Ανάθεμα αν διάβασες τίποτα από αυτά που πόσταρα και είναι πράγματα που λέμε και ξανά λέμε συνέχεια. Κανείς δεν είπε ότι 900p>1080p. Αν δεις τις εικόνες η έκδοση του πς4 είναι πετσοκομμένη, λείπουν σκιές, λεπτομέρειες κτλ και όλα αυτά για να πετύχουν το νούμερο 1080p. Και έχουν αφαιρεθεί τόσες λεπτομέρειες που κάνουν την έκδοση του one με τα 900p να φαίνεται καλύτερη. Ποστάρετε άλλη μια λοιπόν την λίστα του ign με τα 1080 και 900p που την μεταφράζετε "για να έχει μεγαλύτερη ανάλυση άρα είναι και η καλύτερη έκδοση" αφού έτσι σας βολεύει και αγνοήστε αυτά που βλέπετε, γιατί τι σας νοιάζει στην τελική, σημασία έχουν μόνο οι αριθμοί. Έτσι δεν είναι παιδιά; 1
stavros88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Βρε βρε εγω τα λεγα πριν λιγο καιρο αν και οταν βγουν καποια καλυτερα παιχνιδια στο xbox one εστω και στις τριχες του πρωταγωνιστη,θα αρχισουν παλι οι γνωστοι να κρατανε μεχρι και σκορ στα multiplatform παιχνιδια Μηπως πρεπει να αναθεωρησετε τις αποψεις σας καποιοι? 2
marios_geo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ανάθεμα αν διάβασες τίποτα από μπλα μπλα μπλα Όλα αυτά που αναφέρεις είναι υποκειμενικα. Εσύ και μόνο εσύ τα βλέπεις - φαντάζεσαι. Οι αριθμοί είναι υποκειμενικοι. Μεγαλύτερη ανάλυση στο ίδιο παιχνίδι σημαίνει καλύτερα γραφικά. Άρα λοιπόν όσον και να το παλεύεις δεν θα πετάξουμε τις HD τηλεοράσεις μας, εκτός και αν πάρουμε τίποτα 4κ.
cortaN@ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πηγή: Xbox 360 Owners can now start building Xbox One game library Σημαντικό νέο για κατόχους Xbox360 που ακόμα δεν έχουν κάνει το βήμα της αγοράς ενός Xbox One. Δεδομένου ότι έχουν μία συνδρομή Gold, μπορούν μέσω του Xbox360, εκτός από τα δωρεάν 2Games για το 360 κάθε μήνα, να κάνουν register και τα games για το X1 και να τα προσθέτουν στη συλλογή τους. 3
gkalas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Βρε βρε εγω τα λεγα πριν λιγο καιρο αν και οταν βγουν καποια καλυτερα παιχνιδια στο xbox one εστω και στις τριχες του πρωταγωνιστη,θα αρχισουν παλι οι γνωστοι να κρατανε μεχρι και σκορ στα multiplatform παιχνιδια Μηπως πρεπει να αναθεωρησετε τις αποψεις σας καποιοι? Πως γίνεται να είναι καλύτερο στο one οταν το Ps4 είναι 50% δυνατότερο; Δε μου βγαίνουν οι αριθμοί. 2
stavros88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πως γίνεται να είναι καλύτερο στο one οταν το Ps4 είναι 50% δυνατότερο; Δε μου βγαίνουν οι αριθμοί. Εμενα ρωτας?Ρωτα τους ειδικους που μαζευτηκαν ολοι εδω μεσα.Εγω ποτε δεν επαιρνα μερος σε αυτη την πανηλιθια συζητηση.
filologos13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εγω πιστευω οτι το xbox one επρεπε να το πουλανε 100 euro... ζητω η sony !!! Ζητω τα 1080p !! 3
ultralisk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πως γίνεται να είναι καλύτερο στο one οταν το Ps4 είναι 50% δυνατότερο; Δε μου βγαίνουν οι αριθμοί. εύκολα 1920*1080 = 2,073,600 1600*900 = 1,440,000 κοντά 50%...BOOM BABY...1080p POWAH 2
anamenos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 και μην ξεχνάτε ότι στο PS4 υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να βγάλει και πάνω από 100% καλύτερες αποδόσεις. Βλέπε Konami MGS και Pro 1080p έναντι 720p.
Postmort3m Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εγώ αγαπητέ κολλημένε xbox fan δεν σύγκρινα το UI του X1 με του PS4 το σύγκρινα με τον προκάτοχο του και το έκρινα βάση αυτού Παιδιά κακά τα ψέμματα το Xbox one είναι κατώτερη κονσόλα και όχι μόνο στα των γραφικών/επιδόσεων στα παιχνίδια. Εγω για ps4 πήγαινα αλλά με αυτή την προσφορά του γερμανού το πήρα κοψοχρονιά το xbox one εν γνώση όλων αυτών. Το θέμα είναι οτι εντάξει και εγω έχω τσακωθεί (οχι εδώ) με άτομα για το ps4 vs xbox one πριν πάρω την κονσόλα. Τώρα που την πήρα βλέπω οτι είναι χειρότερη και σε αυτά και στα υπόλοιπα, δηλαδή και στις επιδόσεις στο dashboard και στην ποιότητα του party και δεν τα βλέπω μόνο εγώ τα βλέπουν και άλλοι. ναι ναι φίλε μου,ΟΤΙ ΠΕΙΣ...με το 360 το σύγκρινες μόνο ενώ μας λες μέχρι και για την ποιότητα του party του PS4 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ πάρε και τις 2 κονσόλες, δούλεψε τες και ξαναέλα διαβασμένος με λες κολλημένο ενώ έχω και τις 2 κονσόλες και έχω δει ο ίδιος τα συν και τα πλην της κάθε μίας...μην πω πως μπορώ να χαρακτηρίσω εσένα που κάθεσε και λες πράγματα που σου έχουν πει "οι άλλοι" ΛΟΛ Σε αυτά που boldάρησες δεν βλέπω να συγκρίνω με το ps4 , δεν αναφέρεται καν η λέξη ps4 μήπως να μάθεις ανάγνωση εσύ? Επίσης είπα οτι όλα αυτά τα βλέπω εγω ΚΑΙ άλλοι (με τους οποιους έχω μιλήσει και έχουν την κονσόλα) τώρα εσύ επειδή δεν έχεις επιχειρήματα λες οτι λέω πράγματα από αυτά που μου έχουν πει "οι άλλοι" οκ... Αν υπάρχει πρόβλημα κατανόησης να στο εξηγήσω: Εγώ έχω την κονσόλα και έχω δει πρακτικά αυτά που λέω δεν μου τα είπαν οι "άλλοι", αυτό που είπα είναι οτι αυτά που περιγράφω έχουν συμβεί και σε άλλους. Λοιπόν μπορώ και εγώ να boldάρω! Ιδού: Αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο απ'όλα είναι ότι κάποια πράγματα που δούλευαν σωστά στο 360 δεν τα μετέφεραν και στο Xbox one..Αναφέρω για παράδειγμα όταν κατεβάζεις ενα παιχνίδι και πας να παίξεις multiplayer θα έπρεπε να σταματάει αυτόματα και όχι να πρέπει να πας να κάνεις εσύ παύση, τα party έχουν πολλά θέματα ναι μεν ο ήχος είναι πολύ καλύτερης ποιότητας αλλά κάνει κάτι κουλά όπως το να μην ακούς τον άλλον στα καλά καθούμενα, να σε πετάει, να μην λειτουργεί σωστά όταν κατεβάζεις κάποιο παιχνίδι (που στο 360 αυτό δεν δημιουργούσε πρόβλημα), κολλάει η κονσόλα ή ενω παίζεις κάποιο παιχνίδι σε πετάει στο dashboard (έλεος καινούργια κονσόλα και να κολλάει) προφανώς την έχουν υπερφορτώσει για τις δυνατότητες της (και χωρίς το kinect έτσι?) αυτά είναι απο 1 μήνα χρήσης και χωρίς το kinect φαντάζομαι πως θα ήταν πριν τα update και μαζί με το kinect που έτρωγε ενα 10% από την ισχύ. Τα status γιατί να μην υπάρχει το away και το busy? Στο πάρτυ δεν μπορείς να δείς αν ο άλλος έχει μικρόφωνο ή όχι. Στην αναζήτηση στο store δεν υπάρχουν πια οι κατηγορίες, πρέπει να κάθεσε να βλέπεις όλη την λίστα με τα παιχνίδια για να βρείς αυτό που θες. Κλπ κλπ κλπ. Ωπ κάνω σύγκριση το UI του Xbox One με το 360 και όχι με το PS4! Wow? Κολλημένος φουλ..να το προσέξεις αυτό. LOL^2 edited
spartan29gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Αυτο το πραγμα με το vs εχει κουρασει αρκετα πιστευω παιδια.Αφηστε της ανουσιες συγκρισεις περι αναλυσεων περισσοτερων σκιων και φωτισμων!!και απολαυστε τα παιχνιδια .Εγω προσωπικα σαν κατοχος και των 2 κονσολων!!ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την επενδυση που εκανα, διοτι ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μελλοντικα οτι και τρομερες αποκλειστικοτητες θα δουμε!! και ακομη μεγαλυτερη υποστηριξη μακροπροθεσμα απο εδω και στο εξης.Η ανοδος του xbox-one σε ολλους τους τομεις!!μονο καλο θα κανει σε ολλους μας αυτο να το ξερετε παντως. 3
The_Sheep Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εδω https://www.youtube.com/user/xbox/videos θα βρειτε trailers με πολλα απο τα ID xbox games που ανακοινωθηκαν και ερχονται τους επομενους μηνες 1
ultralisk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σε αυτά που boldάρησες δεν βλέπω να συγκρίνω με το ps4 , δεν αναφέρεται καν η λέξη ps4 μήπως να μάθεις ανάγνωση εσύ? Επίσης είπα οτι όλα αυτά τα βλέπω εγω ΚΑΙ άλλοι (με τους οποιους έχω μιλήσει και έχουν την κονσόλα) τώρα εσύ επειδή δεν έχεις επιχειρήματα λες οτι λέω πράγματα από αυτά που μου έχουν πει "οι άλλοι" οκ..Ανάγνωση Α Δημοτικού, το χρειάζεσαι. Αν υπάρχει πρόβλημα κατανόησης να στο εξηγήσω: Εγώ έχω την κονσόλα και έχω δει πρακτικά αυτά που λέω δεν μου τα είπαν οι "άλλοι", αυτό που είπα είναι οτι αυτά που περιγράφω έχουν συμβεί και σε άλλους. Γκε γκε? Λοιπόν μπορώ και εγώ να boldάρω! Ιδού: Ωπ κάνω σύγκριση το UI του Xbox One με το 360 και όχι με το PS4! Wow? Κολλημένος φουλ..να το προσέξεις αυτό. LOL^2 λοιπόν για να τελιώνουμε με το flame bait που έριξες μια φιλική συμβουλή...εσύ και οι άλλοι πηγαίνετε την κονσόλα πίσω γιατί το να τρώει κολλήματα και να σε πετάει στο dashboard δεν είναι στα feautures της κονσόλας αλλά έχει πρόβλημα...δώστε την πίσω όσο είναι ακόμα στην εγγύηση...δεν νομίζω να έχει αναφέρει κανείς εδώ μέσα ότι έχει τέτοια θέματα με την κονσόλα συνέχεια επίσης δεν μου είπες από που πηγάζει η σιγουριά σου ότι ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος...έχεις δει κάπου το PS4 και έχεις άποψη?για το PS μιλάω και λέω ότι αυτά που αναφέρεις δεν τα έχεις δει ο ίδιος ποτέ και όχι για το ΧΒΟΧ και φιλική συμβουλή...αφού επένδυσες σε αυτήν την εξευτελιστική τιμή ε πούλα το να ησυχάσεις και πάρε την πραγματική next gen εμπειρία, το PS4...αλλά ξαναγράψε μου εδώ εντυπώσεις από την νέα σου κονσόλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις