ultralisk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ε ναι ρε συ μπαμ κάνει...ήξερε ότι το PS4 είναι η πραγματική next gen εμπειρία αλλά παρόλα αυτά πήρε την χειρότερη κονσόλα εις γνώσιν του επειδή την είχε προσφορά ο Γερμανός...πλάκα κάνει edited 2
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εγω γενικα εχω απογοητευτει απο τις νεες κονσολες,και τις 2 και εν μερη το περιμενα οταν εμαθα για το τι φορουσαν μεσα(Amd)και σε τι κοστος τις βγαλανε Day One. Ειδικα η Sony πραγματικα εκανε αυτο που δεν επρεπε και επεσε απιστευτα σε ποιοτητα και στο Controller(ποσα ατομα εχουν γυρισει τα Controllers πισω λογω των αναλογικων και ελεος που θα βαζουμε προστατευτικα στα controllers,για να μην σχολιασω την τραγικη αυτονομια της μπαταριας)και στην κονσολα αυτη καθαυτη(ακομα και το Headset,ο θεος να το κανει δηλαδη ειναι πιο φθηνο και απο αυτα που πουλανε στην λαικη).Το δε Xbox ηθελα να ηξερα για ποιο καταραμενο λογο ηθελαν να το πλασαρουν με το Kinect μαζι ρε γμτ εξ αρχης???Δηλαδη εχετε δει εσεις ως τωρα κατι που να αξιοποιει τοσο πολυ το Kinect ειδικα σε σχεση με το 360???Παλι καλα που επεσε το κραξιμο και γλυτωσε ο κοσμος τσαμπα λεφτα και επισης για μενα μλκια που βλεπω σε μερικα παιχνιδια να τα τρεχει σε 720p,γιατι ρε MS τι εγινε δεν πληρωσες καλα την Amd και εχει τετοια αποδοση η κονσολα??? Βασικα μπορει καποιος με τις προσφορες που πεσανε απο Γερμανο,Wind,Vodafone κλπ να παρει με 500ευρω και τις 2 κονσολες οταν παλια με 500ευρω σε τετοια περιοδο κοστιζε μονο το Ps3 αλλα τι να το κανεις οταν ειναι να βλεπουμε τετοια καρναβαλια οπως το παραπανω Video. Να ηταν πχ το video PC vs κονσολες να το καταλαβω αν πχ οι κονσολες ειχαν τα Frame drops λογω περιορισμενου Hardware αλλα εχουμε καταντησει οταν βγαινει ενα παιχνιδι να ρωτανε ολοι(μιας και στο εξωτερικο ειδικα πολλοι τις εχουν και τις 2 κονσολες λογω του κοστους)που τρεχει καλυτερα.... Εγω παντως αυτη την γενια πιο πολυ κοιταζω την MS απο την προηγουμενη,κυριως για να δω αν θα μας δικαιωσει απο πλευρας new IPs τυπου Quantum γιατι και με το Tomb raider επεσε πολυ κραξιμο και απο οτι φενεται θα βγει καποια στιγμη και στις αλλες κονσολες(PC,Ps4).
Vole Maulder Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί μια τόσο μικρή διαφορά στη CPU να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στα frames σε ένα τόσο last-gen looking παιχνίδι. Και αυτή η ερώτηση είναι ειλικρινής, όχι εμπρηστική. Επίσης, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται ο οποιοσδήποτε να πιάνεται από ένα παιχνίδι σαν αυτό, τη στιγμή που και οι δύο κονσόλες έχουν βγάλει ένα Ryse κι ένα Order τουλάχιστον, για να αποδείξει οτιδήποτε ή για να βγάλει συμπεράσματα. Το DF καλά κάνει και ποστάρει ό,τι ποστάρει, κι εγώ άμα δούλευα εκεί ή το έτρεχα ακριβώς αυτό θα έκανα άμα ήθελα να βγάλω λεφτά και τίποτα άλλο. Ειδικά αυτή η τάση τον τελευταίο καιρό να κάνουν και anti-review μέσα στην τεχνική τους ανάλυση θα έπρεπε να σας λέει κάτι παραπάνω για τις προθέσεις των άρθρων τους, αλλά και για τη χρησιμότητά τους. Τέλος πάντων, όπως τη βρίσκει ο καθένας, υποθέτω, και όπου τη βρίσκει. Απλώς το λυπηρό είναι πως γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να γίνει διάλογος για οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτόν το χαζό πόλεμο. Κάνει μια στοιχειώδη προσπάθεια τελευταία το Gamespot, για παράδειγμα, να ανεβάζει πιο ενδιαφέροντα βίντεο, και το μόνο που βλέπεις στα σχόλια είναι άτομα να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος την έχει μεγαλύτερη ή για το ποιος καταστρέφει το gaming. Oh the irony of the ironies δηλαδή... 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί μια τόσο μικρή διαφορά στη CPU να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στα frames σε ένα τόσο last-gen looking παιχνίδι. Και αυτή η ερώτηση είναι ειλικρινής, όχι εμπρηστική. Επίσης, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται ο οποιοσδήποτε να πιάνεται από ένα παιχνίδι σαν αυτό, τη στιγμή που και οι δύο κονσόλες έχουν βγάλει ένα Ryse κι ένα Order τουλάχιστον, για να αποδείξει οτιδήποτε ή για να βγάλει συμπεράσματα. Το DF καλά κάνει και ποστάρει ό,τι ποστάρει, κι εγώ άμα δούλευα εκεί ή το έτρεχα ακριβώς αυτό θα έκανα άμα ήθελα να βγάλω λεφτά και τίποτα άλλο. Ειδικά αυτή η τάση τον τελευταίο καιρό να κάνουν και anti-review μέσα στην τεχνική τους ανάλυση θα έπρεπε να σας λέει κάτι παραπάνω για τις προθέσεις των άρθρων τους, αλλά και για τη χρησιμότητά τους. Τέλος πάντων, όπως τη βρίσκει ο καθένας, υποθέτω, και όπου τη βρίσκει. Απλώς το λυπηρό είναι πως γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να γίνει διάλογος για οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτόν το χαζό πόλεμο. Κάνει μια στοιχειώδη προσπάθεια τελευταία το Gamespot, για παράδειγμα, να ανεβάζει πιο ενδιαφέροντα βίντεο, και το μόνο που βλέπεις στα σχόλια είναι άτομα να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος την έχει μεγαλύτερη ή για το ποιος καταστρέφει το gaming. Oh the irony of the ironies δηλαδή... Δωσε μου γραφικα Ryse και The Order σε Open world παιχνιδι με μεγαλη διαρκεια και καλο gameplay και να δεις πως θα το λατρεψουν απαντες. Με παιχνιδια που το μονο που προσφερουν ειναι γραφικα λες και ειναι Tech demo που τα χρεωνεις και 50 και 60ευρω δεν κερδιζεις τις γνωμες αλλα νευριαζεις περισσοτερο τον κοσμο. Για το gamespot να σου θυμισω και το γνωστο Feedbackula που το κοψανε για ευνοητους λογους παρολο που ηταν Spot on στο τι επικρατει γενικα στην gaming κοινοτητα. Και στην Αγγλια βλεπω μειωση τιμων στο Bundle με τα AC αλλα αυτοι πανε να πλασαρουν και το Kinect μαζι http://www.gamespot.com/articles/microsoft-uk-discounts-xbox-one-bundle-price-by-ps/1100-6425622/ Ισως δουμε κατι αναλογο και εδω τους επομενους μηνες. 1
Vole Maulder Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εγώ για τα γραφικά και την απόδοση μίλησα, το τι είναι το κάθε παιχνίδι από κει και πέρα είναι άλλη συζήτηση και δεν έχει να κάνει με την ισχύ των κονσολών. Το Rev 2 είναι το ίδιο linear, απ' ό,τι φαίνεται, και κλειστό με τα Ryse/Order, είναι last gen τελείως οπτικά και δεν τρέχει καλά. Και έρχεται ο καθένας μετά να πει "ε μα ναι, αφού το Χ1 είναι καλύτερο". Wot?! Τέσπα, στο τέλος μόνοι τους θα μείνουν οι περισσότεροι να τσακώνονται, κι εμείς θα παίζουμε παιχνίδια όπως υποτίθεται ότι κάνεις σε αυτό το χόμπι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλά στο Rev 2 και όχι μόνο, καταρρίπτεται η θεωρία του ''Ps4-50% more powerful''. Σαν τον Cell, τα ίδια έλεγαν και τότε και τελικά στη πράξη δεν..
Vole Maulder Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα; Επειδή αν ναι, μάλλον κάτι κάνω λάθος.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Όχι, αυτό κατάλαβα με το βίντεο που ανέβασαν από το digital foundry.
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εγω αυτό που δεν μπορω να καταλαβω είναι γιατί multiplatforms που έτρεχαν καλύτερα ειδικά στην αρχή της νέας γενιάς στο πς4 ήταν λόγω της δύναμης του ενώ τώρα που βλέπουμε next get only multiplatforms όπως Unity, Evolve αλλά και άλλα όπως το Revelations 2 που τρέχουν καλύτερα στο one φταίνε οι devs για την κακή έκδοση του πς4.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Οσο μπορείς να κρίνεις δύο κονσόλες από ένα last gen remaster όπως το TR, άλλο τόσο μπορείς να τις κρίνεις από το Revelations 2. Τουλάχιστον το TR είχε σχετικά καλά γραφικά μαζί με μια νέα απαιτητική τεχνολογία (τα μαλλιά). Το Rev 2 τι ακριβώς έχει, που αποδυκνείει κάτι άλλο πέρα από αυτά που ήδη ξέρουμε για την Capcom;
Postmort3m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 ε ναι ρε συ μπαμ κάνει...ήξερε ότι το PS4 είναι η πραγματική next gen εμπειρία αλλά παρόλα αυτά πήρε την χειρότερη κονσόλα εις γνώσιν του επειδή την είχε προσφορά ο Γερμανός...πλάκα κάνει Αν διάβαζες το ποστ μου θα καταλάβαινες γιατί το πήρα αλλά ας στο εξηγήσω. 'Οπως είπα στην εξευτελιστική τιμή των 270 euros δεν χάνω τίποτα ακόμα και αν το πουλήσω σε 1 χρόνο, σε σύγκριση με το 360 είναι αναβάθμιση οπότε είναι συμφέρον για μένα να το αγοράσω από καθαρά οικονομική άποψη. Είπα επίσης ότι όποιος δεν έχει τα χρήματα για το ps4 σε αυτήν την τιμή μπορεί πολύ άνετα να πάρει το Xbox one και να έχει ακόμα και μηδενικό κόστος σε περίπτωση πώλησης ή ελάχιστο και να την κρατήσει αν πουλήσει πχ την παλιά του κονσόλα. Γι αυτό και την αγόρασα και εγώ. Βέβαια σίγουρα δεν περίμενα να είναι σε τέτοια κατάσταση αλλά no worries γιατί και πάλι δεν χάνω κάτι (οικονομικά). @Postmort3m έλα παραδέξου το, πλάκα κάνεις σωστά??Κοίταξε να δεις καταλαβαίνω και την δικιά σου απάντηση και του φίλου πιο πάνω και εγώ αν έσκαγα 400-500 ευρώ γι' αυτήν την κονσόλα θα νόμιζα οτι με τρολλάρουν. Έχει πολλά θέματα και δεν δικαιολογούνται τώρα αν δεν θες να το παραδεχτείς, απλά αγνόησε αυτό που είπα και θα είσαι κομπλέ. Εξάλλου αυτά που είπα δεν είναι απόψεις, είναι γεγονότα που συμβαίνουν και σε εμένα και σε όσους έχω μιλήσει που έχουν την κονσόλα. edited
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 'Οπως είπα στην εξευτελιστική τιμή των 270 euros δεν χάνω τίποτα ακόμα και αν το πουλήσω σε 1 χρόνο, σε σύγκριση με το 360 είναι αναβάθμιση οπότε είναι συμφέρον για μένα να το αγοράσω από καθαρά οικονομική άποψη. Είπα επίσης ότι όποιος δεν έχει τα χρήματα για το ps4 σε αυτήν την τιμή μπορεί πολύ άνετα να πάρει το Xbox one και να έχει ακόμα και μηδενικό κόστος σε περίπτωση πώλησης ή ελάχιστο και να την κρατήσει αν πουλήσει πχ την παλιά του κονσόλα. Φίλε απόλαυσε την κονσόλα σου, παίξε τα ανώτερα και περισσότερα exclusives σε σχέση με το πς4, παίξε το υπόδειγμα remastered όπως το The Halo MCC και όχι περσινό remastered όπως το TLOU, παίξε και τα απαιτητικά multiplatforms όπως Unity, Evolve κα στο one που τρέχουν καλύτερα, και γενικώς παίξε στην κονσόλα που τα κάνει όλα καλύτερα και αυτή δεν είναι άλλη από το one. Αν ακόμα νομίζεις ότι δεν αξίζει μετά από όλα αυτά που σου είπα, θα σου πρότεινα να μην κοιτάξεις καθόλου προς μεριά πς4 γιατί σίγουρα θα απογοητευτείς πολύ περισσότερο απ ότι νομίζεις! Καλορίζικη κιόλας και μπράβο για την επιλογή σου!
ultralisk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αν διάβαζες το ποστ μου θα καταλάβαινες γιατί το πήρα αλλά ας στο εξηγήσω. 'Οπως είπα στην εξευτελιστική τιμή των 270 euros δεν χάνω τίποτα ακόμα και αν το πουλήσω σε 1 χρόνο, σε σύγκριση με το 360 είναι αναβάθμιση οπότε είναι συμφέρον για μένα να το αγοράσω από καθαρά οικονομική άποψη. Είπα επίσης ότι όποιος δεν έχει τα χρήματα για το ps4 σε αυτήν την τιμή μπορεί πολύ άνετα να πάρει το Xbox one και να έχει ακόμα και μηδενικό κόστος σε περίπτωση πώλησης ή ελάχιστο και να την κρατήσει αν πουλήσει πχ την παλιά του κονσόλα. Γι αυτό και την αγόρασα και εγώ. Βέβαια σίγουρα δεν περίμενα να είναι σε τέτοια κατάσταση αλλά no worries γιατί και πάλι δεν χάνω κάτι (οικονομικά). δλδ για σένα άξιζε για 130 ευρώ που θα έδινες παραπάνω, να αγοράσεις κάτι υποδεέστερο?...και ποιος σου είπε ότι το UI του PS (που όλοι λένε ότι χρειάζεται επειγόντως updates) είναι καλύτερο ή χειρότερο του ΧΒΟΧ...το έχεις δοκιμάσει?...το έχεις δει μήπως?...πως τέτοια σιγουριά ότι το PS4 αξίζει περισσότερο σε θέματα πέρα των παιχνιδιών?...γνωρίζεις ότι ακόμα στο PSN δεν υπάρχει η απλούστερη λειτουργία το να σε ειδοποιεί ποιος φίλος σου μπαίνει online?...έχεις δοκιμάσει να κατεβάζεις κάτι και να δοκιμάσεις να μπεις σε μηνύματα ή friend lists?...I have some bad news for you λες ότι δεν φαίνεται στο chat ποιος έχει μικρόφωνο ή όχι...τσέκαρε καλύτερα, φαίνεται με ένα πράσινο κυκλάκι...μας λες ότι δεν κόβεται μόνο του το download όταν κατεβάζεις κάτι και παίζεις multiplayer...μήπως επειδή δεν είναι απαραίτητο κάποιες φορές?...λέω εγώ τώρα...ή μήπως έχεις dial up και δεν την παλεύει η σύνδεση σου λες για fanboys και κολλήματα με την MS και αναφέρεις ότι έπρεπε να κάνει το πολύ 200 η κονσόλα...really?...πιο φτηνά ας πούμε από μία φορητή?...όσο για τα κολλήματα που λες για console freezes, που σε πετάει dahsboard και ότι δεν λειτουργεί σωστά πράγμα το οποίο είναι αδικαιολόγητο I have also bad news for you...η κονσόλα σου είναι χαλασμένη 2
etf13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 @Postmort3m έλα παραδέξου το, πλάκα κάνεις σωστά?? Εγώ πιστέυω πως μια δικαιη τιμή θα είναι τα 40 ευρώ για το xboxone.Ti διαβάζουμε ρε θεε αποκόλληση θα πάθουμε.Να δεχθώ ότι το ps4 είναι πιο δυνατό μηχάνημα αλλά να διαβάζω ότι το το xboxlive ειναι κατώτερο του psn αυτό πάει πολύ.Η κονσόλα μου έχει κρασάρει στο σχεδόν ένα χρόνο που την έχω το πολύ 3 φορές και στα πάρτυ είχα θέματα το πολύ 10 φορές.Κατ εμε το dashboard του one είναι σκάλες ανώτερο του PS4.;Oπως δεν έχω κανένα θέμα και με το PS4 ουτε τα controllers μου χαλασαν ούτε φθάρησαν ούτε τίποτα.Για όνομα της παναγίας παιχνιδομηχανές αγοράσαμε. Άυτό που καταλαβαίνω είναι πως πολλοί έχετε σταματήσει να παίζετε και την ψάχνετε όλη μέρα να την πείτε στον άλλο για να 2 frames περισσότερα και για τα πιξελιάσματα που κάνει η κονσόλα στο 30 δευτερόλεπτο του τάδε παιχνιδιού. Γιατί ταλαιπωρείστε έτσι? Εγώ αγόρασα το xbox 5 κατοστάρικα με to kinect και το PS4 4 κατοστάρικα και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου.Κάθε μηχάνημα έχει τα καλά και τα κακά του.Όσοι τα αγοράσατε πολύ πιο φθηνα μαγκιά σας και μπράβο σας τους άλλους μας πιάσανε κότσους. Κόλλησε ο άλλος με το Kinect.Μην το αγοράσεις ρε φίλε σου έβαλε η MS το πιστόλι στον κρόταφο??Και αφού η MS έβγαλε την κονσόλα και χωρίς Kinect σπευσατε πολλοί να δικαιωθείτε ,πωωωω μεγάλο κατόρθωμα.Smart Buyers. Ο άλλος λέει το αγόρασε 270 ευρώ και έκανε το συλλογισμό ότι αν θα το πουλήσει δεν θα χάσει.Μιλάμε για επένδυση όχι αστεία.Που να αγόραζε και κανα σπίτι δηλαδή ή τίποτε άλλο σοβαρό.Δεν υπάρχει σωτηρία. 2
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Που ρε φίλε etf13 είναι πιο δυνατό το πς4; Στα χαρτιά; Ή στα multiplatforms που έβγαιναν στην αρχή της γενιάς; Γιατί τώρα βλέπουμε σε next gen παιχνίδια να αντιστρέφονται οι ρόλοι. Και όλα αυτά καθώς περιμένουμε και windows 10 + dx12! Γιατί πως να το κάνουμε, καλό και το hardware, αλλά ακόμα καλύτερος ο συνδυασμός hardware/software 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις