Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα στα παιδια. εχθες αγορασα ενα xbox one και ενεργοποιησα και 12 μηνη gold συνδρομη με account ελληνικό.

πως μπορω να φτιαξω account σε usa  ωστε να εχω 2 account ενα ελληνικό και ενα αμερικάνικό;

Δημοσ.

Σημερα ηταν η απολυτη ξενερα με το xbox one παρολο που δεν εχω συμπληρωσει 2 μερες κατοχης του.

Σε ολη την κομοτηνη δεν εχει ουτε ενα παιχνιδι του one για ενοικιαση... ενω εχει ραφια ολοκληρα απο ps4....

που οφειλεται αυτο?

Δημοσ.

κριμα. τουλαχιστον να δοκιμαζαμε κανενα παιχνιδι πριν το παρουμε οχι ετσι... στο seven  ειχε μονο το pro 2015 και σε ερωτηση μου αν θα φερουν κατι μου απαντησε οχι.

Δημοσ.

Καλά και συ δεν  είχες ξαναμπει σε σεβεν να δεις τι έχει για ενοικίαση?Αυτό που διαπίστωσες είναι γνωστό εδώ και χρόνια.Ακόμα και στο 360 που θεωρείται πιο πετυχημένη κονσόλα από το πσ3 δεν έβρισκα πολλά από τα παιχνίδια που μου άρεσαν και ήταν και πολύ λιγότερα γενικά.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δεν μου περασε καν απο το μυαλο γιατι νοικιαζα τα παντα απο συνοικιακο καταστημα που ηταν φιλος και ελεγα: ε λογικο ειναι να μην εχει xbox. σημερα ειπα ας νοικιασω κανενα παιχνιδι να λιωσω λιγο και γυρισα στα υπολοιπα.

Δημοσ.

Για μένα αυτή η κατάσταση ήταν βασικός λόγος για να μη πάρω χ1.Πάντως και από βιντεάκια μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα και αν σου αρέσει ένα παιχνίδι. 

Δημοσ.

Τα Seven και γενικά σχεδόν όλα τα "βιντεοκλαμπάδικα" ήταν πάντα "μαγαζάκια" της SONY, λόγω του Ελληνάρα που δεν έμαθε σε καμμία άλλη κονσόλα αλλά και λόγω της MS που ποτέ δεν την ενδιέφερε η αγορά της Ελλάδας.Τα τελευταία χρόνια κάτι άρχισε να κάνει, άλλα είναι πλέον αργά...

Δημοσ.

Hellraiser76  Η κονσολα ειναι φανταστικη. δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. ουτε το γεγονος οτι δεν το ειχε το seven. το θεμα ειναι οτι δεν ειχε κανενα video club οχι μονο το seven. για εμενα αυτο απλα ειναι αρνητικο γιατι μου αρεσει να δοκιμαζω τα παιχνιδια πριν τα παρω.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να αρχιζουν να δινουν και αλλα παιχνιδια εκτος απο indie.. Επισης τον Απριλη θα δωσει συο παιχνιδια στο Xbox One ως δωρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...