EllhnasEll Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Διαθέσιμο το Rayman Legends για κατέβασμα στα gold μέλη.
dream21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Kαλησπέρα στα παιδια. εχθες αγορασα ενα xbox one και ενεργοποιησα και 12 μηνη gold συνδρομη με account ελληνικό. πως μπορω να φτιαξω account σε usa ωστε να εχω 2 account ενα ελληνικό και ενα αμερικάνικό;
AETOLOFITIS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Σημερα ηταν η απολυτη ξενερα με το xbox one παρολο που δεν εχω συμπληρωσει 2 μερες κατοχης του. Σε ολη την κομοτηνη δεν εχει ουτε ενα παιχνιδι του one για ενοικιαση... ενω εχει ραφια ολοκληρα απο ps4.... που οφειλεται αυτο?
hexenlord Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 στο οτι οι ελληναραδες παιχτουρες προτιμουν πλειστεισο και προ εβολουσιο. 2
AETOLOFITIS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 κριμα. τουλαχιστον να δοκιμαζαμε κανενα παιχνιδι πριν το παρουμε οχι ετσι... στο seven ειχε μονο το pro 2015 και σε ερωτηση μου αν θα φερουν κατι μου απαντησε οχι.
konpat Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλά και συ δεν είχες ξαναμπει σε σεβεν να δεις τι έχει για ενοικίαση?Αυτό που διαπίστωσες είναι γνωστό εδώ και χρόνια.Ακόμα και στο 360 που θεωρείται πιο πετυχημένη κονσόλα από το πσ3 δεν έβρισκα πολλά από τα παιχνίδια που μου άρεσαν και ήταν και πολύ λιγότερα γενικά. 1
AETOLOFITIS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Φιλε μου δεν μου περασε καν απο το μυαλο γιατι νοικιαζα τα παντα απο συνοικιακο καταστημα που ηταν φιλος και ελεγα: ε λογικο ειναι να μην εχει xbox. σημερα ειπα ας νοικιασω κανενα παιχνιδι να λιωσω λιγο και γυρισα στα υπολοιπα.
konpat Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Για μένα αυτή η κατάσταση ήταν βασικός λόγος για να μη πάρω χ1.Πάντως και από βιντεάκια μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα και αν σου αρέσει ένα παιχνίδι.
Hellraiser76 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τρελα σημαντικος λογος μη αποκτησης κονσολας....μη υποστηριξη απο αλυσιδα Seven. 2
SaFiS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τα Seven και γενικά σχεδόν όλα τα "βιντεοκλαμπάδικα" ήταν πάντα "μαγαζάκια" της SONY, λόγω του Ελληνάρα που δεν έμαθε σε καμμία άλλη κονσόλα αλλά και λόγω της MS που ποτέ δεν την ενδιέφερε η αγορά της Ελλάδας.Τα τελευταία χρόνια κάτι άρχισε να κάνει, άλλα είναι πλέον αργά...
AETOLOFITIS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Hellraiser76 Η κονσολα ειναι φανταστικη. δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. ουτε το γεγονος οτι δεν το ειχε το seven. το θεμα ειναι οτι δεν ειχε κανενα video club οχι μονο το seven. για εμενα αυτο απλα ειναι αρνητικο γιατι μου αρεσει να δοκιμαζω τα παιχνιδια πριν τα παρω. 1
Hellraiser76 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Κατεβασα το Rayman....πολυ ευχαριστο παιχνιδακι και τρελη φυσιογνωμια η Barbara! 1
EllhnasEll Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αντε να αρχιζουν να δινουν και αλλα παιχνιδια εκτος απο indie.. Επισης τον Απριλη θα δωσει συο παιχνιδια στο Xbox One ως δωρο
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Τωρα πας και εσυ γυρευοντας να ανοιξεις παλι Vs topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις