Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γιατί δεν του τα δίνεις;

γτ προφανως δεν εχω ακομα το μνμα απο την εξυπηρετηση που μου τα εστειλαν..και φυσικα δν γινεται να τα θυμαμαι,δεν ειναι ενα και δυο.ειναι απλη η διαδικασια να σε ενημερωσουν

Δημοσ.

γτ προφανως δεν εχω ακομα το μνμα απο την εξυπηρετηση που μου τα εστειλαν..και φυσικα δν γινεται να τα θυμαμαι,δεν ειναι ενα και δυο.ειναι απλη η διαδικασια να σε ενημερωσουν

Μπορείς να τα δεις από το router...

Δημοσ.

Μπορείς να τα δεις από το router...

για να απαντησα με ποιον τροπο μπορει να το κανει σημαινει οτι δεν εχω την δυνατοτητα να δω παλι τα Ports.για αλλο λογο

Δημοσ.

Παιδιά πήρα από το ebay μπαταρία για το χειριστήριο με 6 ευρώ λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα? Μήπως έπρεπε να πάρω το γνήσιο;

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω αυτη την έκδοση .Το χειριστήριο του xbox one έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία η πρέπει να πάρω extra κάποιο Kit; διότι στο PS4 που είχα ήταν επαναφορτιζόμενη.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω αυτη την έκδοση .Το χειριστήριο του xbox one έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία η πρέπει να πάρω extra κάποιο Kit; διότι στο PS4 που είχα ήταν επαναφορτιζόμενη.

Θα πρέπει να αγοράσεις εσύ kit με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Δημοσ.

Θα πρέπει να αγοράσεις εσύ kit με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

οκ Σε ευχαριστώ πολύ Φίλε

αυτό εδώ μου κάνει σωστά;

PS: Να κάνω και άλλη μία ερώτηση;

Απο στικάκι USB παίζει η κονσόλα mp3 και video files mkv και avi;

Δημοσ.

Τίποτα, εγω προσωπικά μιας και δεν συμφέρει να δίνω λεφτά για μπαταρίες θα αγοράσω δυο απλές επαναφορτιζόμενες με 5 ευρώ και ελπίζω να κάνουν την δουλειά τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...