EllhnasEll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλυτερα βαλτο στις προσφορες μιας και μπαινουν στο topic μονο αυτοι που το εχουν.
Spartan117 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μερικές εικόνες που βγάλαν παιδιά με το preview update για να καταλάβετε για τι ποιότητα μιλάμε: Για εμενα αυτό είναι selling point, μόλις βγάλουν το slim είναι instabuy το xbone 1
anamenos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 όντως εξαιρετική προσθήκη . όλα και αν τα περίμενα για εμένα αυτό ήταν έκπληξη.
EllhnasEll Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πήγα στις ρυθμίσεις χθες αλλά δεν μου έβγαζε να κάνω update, ξέρει κανείς γιατί;
gkalas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Είναι για όσους είναι στο Beta Dashboard.Το update θα γίνει τον Μάρτιο για τους υπόλοιπους.
Hellraiser76 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 H MS δυστυχως εκοψε τα φτερα της κονσολας με τις παπαριες που εκανε πριν κυκλοφορησει....απο εκει και περα ομως εχει ετη φωτος καλυτερη υποστηριξη τοσο σε παιχνιδια οσο και σε αναβαθμισεις σε σχεση με τη Sony. 1
gkalas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ναι θα συμφωνήσω . Έκανε εγκλήματα τα οποία πλέον δεν υφιστανται και το πάει γενικά πολύ καλύτερα το πράγμα απο την απέναντι πλευρά. 1
Postmort3m Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει απο το Ρωσικο marketplace? Εχει τις πιο φθηνες τιμες απ οτι βλεπω..αλλα στις ρυθμισεις τις κονσολας δεν υπαρχει ως επιλογη η Ρωσια;..παρ ολο που εχει κυκλοφορησει εκει η κονσολα. Επισης γινεται να βαλω ελληνικη χρεωστικη σε αλλο locale περαν του ελληνικου?
EllhnasEll Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Όταν ξεκινήσουν οι ζέστες θα βλέπουμε την κονσόλα να βράζει;; Ας απαντήσει όποιος την είχε το καλοκαίρι εάν ανεβάζει θερμοκρασίες στις ζέστες.
spartan29gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Όταν ξεκινήσουν οι ζέστες θα βλέπουμε την κονσόλα να βράζει;; Ας απαντήσει όποιος την είχε το καλοκαίρι εάν ανεβάζει θερμοκρασίες στις ζέστες. Προβληματα θερμοτητας δεν νομιζω να εχεις στο xbox one(ιδιετερως τους καλοκαιρινους μηνες)επιπλεον ενα +ειναι οτι η τροφοδοσια του μηχανηματος ειναι ξεχωριστη και δεν ειναι μεσα στην κονσολα.
EllhnasEll Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Στο PS4 έχω δει πως κουμπώνει στο πίσω μέρος της κονσόλας αν δεν κάνω λάθος;
delpetro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια μπορει να βοηθηση κανεις για τα πορτ του φιφα στο χβοχ που τα φτιαχνω?
pakos31 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια μπορει να βοηθηση κανεις για τα πορτ του φιφα στο χβοχ που τα φτιαχνω? φιλε μ και εγω ειχα το ιδιο θεμα,μιλησα με την υποστηριξη κ μ εδωσαν αναλυτικα τα Port που επρεπε να ανοιξω και το εκανα με τα μεσω τν ρυθμισεων του ρουτερ
EllhnasEll Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή έιμαι λίγο άσχετος τι ακριβώς παίζει με τα ports; Τα αλλάζεις για να μην κολλάει στο online κλπ;
Alejandro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μ και εγω ειχα το ιδιο θεμα,μιλησα με την υποστηριξη κ μ εδωσαν αναλυτικα τα Port που επρεπε να ανοιξω και το εκανα με τα μεσω τν ρυθμισεων του ρουτερ Και γιατί δεν του τα δίνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις