Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτυπησα απο το πλαισιο το dead rising 3 apocalypse edition στα 24 ευρω(νομιζω οτι σε αυτην την τιμη ο τιτλος τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω)

• Like 1
Δημοσ.

ναι φιλε!!το θεμα ειναι οτι ακομα καοι οι νεες κυκλοφοριες που εδω εχουν 60-70 ευρω εκει ειναι περιπου στα 42-50,πριν 2-3 βδομαδες ειχε το sunset overdrive 12 ευρω αν δν κανω λαθος,αλλα δν μπορεσα να το τσιμπησω,το master chief me 60%θα παει λογικα στα 17 18 ευρω τωρα

Ξέρει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσεις από hong kong store; πχ gift cards; Γιατί δεν έχω περίσσια χρεωστική κάρτα για να κάνω καινούριο λογαριασμό paypal με έδρα hong kong.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσεις από hong kong store; πχ gift cards; Γιατί δεν έχω περίσσια χρεωστική κάρτα για να κάνω καινούριο λογαριασμό paypal με έδρα hong kong.

μονο με gift cards και αυτες δυσκολα να τις βρεις,αλλα απο οτι ειδα δεν συμφερει,γτ εχουν παραπανω απο οτι η αντιστοιχια ευρω-δολαριου χονγκ δλδ..δλδ 400hk$ με χρεωστικη ισουτε με περιπου 42 ευρω,ενω μια Gift card τον 400 μπορει να την πληρωσεις 55 ευρω..στο λεω ενδεικτικα γτ δεν θυμαμαι ακριβως

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οντως απλά για την ώρα έχει περιορισμενες δυνατότητες το feature. Δε μπορείς να το κάνεις share πουθενά νομίζω. Πάντως η ms την έχει τεντωσει την κονσόλα με τα updates.Μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν νομίζω να ξέρετε αλλά ας ρωτήσω. Γιατί η Microsoft αφήνει μόνο 5 λεπτά να κάνεις Record ένα παιχνίδι και όχι παραπάνω; Για να αγοράζουμε εξωτερικές Capture Cards;

Δημοσ.

Παιδιά δεν νομίζω να ξέρετε αλλά ας ρωτήσω. Γιατί η Microsoft αφήνει μόνο 5 λεπτά να κάνεις Record ένα παιχνίδι και όχι παραπάνω; Για να αγοράζουμε εξωτερικές Capture Cards;

Νομίζω ο χρόνος θα αυξηθεί σε μισή ώρα νομίζω με το επόμενο update.Νομίζω ο κύριος λόγος που καποιος αγοράζει capture card είναι η καλύτερη ανάλυση που προσφέρει σε σχέση με το upload studio του one.

• Like 1
Δημοσ.

Το update στην ουσια προσθετει τη δυνατοτητα να κανεις screen capture την ωρα που παιζεις ενα παιχνιδι πατωντας δυο φορες το κουμπακι xbox....

Επιπλεον τις εικονες που κανεις screen capture την ωρα που παιζεις!!!μπορεις να την παρεις και να της βαλεις φοντο(μια επιπλεον λειτουργια που θα εχει το καινουργιο update του μαρτιου)

• Like 1
Δημοσ.

Επιπλεον τις εικονες που κανεις screen capture την ωρα που παιζεις!!!μπορεις να την παρεις και να της βαλεις φοντο(μια επιπλεον λειτουργια που θα εχει το καινουργιο update του μαρτιου)

Καλή φάση αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Η φάση είναι ότι πλέον έχει αρχίσει και το Wii U να έχει αρκετές προτάσεις, οπότε ένα παιχνίδι μόνο (συν το υπόλοιπο πακέτο υπηρεσιών, βέβαια, αλλά αυτό είναι κάπως δευτερεύον για μένα) δεν αρκεί για να δημιουργήσει δίλημμα για τη δεύτερη κονσόλα. Ισως άμα το Gears δεν είναι απλώς άρμεγμα να σοβαρέψει η κατάσταση, αλλά αυτό μάλλον αργεί πολύ ακόμα.

Δημοσ.
Διάβασα για ένα update που επιτρέπει να βγάζεις screenshot σε PNG, μεγάλη υπόθεση και μπράβο στην MS. Το χαλι το μαύρο είναι οι εικόνες από το Ps4 και αυτό ίσως τους ωθήσει να το φτιάξουν. Ουσιαστικά δεν χρειάζεται η capture card για το X1 πια εκτος και άμα θες βίντεο. Σίγουρα κάτι που θα χρησιμοποιήσω όταν πια πάρω το X1 (λογικά θα περιμένω κάποια slim έκδοση μιας και είναι αρκετά μεγάλο για το setup που έχω τώρα).

Και γι' αυτο ο ανταγωνισμός είναι το καλύτερο πράμα για τους χρηστες. Άμα δεν ήταν το PS share function πιθανότατα το Xbox να μην μπορούσε να βγάλει screenshot στο επόμενο update. Και τώρα που η MS το έκανε όπως πρέπει μπορεί να ξυπνήσει η Sony και να το βελτιώσει. Everyone is happy.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...