Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά η MS στο στην αντιμετώπιση πελατών είναι χρόνια μπροστά από άλλες εταιρίες. Όποτε έστελνα το 360 για επισκευή τσιμπούσα και μια gold συνδρομή για 1 μηνα.

Ακόμα και πρόσφατα που δεν πέρασε μια 10αρα κάρτα γιατί είχαν πρόβλημα στον σερβερ μου περασαν αυτοί 10 ευρω μετά από τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση , και μετά από κάνα 2 μέρες πέρασα και την δικια μου κάρτα.

Σε αντιθεση με την αθλια sony που με χρεωσε 7 ευρω στο ps plus στο ps4 και οταν παραπονεθηκα για την αυτοματη ανανεωση μετα απο το free trail και ζητησα υπαναχωρηση μου ειπαν δεν διαβασες τους κανονες και καλα να παθεις ,εσυ φταις και βεβαια ακυρωσανε το αιτημα μου . Η ειρωνια ειναι οτι χθες μου εστειλαν το ερωτηματολογιο να αξιολογησω το customer care τους.Εφαγαν 0 σε ολα .

• Like 1
Δημοσ.

Οταν χρειαστείς θα νομίζεις οτι είναι πλάκα το όλο σκηνικό. Εμένα και courier μου έστειλαν (οπως και με το 360) και τηλέφωνα με πήραν να δουν αν παρέλαβα και μου έστειλαν και ακριβά ακουστικά για να με αποζημιώσουν για τον μήνα που περίμενα. Εσένα δε σου ακούγεται σα ψέμα το σκηνικό;

• Like 2
Δημοσ.

παιδια παω να κατεβασω απο us marketplace και δεν μου δεχεται την αγορα ενω εχω διευθυνση new york και εχω αγορασει και στο παρελθον. η καρτα εχει υπολοιπο

Δημοσ.

παιδια παω να κατεβασω απο us marketplace και δεν μου δεχεται την αγορα ενω εχω διευθυνση new york και εχω αγορασει και στο παρελθον. η καρτα εχει υπολοιπο

Παρε gift card απο το ms store

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Digital-Gift-Card/productID.289171900

Πρεπει και η διευθυνση της καρτας ή του paypal να ειναι ιδια

Δημοσ.

Σχετικά με forza 5...σαν νουμπας έχω γελοίες ερωτήσεις..
Γιατί στο career παίζω με άλλα αμάξια τα οποία λένε ονόματα πάνω(παίζω online??)

Και όταν προσπερνάω αμάξια μερικές φορές τα βαράω.Αυτό έχει επιπτώσεις; Επιτρέπεται/Δεν επιτρέπεται;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ετη φωτος η MS στο customer support σε σχεση με τους φραγκοφονιαδες σχιτοματηδες...να βγαζανε και κανενα παιχνιδι να παιξουμε τι ωραια που θα ηταν.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα οταν μου ειχε χαλασει το original το ειχαν στειλει Αγγλια και οταν μου το επιστρεψανε ειχε εναν φακελο με το παιχνιδι που ειχε μεινει μεσα συν το jet set radio future και το sega rally σε ενα dvd γιατι καθυστερησαν μια εβδομαδα παραπανω να μου το επιστρεψουν επισης ειχαν γραψει αναλυτικα τι ειχε συμβει στο drive μαζι με φωτογραφιες τι ειχε καει πως το αφαιρεσαν και βαλανε καινουργιο drive..... Επισης ολα αυτα τα χρονια οποτε χρειαστηκα support απο την ms ενα τηλεφωνο και ελυσα το προβλημα μου... Εχουν φοβερο support... Για να λεμε και του στραβου το δικιο δεν εχει φτασει να εχει τετοιο marketshare χωρις να δωσει πισω.. 

• Like 1
Δημοσ.

Έμενα μου έστειλαν πίσω το 360 επισκευασμένο και φλασαρισμένο όπως το είχα στείλει και δώρο 1 μήνας gold.

Δημοσ.

εχω ξαναγραψει για το σαπορτ της ΜΣ. 6 φορες τους εχω χρειαστει συνολικα σε 8 χρονια. Και τις 6 ηταν αψογοι με αποκορυφωμα οταν μου χαρισαν το gta 5 . Ναι, μου το χαρισαν.τσαμπα. 10 μερες μετα απο την κυκλοφορια του.

Για πσ4 σαπορτ δεν εχω γνωμη γιατι μονο το πσ3 που ειχα (για λιγο καιρο) δεν ειχε παθει κατι. Οταν ομως πηγαμε το ΒΑΙΟ μια κοπελας για σερβις τραβηξαμε τα πανδεινα. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...