pigos23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια αξιζει το nba live 15 που υπαρχει στο store για 10 € ;
johngamer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια αξιζει το nba live 15 που υπαρχει στο store για 10 € ; OXI!
SaFiS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια αξιζει το nba live 15 που υπαρχει στο store για 10 € ; Αξίζει δεν αξίζει, εγώ το χτύπησα...
johngamer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη ειχα παιξει το demo του στο PS4, και τσαμπα να μου το διναν στο ραφι θα σκονιζονταν...
pigos23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Χμμμ τοσο αθλιο??? Καμια προοδος?? Τεσπα θα το σκεφτω τοτε...
johngamer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ηταν λιγο αισχος...αν εισαι φαν του μπασκετ παρε το nba 2k15 αν το βρηκα λιγο χειροτερο απο οτι το 13 και 14, αλλα μερα με την νυχτα σε σχεση με το εκτρωμα της EA...
pakos31 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινησαν οι δυνατες εκπωσεις στο store,λογικα μεσα στο σκ θα γινει και η αναμενομενη μειωσει του halo mc στο 60%! 1
dreaming123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 To nbalive 15 μονο αν μου έδιναν 10ευρω θα το κατεβαζα με την προϋπόθεση να μην επρεπε να το παίξω.Το demo που επαιξα μιλαμε για πολυ γέλιο... 2
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ηθελα να ανοιξω thread αλλα ειπα να το γραψω κατευθειαν εδω μεσα.Προκειται περι αντιμετωπισης μου απο τη ms σε θεμα αντικαταστασης headset. Πριν κανα 40αρι μερες χαλασαν τα ακουστικα (τα απλα) που δινει η ms.Πηρα τηλ και μου στειλανε courrier να τα παραλαβει.Μου ειπαν οτι θα μου επιστραφουν με ταχυδρομειο οποτε να περιμενω γυρω στις 3 εβδομαδες.Ολα καλα μεχρι εδω. Οι μερες περνουσαν και τα ακουστικα δεν ερχοντουσαν.Οι τυποι με επαιρναν τηλ καθε εβδομαδα να δουνε αν τα εχω παραλαβει.Πανω στο μηνα μου ειπαν οτι θα μου στειλουν αλλα γιατι προφανως και καπου ειχαν ξεπεσει.Αυτη τη φορα θα μου τα εστελναν με ups και tracking number οποτε θα τα ειχα και γρηγορα στα χερια μου. Την επομενη μερα αφου κανονισα να μου στειλουν αλλα τελικα εφτασαν αυτα που ειχαν στειλει πριν εναν μηνα οποτε πηρα τηλεφωνο και τους ειπα να σταματησουν την διαδικασια γιατι τα ακουστικα τελικα ηρθαν.Με ευχαριστησαν που τους ειδοποιησα και απ'οτι καταλαβα τους φανηκε και παραξενο που το εκανα :-D Σημερα χτυπαει το κουδουνι και ηταν ο courier της ups με ενα κουτι που ηταν απο ms.Μου εκανε εντυπωση γιατι μου ειχαν πει απο τη ms οτι για να εγκριθει αιτημα αποκαταστασης προιοντος θελει 3 μερες και εγω τους ειχα παρει μια μερα μετα να το ακυρωσω.Παιρνω τηλ τη ms ξανα και μιλαω με τα παιδια και μου ειπαν οτι προχωρησαν την διαδικασια κανονικοτατα για να με αποζημιωσουν για την ταλαιπωρια μου που περιμενα τοσο καιρο τα headsets.Αφου τους χιλιοευχαριστησα και εγω πηγα και ανοιξα το κουτι. Οι τυποι μου ειχαν στειλει τα stereo headsets που αξιζουν εδω Ελλαδα 56 ευρω το φθηνοτερο απο skroutz.Ηξερα οτι σαν αντιπροσωπια ειναι χιλιομετρα μακρια απο αλλους αλλα αυτο μου εκανε τεραστια εντυπωση. 14
etf13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Είναι αυτό που λέμε ότι δεν κοιτάς μόνο το περιτύλιγμα.Κάτι τέτοια κάνουν τεράστια διαφορά. Δική μου εμπειρία: Χάλασαν τα ακουστικά μου τα "καλά" της MS όχι το headset.Την πρώτη φορά σαν να κουναγε πολύ το αριστερό ακουστικό.Προσπάθησα να το φτιάξω για να μην τα στέλνω με αποτέλεσμα να το σπάσω και να χυθούν έξω τα καλώδια τελείως.Αφού έκανα τη χαζομάρα λέω στείλτα και ότι γίνει.Τα βάζω σε ένα κουτί απο παπούτσια (το roiginal κουτι το είχα πετάξει) και το στέλνω .Σε δύο εβδομάδες είχα καινούργια στο κουτί τους. Τη δευτερη φορά τα ακουστικά έκαναν διακοπές κάτω κάτω στο βύσμα που μπαίνει στο χειριστήριο.Το έκοψα λοιπόν με ένα μαχαίρι με την εντύπωση ότι σε οποιόδήποτε μαγαζί θα μπορούν να μου αντικαταστήσουν το βύσμα.ΛΑΘΟΣ.Τα έστειλα και αυτά άρων άρων και χθες μου επεστράφησαν καινούργια. 1
zmaskos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ηθελα να ανοιξω thread αλλα ειπα να το γραψω κατευθειαν εδω μεσα.Προκειται περι αντιμετωπισης μου απο τη ms σε θεμα αντικαταστασης headset. Πριν κανα 40αρι μερες χαλασαν τα ακουστικα (τα απλα) που δινει η ms.Πηρα τηλ και μου στειλανε courrier να τα παραλαβει.Μου ειπαν οτι θα μου επιστραφουν με ταχυδρομειο οποτε να περιμενω γυρω στις 3 εβδομαδες.Ολα καλα μεχρι εδω. Οι μερες περνουσαν και τα ακουστικα δεν ερχοντουσαν.Οι τυποι με επαιρναν τηλ καθε εβδομαδα να δουνε αν τα εχω παραλαβει.Πανω στο μηνα μου ειπαν οτι θα μου στειλουν αλλα γιατι προφανως και καπου ειχαν ξεπεσει.Αυτη τη φορα θα μου τα εστελναν με ups και tracking number οποτε θα τα ειχα και γρηγορα στα χερια μου. Την επομενη μερα αφου κανονισα να μου στειλουν αλλα τελικα εφτασαν αυτα που ειχαν στειλει πριν εναν μηνα οποτε πηρα τηλεφωνο και τους ειπα να σταματησουν την διαδικασια γιατι τα ακουστικα τελικα ηρθαν.Με ευχαριστησαν που τους ειδοποιησα και απ'οτι καταλαβα τους φανηκε και παραξενο που το εκανα :-D Σημερα χτυπαει το κουδουνι και ηταν ο courier της ups με ενα κουτι που ηταν απο ms.Μου εκανε εντυπωση γιατι μου ειχαν πει απο τη ms οτι για να εγκριθει αιτημα αποκαταστασης προιοντος θελει 3 μερες και εγω τους ειχα παρει μια μερα μετα να το ακυρωσω.Παιρνω τηλ τη ms ξανα και μιλαω με τα παιδια και μου ειπαν οτι προχωρησαν την διαδικασια κανονικοτατα για να με αποζημιωσουν για την ταλαιπωρια μου που περιμενα τοσο καιρο τα headsets.Αφου τους χιλιοευχαριστησα και εγω πηγα και ανοιξα το κουτι. Οι τυποι μου ειχαν στειλει τα stereo headsets που αξιζουν εδω Ελλαδα 56 ευρω το φθηνοτερο απο skroutz.Ηξερα οτι σαν αντιπροσωπια ειναι χιλιομετρα μακρια απο αλλους αλλα αυτο μου εκανε τεραστια εντυπωση. Γενικά η MS στο στην αντιμετώπιση πελατών είναι χρόνια μπροστά από άλλες εταιρίες. Όποτε έστελνα το 360 για επισκευή τσιμπούσα και μια gold συνδρομή για 1 μηνα. Ακόμα και πρόσφατα που δεν πέρασε μια 10αρα κάρτα γιατί είχαν πρόβλημα στον σερβερ μου περασαν αυτοί 10 ευρω μετά από τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση , και μετά από κάνα 2 μέρες πέρασα και την δικια μου κάρτα. 1
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Προφανως και καταλαβαινουν οτι την καλύτερη διαφήμιση την κάνει ο πελάτης τους.
etf13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Την ελληνικη αντιπροσωπεια?? Νομίζω δεν έχει να κάνει αν είναι ελληνική ή ότι άλλο.Η νοοτροπία είναι η ίδια.
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Johngamer η ms στέλνει courrier και παραλαμβάνει το προϊόν και το στέλνει Γερμανία.Εγω με τα παιδιά που μίλαγα ηταν στην Ιρλανδία πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις