ggramenos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ...ρε παιδια .....pc και κονσολα ΕΓΩ τα βρίσκω δια φορετικα και απορώ πως μπορούν κάποιοι(...που έχουν κονσολα) να μπαίνουν στην διαδικασία να συγκρίνουν δυο εντελώς διαφορετικές εμπειρίες στο χώρο....αν με ρωτήσεις εμένα που παιζω περισσότερο θα σου πω στη κονσολα...γιατι;λογο κοινότητας,λόγο του ότι όλοι παίζουν με χειριστήριο,λόγο του ότι οι σέρβερς ειναι καλητεροι στις κονσόλες,λόγο του ότι έχει πολύ περισσότερο κόσμο στα multiplayer....κ.ο.κ....φυσικά όμως θα παίξω και στο PC ....και θα παίξω όπως παίζω στην κονσόλα...με χειριστήριο...ετσι έπαιζα,πριν παρω κονσόλα,και έτσι μου αρέσει να παιζω.. 1
red1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μιας και το ανέφερες, είναι πραγματικά κατόρθωμα να κάνεις reboot παιχνίδι να τρέχει στα 60 fps στο ps4 και 30 fps στο one την ώρα που τα πραγματικά next gen παιχνίδια evolve και unity τρέχουν καλύτερα στο one. Όχι τους αξίζουν συγχαρητήρια! Μετατόπιση τέρματος Χαρη μου, κακό πράμα, μην το κάνεις...To "όποτε μόνο μας βολεύει" ζει και βασιλεύει. Επίσης : Οταν πας να "επιχειρηματολογήσεις" πρέπει να ξέρεις και να το κάνεις - το οτι "δεν είναι κατόρθωμα" που τρεχει στα 60fps στο μπλεϊστέσιο...τι λεει αυτό για την έκδοση στο One που τρέχει στα 30 ? Ε? Δε μου λες, Witcher 3, Dying light..."πραγματικά" next-gen παιχνίδια είναι ή όχι ? Για να ξέρουμε και εμείς ρε φίλε... 900p Vs 1080p, επίσης, το fox engine του kojima (ουτε καν της Konami)...720p...Μάλλον "κουλός" είναι και ο Hideo και "lazy dev", καλα τα λέω φίλε ? Είπαμε ρε παιδιά, όχι και έτσι, τουλάχιστον οταν πατε να παραθέσετε "επιχειρήματα" κάντε το σωστά, συζήτηση πάμε να κάνουμε, οχι ραντεβού έξω απο γήπεδο. 2
marios_geo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 που τα πραγματικά next gen παιχνίδια evolve και unity τρέχουν καλύτερα στο one. Αν το αναφέρεις καμία δεκαριά φορές ακόμη, μπορεί να μας πείσεις. Δεν έχει καμία σημασία τι λένε όλοι οι άλλοι, μόνο εσύ ξέρεις.
lepaterious Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μετατόπιση τέρματος Χαρη μου, κακό πράμα, μην το κάνεις...To "όποτε μόνο μας βολεύει" ζει και βασιλεύει. Επίσης : Οταν πας να "επιχειρηματολογήσεις" πρέπει να ξέρεις και να το κάνεις - το οτι "δεν είναι κατόρθωμα" που τρεχει στα 60fps στο μπλεϊστέσιο...τι λεει αυτό για την έκδοση στο One που τρέχει στα 30 ? Ε? Δε μου λες, Witcher 3, Dying light..."πραγματικά" next-gen παιχνίδια είναι ή όχι ? Για να ξέρουμε και εμείς ρε φίλε... 900p Vs 1080p, επίσης, το fox engine του kojima (ουτε καν της Konami)...720p...Μάλλον "κουλός" είναι και ο Hideo και "lazy dev", καλα τα λέω φίλε ? Είπαμε ρε παιδιά, όχι και έτσι, τουλάχιστον οταν πατε να παραθέσετε "επιχειρήματα" κάντε το σωστά, συζήτηση πάμε να κάνουμε, οχι ραντεβού έξω απο γήπεδο. Red1 σε εχω ξαναρωτησει φιλτατε ξερεις να μου εξηγησεις τεχνικα γιατι στο ps τρεχει 60 και στο xbox οχι? και δεν εχω παρει απαντηση ακομα..... Ξερεις χωρις ειρωνια τι ειναι τα api και τι ρολο βαρανε και στο hardware? Μηπως ξεχνας το δικο σου παραδειγμα με το hardware λαθος της sony με το software λαθος της ms και πως τα συσχετίζεις?
red1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Red1 σε εχω ξαναρωτησει φιλτατε ξερεις να μου εξηγησεις τεχνικα γιατι στο ps τρεχει 60 και στο xbox οχι? και δεν εχω παρει απαντηση ακομα..... Ξερεις χωρις ειρωνια τι ειναι τα api και τι ρολο βαρανε και στο hardware? Μηπως ξεχνας το δικο σου παραδειγμα με το hardware λαθος της sony με το software λαθος της ms και πως τα συσχετίζεις? lepa μην "μορφώνεσαι" μονο απο το GAF, μάθε άλλα buzzwords και έλα να το ξανασυζητήσουμε. Mάθαμε ολοι τι είναι τα api/sdk/fillrate/rendering pipeline/overdraw κτλπ κτλπ, σαν αυτούς που βάλανε μια 24αρα γραμμή πριν μερικά χρονάκια, ξεσκίστηκαν να κατεβάζουν ταινίες απο το piratebay και μου έγιναν ξαφνικά σινεφίλ Ελα τώρα..."δεν"...μην το κάνεις... Υποθέτω πως το "High definition" νομίζεις πως επινοήθηκε με την έλευση της προηγούμενης γενιάς κονσολών, καλά τα λέω ? Μια ματιά φίλος να ρίξει κανείς στο ιστορικό μηνυμάτων και...δεν χρειάζεται να απαντήσω 2
lepaterious Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 lepa μην "μορφώνεσαι" μονο απο το GAF, μάθε άλλα buzzwords και έλα να το ξανασυζητήσουμε. Mάθαμε ολοι τι είναι τα api/sdk/fillrate/rendering pipeline/overdraw κτλπ κτλπ, σαν αυτούς που βάλανε μια 24αρα γραμμή πριν μερικά χρονάκια, ξεσκίστηκαν να κατεβάζουν ταινίες απο το piratebay και μου έγιναν ξαφνικά σινεφίλ Ελα τώρα..."δεν"...μην το κάνεις... Υποθέτω πως το "High definition" νομίζεις πως επινοήθηκε με την έλευση της προηγούμενης γενιάς κονσολών, καλά τα λέω ? Μια ματιά φίλος να ρίξει κανείς στο ιστορικό μηνυμάτων και...δεν χρειάζεται να απαντήσω Παλι ομως αποφευγεις να μου απαντησεις τι ειναι και τι κανει... ασε τι ξερω εγω και ποσο καλα το ξερω η οχι, εσυ θελω να μου πεις τι ξερεις και περιμενω να μου απαντησεις... μπορεις να μου απαντησεις? το ποτε επινοηθηκε το hd και ποτε εγω το εμαθα δεν παιζει κανενα ρολο. Επισης το απο που μορφώνομαι και πως μορφωνομαι νομιζω δεν εχει καμια σημασια εδω μεσα σε αυτο το τοπικ...
lepaterious Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ερώτηση παιδιά. Σε ποια ευρωπαική χώρα παίζουν οι καλύτερες τιμές για το Live; Εννοώ σε ποια χώρα να βάλω πως είμαι για να παίρνω κάποια παιχνίδια πιο φθηνά. Εσενα σε ξεχασαμε με ολη αυτη την βαβουρα ... κανε την πατεντα με το χονκ κονγκ αν παιζει ακομα.... Εχω πολυ καιρο να αγορασω κατι. Γιατι Ευρωπη οι τιμες ειναι ιδιες και δεν κερδιζεις κατι.
HarryGrey Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το ξανά λέω 900p είναι και το Evolve αλλά είναι ανώτερο οπτικά απ την έκδοση του 1080p του ps4. Αλλά είπαμε οι αριθμοί έχουν σημασία όχι το αποτέλεσμα. Γεγονός πάντως είναι ότι πέρα από τα exclusives που έχει φύγει πολύ μπροστά το one πλέον βλέπουμε και σημαντικά multiplatforms να τρέχουν καλύτερα σε αυτό και σε συνδυασμό με το live το κάνουν την πιο ολοκληρωμένη κονσολα αυτή την στιγμή.
Anastazio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το ξανά λέω 900p είναι και το Evolve αλλά είναι ανώτερο οπτικά απ την έκδοση του 1080p του ps4. Αλλά είπαμε οι αριθμοί έχουν σημασία όχι το αποτέλεσμα. Γεγονός πάντως είναι ότι πέρα από τα exclusives που έχει φύγει πολύ μπροστά το one πλέον βλέπουμε και σημαντικά multiplatforms να τρέχουν καλύτερα σε αυτό και σε συνδυασμό με το live το κάνουν την πιο ολοκληρωμένη κονσολα αυτή την στιγμή. Πες το αλλη μια ρε μαν γιατι εγω δεν το καταλαβα! 2
HarryGrey Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Πες το αλλη μια ρε μαν γιατι εγω δεν το καταλαβα! Μην νομίζεις φίλε Αναστάση, ακόμα και μετά από τόσες φορές που το είπα κάποιοι θα συνεχίσουν την ίδια καραμελα με τις αναλύσεις και του πίνακες με τα 1080p και 900p. Μήπως ξέρεις πότε πέφτει η Δευτέρα του Πάσχα του 2016;
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Λογικο και αναμενομενο να υπαρξει διαλογος ας πουμε μεταξυ Xbox και Ps4 κυριως λογω της ξηρασιας που υπαρχει απο νεους και ουσιαστικους τιτλους. Επισης να ξεκαθαρισω οτι αν οντως ενα παιχνιδι φενεται πιο ασχημα σε υψηλοτερη αναλυση τοτε ειναι πατατα των Developers αποκλειστικα. Οσο για το Evolve με το Hype στο θεο και αυτο το παιχνιδι,εγω βλεπω πολλους και σε Forums και στο twitch που το εχουν βαρεθει ηδη και οπως λενε θελεις αποκλειστικα παρεα που να εχει υπομονη να παιζει συνεχεια αυτο το παιχνιδι,κατι σαν Moba αλλιως απλα δεν ειναι για πολλα πολλα. Επισης οτι και να κανει η Microsoft με Dx 12κλπ οση ωθηση και να προσπαθησει να δωσει(κυριως πληρωνεις τις μλκιες με τις δηλωσεις στις αρχες,η κονσολα θα παραμεινει ιδια. Και 10% ωθηση πχ να παρει η κονσολα που ειναι σημαντικο ποσοστο,δεν προκειται να αλλαξει κατι ουσιωδες οταν δεν μπορει οπως σωστα λετε το δυνατοτερο στα χαρτια Ps4 να αποδωσει 1080p /60fps στους νεους τιτλους,μονο μου πετανε οι developers κατι Remastered παιχνιδια βλεπε Tomb Raider και DmC και τα διαφημιζουν για 1080p και 60fps μπας και βγαλουν τσαμπα λεφτα. Και οι 2 κονσολες δυστηχως πασχουν αυτη την περιοδο,και λογω του οτι δεν εχουν προσφερει μεχρι και σημερα καποια πραγματικα Next gen παιχνιδια για να δικαιωσουν τους κατοχους τους(γιαυτο και τρεχουν να βγαλουν Uncharted 4 και Halo 5 αντιστοιχα,δηλαδη ξαναζεσταμενο φαγητο)γιατι και γενικα και οι δυο κονσολες πασχουν στον τεχνικο τομεα ειτε στην αναλυση ειτε στα Frames. Για μενα προσωπικα καλυτερα να βγαζανε τις κονσολες ναι μεν ακριβοτερες στα 600ευρω,αλλα και δυνατοτερες να μπορουσαν να υποστηριξουν 1080p και 60fps. Εδω ουτε το Resident Evil Hd remastered δεν τρεχει σε 60fps σε καμια κονσολα,και μιλαμε για παιχνιδι του 2002 που δεν εχει καν Multiplayer να πεις και καλα οτι ειναι μεγαλο(βεβαια και στο Pc που τρεχει με 60fps παλι τα textures ειναι αθλια αλλα τελος παντων). Α και αυτο που διαβασα καπου πιο πανω οτι μπαινει κοσμος εδω για να ενημερωθει(γενικα στα Forums)ελατε τωρα ρε παιδια πλακα μας κανετε???Για την Ελλαδα μιλαμε που ο αλλος βαριεται να μπει στο Kinguin να δει ποσο κανει ενα παιχνιδι ή στο Skroutz(βασικα σε καποιες περιπτωσεις δεν ξερει καν τα 2 sites)??? Και εμεις ολοι που γραφουμε εδω σε αυτα τα θεματα γιαυτο το λογο και γραφτηκαμε εξ αρχης στο site αυτο.Αν θελαμε πχ Site αποκλειστικα για την Sony,της Nintendo ή την Microsoft υπαρχουν αλλα μεγαλυτερα site με περισσοτερο κοσμο και αποκλειστικα για τα παιχνιδια. Ουτως ή αλλως στην Ελλαδα ανεκαθεν ο κοσμος αγοραζε Sony κυριως απο εποχες Ps1 και 2 λογω Pro κλπ γιαυτο και η MS αργησε να φερει το One,και απο Pc μονο Moba 1-2mmo,Manager και τωρα οταν βγει το GTA. 5
etf13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αντικειμενικά τελείως και επειδή ώς γνωστόν έχω και τις δύο κονσόλες το One είναι χιλιόμετρα μπροστά σε όλα.Όχι κατ αναγκην πιο δυνατό (για να μην υπάρχει παρεξηγηση).Δεν θα κάτσω να κάνω ανάλυση με αριθμούς,θα πω μόνο αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου σε όλα τα επίπεδα και το πως βελτιώνει σδυνεχώς το λογισμικό της η μια κονσόλα,σε σχεση με τις δυνατότητες της και πως η άλλη.Η ημέρα με τη νύχτα δυστυχώς.Τα parties ,τα notifications,ο τρόπος που κάνει downloads τα games είναι έτη φωτός μπροστά.Στα παιχνίδια οι διαφορές που λένε ότι είναι υπερ PS4 εμένα δεν μου είναι εμφανείς στο μάτι. Πάντως για να λέω και την αλήθεια ότι παιχνίδι παιζω στο PS4 (Last of us,Dying light) δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου.Τρομερά και τα δύο και σαν γραφικά και σαν story και αναμένω Τhe order την ερχόμενη εβδομάδα. Γενικά είναι πολύ κακό να τρολάρεις το σύμπαν (γενικά μιλάω) ειδικότερα αν δεν μπορείς να έχεις μέτρο σύγκρισης στηριζόμενος μόνο σε φόρουμ ή στο youtube ή σε 5 λεπτά που έπαιξες στον Κωτσόβολο. Τις προάλλες εξέφρασα διαφωνία σχετικά με την ποιότητα του gameplay στο pc και στο τέλος ζήτησα συγνώμη και σταμάτησα να ισχυρίζομαι την αποψάρα μου μιας και έχω να ασχοληθώ με το αντικείμενο καμιά διετία.Δεν είναι κακό πολλές φορές να ακούμε τι ΄λεει και ο άλλος,όπως επίσης δεν είναι κακό να είναι κάποιο προιόν καλύτερο απο κάποιο που έχουμε εμείς. @fullgore δεν είναι τόσο απλό να αυξήσεις το κόστος ενός προιόντος κατά 100 -150 ευρώ.Ειδικότερα αν ξέρεις ότι θα πουλήσει πάρα πολύ και έτσι όπως είναι.Όλα είναι νούμερα στο marketing κατά την αποψη μου.Ακόμη και ένα δολαριο ακριβότερο να ήταν το κόστος παρασκευής είναι μείον στα έσοδα. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, άλλη μια φορά... Χαμηλώστε τους τόνους μεταξύ σας. Επιθετικοί χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη (συγκεκριμένα ή και καλά αόριστα) όπως "πίθηκοι, fanboys, ουγκα μπούγκα και λοιπά παρόμοια" να μην επαναληφθούν. Αν δεν μπορείτε να συζητήσετε ήρεμα, να απέχετε από το θέμα. Η σύγκριση μεταξύ των consoles και των παιχνιδιών τους είναι αναπόφευκτη, όπως επισήμαναν και άλλα μέλη. Αν δεν ξεφεύγει*, τότε είναι αποδεκτή και στα δύο/τρία/όσα dedicated νήματα έχουμε. Δεν θα υπάρξει προφανώς ξανά ξεχωριστό VS (Console Wars) νήμα ή (VS PC) γιατί το αποτέλεσμα ήταν κάκιστο παρά τις απόπειρες που κάναμε για να το κρατήσουμε σε κάποιο επίπεδο, και θα στοιχημάτιζα ότι αυτοί που *παραπονιούνται* για την απουσία του, έγραφαν έτσι κι αλλιώς flame bait ή troll posts και στα νήματα αφιερωμένα στις συγκεκριμένες consoles και περίμεναν αυτόματα ίσως να μεταφερθούν τα μηνύματά τους στο κατάλληλο VS thread, αν ενοχλούσαν τόσο.... * Να σημειώσω επίσης ότι αυτόματα δεν γίνεται τίποτα. Αν σας ενοχλούν σχόλια ή πιστεύετε ότι δεν αρμόζουν στη συζήτηση χρησιμοποιείτε τη λειτουργία της αναφοράς. Για τα μηνύματα που σβήστηκαν ή όποιες άλλες απορίες και ενστάσεις, παρακαλώ αποκλειστικά μέσω PM σε συντονιστή.
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παντως αν πολλοι αγορασανε XboxOne σε αυτο βοηθησε σιγουρα και η προσφορα που ειχε βαλει και ο Γερμανος που μπορουσες να παρεις XboxOne με 200-250ευρω.Αλλα και παλι τα 60ρια που ζητανε τα νεα παιχνιδια δεν βοηθανε και πολυ την κατασταση(οπως ισχυει και με την αλλη κονσολα) .Γιαυτο και οι περισσοτεροι βολευονται με 1-2παιχνιδακια και κυριως φροντιζουν το ενα απο αυτα να εχει καλο Multiplayer βλεπε Pro,Fifa και Call of duty Destiny.
pakos31 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια καθομαστε και αναλωνομαστε σε frame rates στο αν τρεχει σε 900p η 1080p...αυτες δεν ειναι τρελες διαφορες μην το κανουμε μειζον θεμα!εχουμε αφησει μου φαινεται την καθαρη εμπειρια ενος game και ψαχνουμε να δουμε αναλυσεις,εμενα ποτε δεν με κρατησε και δεν θα με κρατουσε ενα game απλα και λογο γραφικων..το θεμα ειναι οτι δεν μας προσφερουν μια καλη συνολικη εμπειρια gameplay Ολα τα καινουρια παιχνιδια..κ μιλαω για την εμπειρια που ειχαμε ολοι παιζοντας π.χ πριν πανω απο μια 10ετια παιχνιδια οπως τα resident evil, silent hil,tomb raider,crash και αλλα πολλα..αυτο θα επρεπε να μας απασχολει,οτι πλεον η εταιριες κανουν αρπαχτες..αυτα απο μενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις