marios_geo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πώς γίνεται όλοι οι ειδημονες να μην βλέπουν καμία διάφορα στην ανάλυση (επιχείρημα εκείνο το χαζό διάγραμμα απόστασης ανάλυσης), αλλά μόλις τα frame από 30 γίνουν 29 αμέσως ζαλιζονται, χαλάει η εμπειρία κτλ. Καιρό ρωτάω, αλλά απάντηση δεν παίρνω. 1
gkalas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τα frames είναι ορατά αλλά απο 30στα29 δεν είναι.Για δείξε μου ενα ποστ με κάποιον που υποστηρίζει κάτι τέτοιο.Θες καμιά διαφορά τουλάχιστον 10 frames για να το καταλάβεις . Περιμένω το post που κάποιος είδε διαφορά στα 29 απο τα 30. Red πλεον στο σπίτι έχω όλες τις κονσόλες. Δεν είμαι οπαδός κάποιας απλά προσπαθώ μπας και προστατέψω και κανέναν απο τις μουφες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. 2
marios_geo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τα frames είναι ορατά αλλά απο 30στα29 δεν είναι.Για δείξε μου ενα ποστ με κάποιον που υποστηρίζει κάτι τέτοιο.Θες καμιά διαφορά τουλάχιστον 10 frames για να το καταλάβεις . Περιμένω το post που κάποιος είδε διαφορά στα 29 απο τα 30. Δηλαδή για εσένα, τα frame είναι ορατά, αλλά η ανάλυση όχι. Ωραίος.
HarryGrey Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Xαρούλη μου, έλα τώρα, πες μου οτι κάνεις πλάκα... Δεν με λένε Χάρη
red1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Περισσοτερα ποστ εδω μεσα τα εχουν οι ms haters και οι psfan. Εδω αγαπητοι ειναι το τοπικ για το Χ1 ,μην ακουστει τπτ θετικο για το Χ1 ,πεταγονται οι γνωστοι αγνωστοι και αρχιζουν το κραξιμο. "ρε τι ειπε αυτος ρε?ακου αγορασε Χ1" "Καλα ρε χαζος ειναι?" "Τι????εχει καλα γραφικα στο χ1?"αφου εχει χαμηλοτερη αναλυση ρε", "50% more powerrrr" "Ουγκ,Ουγκ,Ουγκ" Pap, ακρως ειρωνικό προερχόμενο απο σενα προσωπικά Gkala, με την τελευταία πρόταση της παραγράφου σου συμφωνώ απόλυτα, μαζί σου καρντάση, απλά, οχι μονο οποτε μας βολεύει, συμφωνείς ? Eπίσης : http://www.gamepur.com/news/14666-ps4-lead-platform-tom-clancys-division-most-powerful-hardware-snowdrop-engi.html ^ Ισχύει -δεν ισχύει δεν είναι το θέμα, το θέμα είναι το τι "μετατόπιση τέρματος" θα ρίξουν οι υποστηρικτές της Ubi οπου χρησιμοποιούν ως "μπαλαντέρ" οτι το AC Unity "έτρεχε καλύτερα" - στοιχηματίζω απο τώρα (σε περίπτωση που ισχύσει το παραπάνω) οτι τοτε και μόνο θα μιλάμε για "lazy devs" και ολα τα συναφή. Είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι μετατόπιση τέρματος θα υπάρξει. Αμα η άποψη αυτή θεωρείται προκατειλημμένη ή, "ουγκ-ουγκ" όπως παρέθεσε με την γνωστή του ευφράδεια ο φίλτατος συμφορουμίτης μας... 2 μέτρα και 2 σταθμά κύριοι Εγώ προσωπικά δεν μιλάω για xbox Vs PS, μιλάω καθαρά και μόνο για προκαταλήψεις, μετατόπιση τερμάτων και για επιβεβαίωση του εγώ που φτάνει σε διαστρικά επίπεδα, γιατί, ως γνωστόν, ολα πρέπει να είναι "διαγωνισμός"... Ειναι απλά κρίμα, αυτό και μόνο, ας μείνουμε ευχαριστημένοι με την επιλογή και αγορά που κάναμε χωρίς να προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους για το αντίθετο, το θέμα είναι όμως πως οι περισσότεροι αναμασάνε την ίδια καραμέλα του "50% δυνατότερο LOL πρόβατα" ενώ είναι οι ίδιοι που συνεχώς προσπαθούν να αποδείξουν "κάτι" στους "άλλους" καθώς και το πόσο ανώτερη ηταν η επιλογή του γυαλιστερού τους παιχνιδιού. Οταν όμως λές πως είναι προτιμότερο να παίξεις κατι στα 30fps απ'οτι στα 60fps...έχουμε "πρόβλημα"... Δεν θα καταλάβετε πως το εννοώ μάλλον και ουτε θα συμφωνήσετε φυσικά, παραμένει όμως η άποψή μου όπως και εσείς έχετε την δική σας 3
marios_geo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Και να συμπληρώσω, όλοι αυτοί που βλέπαν πχ το gta v να κολλάει στις διασταυτωσεις (φαντάζομαι και εσύ μέσα) θα σου πουν ως ειδημονες πόσο διαφορά είχε.
gkalas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Με το upscale που κάνει το μηχανημα απο τα 900 στα 1080 η διαφορά είναι ανύπαρκτη.Μονο απο κανα digital foundry μπορείς να το καταλαβεις.Ξερεις ποιο digital foundry ε; Αυτο που είχε ξεχάσει να αναφέρει οτι το multi του Killzone στο ps4 τρέχει στα 900 αλλά κανένα μάτι δεν είχε πάρει χαμπάρι.Δε μιλάμε για διαφορά ανάμεσα σε 720 και 1080 όπου εκεί όντως υπάρχει οπτική διαφορά. Red και κραζω και αποθεωνω εκεί που χρειάζεται. Δε με πληρώνει καμία εταιρεία για να κάνω τουμπεκί απλά το θέμα με το ουαου Ps4 και το last gen Xbox one με έχει κουράσει.Οι κονσόλες είναι σχεδόν ισοδυναμες τόσο ώστε το hardware τους να είναι το τελευταίο κριτήριο για την αγορά τους. 4
HarryGrey Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεφύγαμε πάλι και μιλάμε γενικά για αναλύσεις και δεν μένουμε στο θέμα μας. Το evolve με 900p στο one είναι ανώτερο οπτικά απ το 1080p του ps4. Και κάπως έτσι παίρνουν και τις απαντήσεις τους αυτοί που κράζανε παλιότερα το 900p του Ryse και βρίσκανε αστεία την δικαιολογία της crytek, δηλαδή ότι με το 900p πέτυχαν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Τώρα λοιπόν το βλέπουμε και στην πράξη αυτό με το Evolve. Κι εγώ δεν αποκλείω να αγοράσω κάποια στιγμή το πς4 αν με πείσει(έχω one και wii u) αλλά προς το παρόν με αυτά που βλέπω μόνο αν το είχα κάνει τάμα θα το έπαιρνα.
red1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δεν με λένε Χάρη Ε πες'μας πως σε λένε, κρυφό το κρατάς το όνομά σου ?
Chino R9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αξίζει το Destiny? Σε κρατάει να το παίξεις και να το τερματίσεις; Αλλιώς κρατώ σφιχτά τα λεφτά και παω για Sunset Ov. !?
red1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αξίζει το Destiny? Σε κρατάει να το παίξεις και να το τερματίσεις; Αλλιώς κρατώ σφιχτά τα λεφτά και παω για Sunset Ov. !? Sunset Overdrive φίλος 1
ADHD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδια στις κονσολες κανουν οτι μπορουν για να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα, δεν ειναι pc που αναλογα το hardware σου ανεβαζεις η κατεβαζεις ρυθμισεις για να πετυχεις το frame rate που θελεις. Στις κονσολες δεν εχεις αυτη την επιλογη οποτε η εμπειρια δεν διαφερει και παρα πολυ ειναι ομοιόμορφη. Το digital foundry ειναι για να τροφοδοτει ανουσιες κοντρες και τιποτε αλλο στις περισσοτερες περιπτωσεις, εβλεπα πχ στο GTA V να εχει 3-4 frames διαφορα σε καποιο σημειο και να η κοντρα απο κατω.. Μεγαλη διαφορα θα ηταν 30 με 60 frames, υπαρχει καποιο τετοιο παραδειγμα?? Δεν γνωριζω πραγματικα οποτε ρωταω, αν ναι τοτε εκει μπορεις να μιλησεις για μεγαλη διαφορα γιατι οσο και αν λενε το αντιθετο μερικοι 30 με 60 frames ειναι χαοτικη διαφορα στο gaming.. 3
red1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδια στις κονσολες κανουν οτι μπορουν για να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα, δεν ειναι pc που αναλογα το hardware σου ανεβαζεις η κατεβαζεις ρυθμισεις για να πετυχεις το frame rate που θελεις. Στις κονσολες δεν εχεις αυτη την επιλογη οποτε η εμπειρια δεν διαφερει και παρα πολυ ειναι ομοιόμορφη. Το digital foundry ειναι για να τροφοδοτει ανουσιες κοντρες και τιποτε αλλο στις περισσοτερες περιπτωσεις, εβλεπα πχ στο GTA V να εχει 3-4 frames διαφορα σε καποιο σημειο και να η κοντρα απο κατω.. Μεγαλη διαφορα θα ηταν 30 με 60 frames, υπαρχει καποιο τετοιο παραδειγμα?? Δεν γνωριζω πραγματικα οποτε ρωταω, αν ναι τοτε εκει μπορεις να μιλησεις για μεγαλη διαφορα γιατι οσο και αν λενε το αντιθετο μερικοι 30 με 60 frames ειναι χαοτικη διαφορα στο gaming.. Τomb Raider (reboot), 60fps στο μπλεϊστέσιο (με dips σε συγκεκριμένο σημείο που είναι ζιγκα στα transparency και particle effects). Eδώ μέσα βέβαια διαβάσαμε οτι παρόλα αυτά, είναι προτιμότερο να το παίξεις στην κονσόλα που το τρέχει στα 30 γιατί..."λόγοι" (Γειά σου Cortana μόρτη ) Aντικειμένικότητα - τι είναι αυτό ? θα το ξαναπώ : καλά κάνει και μας κράζει το PC master race, εδω μετά βιας πιάνουμε στο 90% των τiτλων τα 30fps και μαλώνουμε για τα 1-2 καρέ που κερδίζει η μια έκδοση έναντι της άλλης σε συγκεκριμένες σκηνές - και το αντίθετο...Meanwhile, in PC land, 120fps+ Eίμαστε αξιολύπητοι.
ADHD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ο μονος λογος να το παιξεις στα 30 στο x1 ειναι αν στις μαχες η συχνα επεφτε απο 60 σε 30 και στο ps4 ε εκει ειναι χειροτερο απο το σταθερο 30αρι οκ. Αν απο την αλλη "κραταγε" 60 με καποια φυσιολογικα drops οκ δεν λεμε κολλημενο ουτε στο pc γινεται αυτο τοτε δεν τιθεται θεμα. Η pc land εχει αλλα προβληματα και κολληματα βεβαια.. Αλλα νομιζω πρεπει να ερθει καποια στιγμη οι console gamers να απαιτησουν το 60αρι σαν default, δεν ειμαστε παιδάκια πλεον να εντυπωσιαστουμε απο τα γραφικα και μονο. Καλα ειναι να υπαρχουν οκ αλλα gameplay > all.
HarryGrey Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τomb Raider (reboot), 60fps στο μπλεϊστέσιο... Μιας και το ανέφερες, είναι πραγματικά κατόρθωμα να κάνεις reboot παιχνίδι να τρέχει στα 60 fps στο ps4 και 30 fps στο one την ώρα που τα πραγματικά next gen παιχνίδια evolve και unity τρέχουν καλύτερα στο one. Όχι τους αξίζουν συγχαρητήρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις