Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ underestimated είναι και το media markt.έχει όλα τα παιχνίδια που κάνουν 70+ περίπου 50 ευρώ .

Σκέφτομαι να πάω να τσιμπήσω κανά farcry .

Βέβαια μετά σκέφτομαι : κονσόλα χωρίς ποδοσφαιράκι;;;;

Δημοσ.

Need for Speed Rivals για Xbox One 14.90 στο Κωτσόβολο.Επόμενη τιμή στο Skroutz 30 ευρώ. Έχει λίγα κομμάτια στο Mall και στη Συγγρού απ'ότι βλέπω στο site.

Δημοσ.

Και εγω πειρα free το Bf4 μέσω EA access, αξίζει.

Πως πηρες ? Εμενα μου λεει ως τροπο πληρωμης μονο πιστωτικη, paypal ενω εχω προσθεσει στον λογαριασμο μου δεν μου το βγαζει καν ως επιλογη

Δημοσ.

Ξέρει κανένας για να κάνω redeem αμερικάνικη gift card πρέπει να αλλάξω το region εκτός απο την κονσόλα και στο προφίλ μου?

Μονο  στην κονσόλα .

Δημοσ.

Κι αλλο παιχνιδι που παρα την χαμηλοτερη αναλυση δειχνει πολυ καλυτερο στο One

Και καπου εδω αρχιζουν και μερικα ερωτηματικα για το ποσο αμεροληπτο ειναι το DF γιατι στο αρθρο τους δεν αναφερουν πουθενα οτι στο PS4 λειπουν ενα σωρο σκιες, κατι που ειναι πολυ εμφανες στο παιχνιδι περα απο το επισης ανυπαρκτο AF

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχει προσπαθήσει κάποιος να παίξει παιχνίδι από Bluray Disc ενώ το One βρίσκεται όρθιο; Βλέπω ότι λέει η Microsoft τοποθετήστε το έτσι με δική σας ευθύνη. Όποιος το έχει κάνει ας πει.

Δημοσ.

καλυτερο..τα jaggies κανουν παρτι και το τρεμοπεγμα παει συνεφο :P

in any case αυτο ειναι ενα παιχνιδι που μου ειναι αδιαφορο προσωπικα

κοιτοντας το βιντεο παντος δεν ειδα καλυτερο

ποσο μαλλον πολυ καλυτερο

εκτος αν εννοεις τα πειραγμενα color-contrast settings που εχει το one

ε αν σαρεσει αυτο αλλαξε το απο την tv σου και στο ps4 να σου φαινεται το ιδιο ;)

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά έχει προσπαθήσει κάποιος να παίξει παιχνίδι από Bluray Disc ενώ το One βρίσκεται όρθιο; Βλέπω ότι λέει η Microsoft τοποθετήστε το έτσι με δική σας ευθύνη. Όποιος το έχει κάνει ας πει.

Χωρίς να το έχω ψάξει περισσότερο, η όρθια θέση ίσως να μην έχει να κάνει τόσο πολύ με τα δισκάκια (στο κάτω κάτω οι περισσότεροι παίζουν απευθείας από το σκληρό), όσο με τις θύρες εξαερισμού που βρίσκονται στα πλάγια. Για μένα είναι μεγάλο φάουλ η έλλειψη της όρθιας θέσης, καθώς βόλευε σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

ps: από την άλλη εδώ λένε ότι η θέση επηρεάζει κυρίως το drive.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω κατα ποσο ειναι legit η leaked εικονα, θα φανει αμεσα, αλλα μιλαμε για πολυ καλες προσφορες αν ισχυσουν

ΑΝ το ΝΒΑ LIVE θα εχει 85% +(10% για οσους εχουν ea access) μιλαμε οτι θα κανει 5%χ60 = 3 $?? χαχαχα

iUBO9d7nl5eUo.jpg

• Like 1
Δημοσ.

καλυτερο..τα jaggies κανουν παρτι και το τρεμοπεγμα παει συνεφο :P

in any case αυτο ειναι ενα παιχνιδι που μου ειναι αδιαφορο προσωπικα

κοιτοντας το βιντεο παντος δεν ειδα καλυτερο

ποσο μαλλον πολυ καλυτερο

εκτος αν εννοεις τα πειραγμενα color-contrast settings που εχει το one

ε αν σαρεσει αυτο αλλαξε το απο την tv σου και στο ps4 να σου φαινεται το ιδιο ;)

Πλακα κανεις ετσι? Καταρχας καποια jaggies θα εχεις και με 1080p σε οθονη απο 32" και πανω χωρις ΑΑ...η εκδοση του ps4 ειναι απλα θολη, γι αυτο και δεν εχει πολλα jaggies. Πηγαινε ομως πχ. στο 2:56 και πες μου ποιο φαινεται με μεγαλυτερη αναλυση και περισσοτερα low res jaggies...μιλαμε για καραθολουρα...πηγαινε μετα στο 1:16 και 1:24 και πες μου ποιο ειναι καλυτερο. Που ειναι οι σκιες και το ΑF στο ps4? οεο?

Δημοσ.

Πλακα κανεις ετσι? Καταρχας καποια jaggies θα εχεις και με 1080p σε οθονη απο 32" και πανω χωρις ΑΑ...η εκδοση του ps4 ειναι απλα θολη, γι αυτο και δεν εχει πολλα jaggies. Πηγαινε ομως πχ. στο 2:56 και πες μου ποιο φαινεται με μεγαλυτερη αναλυση και περισσοτερα low res jaggies...μιλαμε για καραθολουρα...πηγαινε μετα στο 1:16 και 1:24 και πες μου ποιο ειναι καλυτερο. Που ειναι οι σκιες και το ΑF στο ps4? οεο?

εσυ κανεις πλακα dude...η αυτο η σε εχει τυφλωσει η ms :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...