Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ea access είναι κάτι σαν το ps plus? Στην ουσία δηλαδή νοικιάζεις παιχνίδια; ή τρέχει καμία προσφορά που σου δίνουν δώρο για πάντα το b4?

Δημοσ.

Το ea access είναι κάτι σαν το ps plus? Στην ουσία δηλαδή νοικιάζεις παιχνίδια; ή τρέχει καμία προσφορά που σου δίνουν δώρο για πάντα το b4?

Σαν ενα PS Now της ΕΑ βασικα. B). Αν ασχολεισαι με τα αθλητικα και το ΒF, μια χαρα το βλεπω το προγραμματακι..

Δημοσ.

Την χτύπησα την κονσολάρα επιτέλους! Όποιος γουστάρει να τον addαρω ας μου στειλει pm. Τώρα κατεβάζω όλα τα games with gold που έδωσαν μέχρι τώρα μαζί με Titanfall, AC Black Flag και Unity! Πολύ premium αίσθηση το one και στο controller έδωσαν τα ρέστα τους. Κι όμως είναι καλύτερο απ του 360! Ανυπομονώ εκτός απ τα γνωστά exclusives να παίξω και το D4! Α και γι αυτούς τους (δεν θυμάμαι πως τους είπατε) που γουστάρουν παιχνίδια με τετραγωνάκια να παίξουν οπωσδήποτε το iDarb!

Τα analog του ειναι που με φοβιζουν. Περασα απο πλαισιο και public για να το δοκιμασω. Μαζι φυσικα ειχαν και ps4. Τα analog του One ηταν σε απαισια κατασταση. Μιλαμε παντα για το δεξι. Ειχε 2 χειριστηρια. Το ενα ειχε ενα τρομερο deadzone σε σχεση με το ps4. Εννοω οτι ειχε μποσικα πολλα. Το αλλο χειριστηριο εκτος απο αυτο ειχε και μια αισθηση οτι κατι τα ειχε τιναξει μεσα και σου εδινε μια αισθηση random κινησεων, οτι εχανε την συνοχη της κινησης. Απο την αλλη το ps4 ηταν σαν καινουριο, μπορει βεβαια να τα αλλαζαν αυτα. Η λογικη λεει οτι το ps4 ηταν πιο δοκιμασμενο, ειδικα απο μικρα παιδια. Οσοι εχουν One ας δωσουν τις εντυπωσεις του στο θεμα αυτο. Στο 360 ηταν το μοναδικο παραπονο μου αυτο. Το απαισιο αυτο "παιξιμο" των analog που με τον καιρο γινοταν ακομα μεγαλυτερο. Στα fps παιχνιδια οπου θες τρομερη ακριβεια ηταν ο,τι χειροτερο. Με ενδιαφερει στο χειριστηριο αυτο οσο τιποτα αλλο. 

Δημοσ.

Τα analog του ειναι που με φοβιζουν. Περασα απο πλαισιο και public για να το δοκιμασω. Μαζι φυσικα ειχαν και ps4. Τα analog του One ηταν σε απαισια κατασταση. Μιλαμε παντα για το δεξι. Ειχε 2 χειριστηρια. Το ενα ειχε ενα τρομερο deadzone σε σχεση με το ps4. Εννοω οτι ειχε μποσικα πολλα. Το αλλο χειριστηριο εκτος απο αυτο ειχε και μια αισθηση οτι κατι τα ειχε τιναξει μεσα και σου εδινε μια αισθηση random κινησεων, οτι εχανε την συνοχη της κινησης. Απο την αλλη το ps4 ηταν σαν καινουριο, μπορει βεβαια να τα αλλαζαν αυτα. Η λογικη λεει οτι το ps4 ηταν πιο δοκιμασμενο, ειδικα απο μικρα παιδια. Οσοι εχουν One ας δωσουν τις εντυπωσεις του στο θεμα αυτο. Στο 360 ηταν το μοναδικο παραπονο μου αυτο. Το απαισιο αυτο "παιξιμο" των analog που με τον καιρο γινοταν ακομα μεγαλυτερο. Στα fps παιχνιδια οπου θες τρομερη ακριβεια ηταν ο,τι χειροτερο. Με ενδιαφερει στο χειριστηριο αυτο οσο τιποτα αλλο. 

Σε εμένα πάλι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, σε όσα μαγαζιά κι αν πήγα τα χειριστήρια του ps4 ήταν σε χειρότερη κατάσταση. Αυτό βέβαια μπορείς να το δεις και με μια γρήγορη αναζήτηση όπου οι χρήστες βάζουν καποτίνια στους μοχλούς για να μην φθαρούν και υγρά για να μην ακούγονται οι σκανδάλες. Μετά από ένα τρίωρο titanfall στο one μου, αλλά και μερικές δεκάδες ώρες στους κολλητού μου το one που έπαιζα πριν πάρω το δικό μου, μπορώ να σου πω ότι είναι το καλύτερο χειριστήριο που μπορείς να πάρεις. Τυχαίο δεν είναι βέβαια και πολλοί γνωστοί μου pc gamers παίζουν με χειριστήριο του one(υπάρχει κι ένα κολπάκι που παίζει κατευθείαν με καλώδιο φόρτισης από κινητό αν το ψάξεις). Οι σκανδάλες κάθονται στην μέση περίπου των δαχτύλων και αυτή η διαφορετική αίσθηση των αναλογικών μοχλών σε σχέση με το προηγούμενο προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια. Άσε που τα χέρια σου είναι πραγματικά πολύ πιο ξεκούραστα σε σχέση με του 360 μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού.

Δημοσ.

Μιλαω για τα analogs οχι τα sticks. Τον μηχανισμο μεσα. Εξωτερικα σαν επιφανεια ηταν αψογα και τα 2. Οπως ειπες για εξωτερικες φθορες μπορεις να χρησιμοποιησεις καποτακια. Εγω ετσι και αλλιως χρησιμοποιω kontrolfreeks. To θεμα ειναι μεσα ο μηχανισμος ποσο ακριβης ειναι, μποσα μποσικα εχει, και γενικα η ποιοτητα του. Αυτο με ενδιαφερει. 

Δημοσ.

Μιλαω για τα analogs οχι τα sticks. Τον μηχανισμο μεσα. Εξωτερικα σαν επιφανεια ηταν αψογα και τα 2. Οπως ειπες για εξωτερικες φθορες μπορεις να χρησιμοποιησεις καποτακια. Εγω ετσι και αλλιως χρησιμοποιω kontrolfreeks. To θεμα ειναι μεσα ο μηχανισμος ποσο ακριβης ειναι, μποσα μποσικα εχει, και γενικα η ποιοτητα του. Αυτο με ενδιαφερει. 

Ναι κι εγώ σου εκανα μια μικρή παρουσίαση γενικά για το controller. Οι σκανδάλες κάθονται στη μέση των δαχτύλων όπως σου είπα και αυτή η πιο μαλακή αίσθηση σε σχέση με του 360 ίσως στην αρχή σου φανεί λίγο περίεργη αλλά μετά από λίγο δεν θα θες να την αλλάξεις διότι στην πράξη είναι πολύ καλύτερη. Όσον αφορά τον μηχανισμό δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, ο κολλητός μου έχει το day one edition(το γράφει επάνω και το controller) και το έχει λιώσει και πραγματικά δεν είχε κανένα θέμα. Αλλά και οι άλλοι δύο που ξέρω που το χρησιμοποιούν για pc gaming και τα έχουν αρκετό καιρό τα χειριστήρια πραγματικά είναι σαν καινούρια(χθες ειδικά με τον ένα παίξαμε killer instinct και δεν καταλάβαινες διαφορά με το καινούριο). Όσον αφορά τα καποτίνια άστα για τα χειριστήρια του ps4 αυτά εδώ δεν τα χρειάζεσαι. Δεν ξέρω πως ειναι σε αίσθηση αλλά σαν ιδέα και μόνο ότι υπάρχει κάτι πάνω απ τα analog sticks προσωπικά για μένα δεν είναι και η καλύτερη..

Δημοσ.

to controller tou x1 ειναι πολύ ανώτερο απο το ps4 σε αισθηση στα χέρια και στο πάτημα. μεγάλη διαφορά.

του ps4 ισοροπεί την κατάσταση γιατί καινοτομεί, έχει ενσωματομένο ηχείο επάνω και το touch.

• Like 3
Δημοσ.

to controller tou x1 ειναι πολύ ανώτερο απο το ps4 σε αισθηση στα χέρια και στο πάτημα. μεγάλη διαφορά.

του ps4 ισοροπεί την κατάσταση γιατί καινοτομεί, έχει ενσωματομένο ηχείο επάνω και το touch.

Για το touchpad ναι αλλά για το ηχείο δεν καινοτομεί. Ηχείο έχει και το χειριστήριο του wii. Ωστόσο είναι τεράστια η αναβάθμιση απ το προηγούμενο ds3, αν και σαν αίσθηση μου φαίνεται ποιοτικά κατώτερο.

Δημοσ.

Muhfugghas...ένα ηταν το controller....

xbox-duke_controller.jpg

Hταν...ΤΕΡΑΣΤΙΟΟΟΟ, το d-pad πληρούσε ρόλο καθαρά...εικαστικό αλλά...απίστευτο σε βάρος/αίσθηση και εργονομία.

Ο συνεχιστής του (το "S") ηταν καλύτερος σε γενικές γραμμές (το d-pad ΠΑΛΙ ηταν χάλια και τα κουμπια ασπρο/μαύρο ηταν τοποθετημένα...σε άκυρο σημείο ως προς την εργονομία)  αλλά...joypad-άρα.

Το ίδιο και αυτό του X360, απίστευτα εργονομικό με πολύ καλη ποιότητα κατασκευής (κρίμα για το άθλιο d-pad για 3η συνεχόμενη φορά :D).
Γενικά, παρόλο που η MS είναι εταιρεία software, κατα την άποψη μου ειναι καλή και στο hardware (πλην του ring of death φιάσκο φυσικά).

Και για να επιστρέψουμε στην τωρινή γενιά, το DS4 είναι φοβερότατο ως προς την εργονομία αλλά έχει 2 στοιχεία που το "ρίχνουν" πολύ, ονομαστικά, η κακή διάρκεια μπαταρίας και η ποιότητα κατασκευής του η οποία δεν φαντάζει ως την πιο στιβαρή.
Το touchpad (για τα παιχνίδια που το χρησιμοποιούν σωστά) και η είσοδος για ακουστικά (άνευ την χρήση dongle/adaptor) είναι καλά features οπότε...
100 φορές καλύτερο απο το πλέον απαρχαιωμένο DS3.

ΧΟΝΕ, στιβαρή κατασκευή (ως συνήθως) και το rumble στις σκανδάλες είναι καλό (αν και, και σ'αυτη την περίπτωση, για τα παιχνίδια που κάνουν σωστή χρήση του συγκεκριμένου feature).

• Like 2
Δημοσ.

Oι αναλογικοι του χειριστηριου του ONE, μου φανηκαν λιγο πιο χαλαροι εναντι αυτου του 360, το οποιο το θεωρω κορυφαιο απο αποψη εργονομιας-ποιοτητας κατασκευης, παντως..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...