Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή, η άποψη του άλλου είναι υποκειμενικη, αλλά η δική σου αντικειμενικη. Αποφάσισε.

Αντικειμενικά μιλώντας, διαφωνείς ότι τα exclusives του one είναι περισσότερα και ποιοτικότερα;

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι ψάχνουνε λόγους για να δικαιολογήσουν την κονσόλα που πληρώσανε ,πρώτα να το αποδεχθούνε μέσα τους οι ίδιοι και μετά να ψάξουν αποδοχή απο το κοινό.

• Like 2
Δημοσ.
Tomb Raider, Quantum Break ,CrackDown,scalebound,fable,phantom dust μαζι με Sunset Overdrive,Ryse,Dr3,FH2,FM5,TF,Halo MCC

Τι να πω κι εγώ ο γκρίνιας, που δεν μου αρέσει κανένα από τα παιχνίδια που ανέφερε ο papeipa στην προηγούμενη σελίδα. Ούτε κατά διάνοια. Το πιο ενδιαφέρον είναι ίσως το Quantum Break, που (ούτως ή άλλως) δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Όπως και το Scalebound που θα βγει σε.... κανα χρόνο και βάλε. Καλό Πάσχα με τον Άγιο Βασίλη, που λέγανε και στο Σπιρτόκουτο.

Σίγουρα θα ασχοληθώ με το Fable Legends, αφού έχω τελειώσει όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς (όχι πάντα με τις θετικότερες εντυπώσεις).

FH2/FM5 τα έχω αμφότερα και τα έχω ήδη βαρεθεί, ας όψεται και η έλλειψη υποστήριξης των Logitech G25/27 από την MS. Τα Halo δεν μου άρεσαν ποτέ, από εποχής Xbox original (λες και θα καθόμουν να παίξω συλλογή με παλιούς τίτλους). Το Ryse το κατέβασα στο PC και το έσβησα στη μία ώρα (τζάμπα τα 25 GB του download), αφού είναι πιο βαρετό και από το πρώτο Assassin's Creed (τουλάχιστον αυτό γινόταν βαρετό μετά από 4-5 ώρες gameplay). Το Sunset Overdrive δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι, ενώ παρ' ότι έχω τελειώσει το (εξαιρετικό) πρώτο Crackdown στο 360, δεν είμαι εντελώς βέβαιος ότι θα έχω όρεξη να ασχοληθώ με αυτό του Χ1.

Με λίγα λόγια η κονσόλα θα μείνει για κάμποσους ακόμα μήνες στο κουτί της...

ps: όχι ότι στο PS4 είναι καλύτερη η κατάσταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δηλώνω Xbox fan εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, όμως δεν μπαίνω ποτέ στο τριπάκι της σύγκρισης των μηχανημάτων. Καλό το ένα, καλό και το άλλο (ευχαριστήθηκα εξίσου τα 360/PS3 μου). Ο προβληματισμός μου είναι πως δεν έχω ένα παιχνίδι της προκοπής να βάλω να παίξω στην TV. Πάλι καλά που έπιασα ξανά το manager...

Δημοσ.

Ε συγγνωμη αλλα αν δεν σας αρεσει κανενα παιχνιδι απο αυτα που βγηκαν ή θα βγουν μεσα στα επομενα 1-2 χρονια για ποιο λογο την πηρατε?Δεν το λεω μονο για σενα nzeppos αλλα οταν βλεπω  σχολια οτι πηρα 400 ευρω μηχανημα και δεν το ακουμπαω δεν ξερω τι να σκεφτω πλεον.

• Like 4
Δημοσ.

Δηλώνω Xbox fan εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, όμως δεν μπαίνω ποτέ στο τριπάκι της σύγκρισης των μηχανημάτων. Καλό το ένα, καλό και το άλλο (ευχαριστήθηκα εξίσου τα 360/PS3 μου). Ο προβληματισμός μου είναι πως δεν έχω ένα παιχνίδι της προκοπής να βάλω να παίξω στην TV. Πάλι καλά που έπιασα ξανά το manager...

Έγινε φίλε μου καλό gaming.

Δημοσ.

Καταλαβαινω τους κατοχους και των 2 κονσολων να εχουν παραπονα απο τα exclusives αυτη τη στιγμη, εχουν αργησει αρκετα να βγαλουν ΑΑΑ τιτλους που πραγματικα να αξιζουν αγορα κονσολας. Στο ps4 ερχεται το bloodborne τωρα στο xbone ειναι το quantum το οποιο ομως αργει.

Δεν ειναι σε καλη κατασταση το xbone απεναντι στο ps4 πρεπει να το δουμε αυτο, και εγω ειμαι fan απο το πρωτο xbox αλλα δυστυχως αυτη τη στιγμη το ps4 θα αγορασω πρωτο(αν δεν ηταν το bloodborne βεβαια παιζει να μην αγοραζα και ποτε ps4 :P). Φυσικα η κατασταση μπορει να αλλαξει οπως αλλαξε με το τραγικο ξεκινημα του ps3 εναντι του 360.

Το θεμα ειναι οτι και οι 2 θα πρεπει να ανεβασουν λιγο στροφες και να μην μεινουν στις ικανοποιητικες πωλησεις οι οποίες εγιναν και λογο "διψας" των core gamers για νεο hardware. 

Δημοσ.

Φίλε το X1 δεν είναι για σένα και δεν στο λέω ειρωνικά. Ο papeipa σου ανέφερα ένα σκασμό games και εσύ κρατάς μόνο αυτά τα 2. Αντικειμενικά το one έχει συντρίψει σε θέμα exclisives το ps4 και αναρωτιέμαι όταν θα έρθουν και τα γνωστά του exclusives θα καλύψουν έστω και κάπως την διαφορά, όταν έχεις το one να σου πετάει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο.

Εδώ είσαι εντελώς λάθος. Συγκρίνεις μια τριλογία που άλλαξαν μόνο τον χειρισμό, με μια σειρά παιχνιδιών ξαναδουλεμένα από την αρχή που έχουν βάλει μέσα σχεδόν τα πάντα και έχεις και ένα χαοτικό σε μέγεθος online για να παίζεις πραγματικά μια ολόκληρη γενιά. Ότι καλύτερο έχει βγει σε remastered και μακάρι τα επόμενα remastered που θα δούμε να έχουν σαν πρότυπο αυτή την σειρά.

Κι εγώ δεν τρελαίνομαι για τα exclusives του ps4 κυρίως για τα κινηματογραφικά αλλά αν κυκλοφορούσε το ένα μετά το άλλο και ήταν και ποιοτικά τουλάχιστον θα τους παραδεχόμουνα. 

Σε άλλα νέα μόλις παρακολούθησα "γνωστό"  Έλληνα youtuber να μιλάει για το 14 και να λέει ότι ήταν μέτρια χρονιά αναφέροντας κάποια καλά multiplatfrom(χωρίς να αναφέρει ούτε ένα exclusive του One) και τέλος να γράφει ότι το last of us remastered μαζί με ένα ακόμα παιχνίδι ήταν τα καλύτερα του 14 και έτσι θυμήθηκα για άλλη μια φορά γιατί δεν πρέπει να τον βλέπω όταν τρώω.

Γενικώς μην βαφτίζουμε τα προσωπικά μας γούστα αντικειμενικά κριτήρια.

Επειδη ειπες οτι ειμαι λαθος στα παραπανω παιχνιδια πες μου σε παρακαλω εχουν βγει ολα τα παραπανω παιχνιδια που αναφερει ο συμφορουμιτης???Πως αλλωστε γινεται να εχω αποψη για παιχνιδια που δεν εχουν καν βγει στην αγορα.Με το ΘΑ δεν γινεται δουλεια. Ας βγουν με το καλο και βλεπουμε. Και οσον αφορα το Halo MCC ναι προφανως και το Multiplayer ειναι το δυνατο του κομματι αλλα στην πραξη τα παιχνιδια ειναι τα ιδια που παιξαμε και αγαπησαμε στις προηγουμενες κονσολες,αλλα παραμενουν τα ιδια πως να το κανουμε δηλαδη. Δεν ειναι ουτε προσωπικα γουστα ουτε τιποτα η αληθεια ειναι.Δεν ειπα οτι δεν αξιζει η συλλογη αυτη απλα δεν ειναι τιποτα το καινουργιο....Μιας και οντως απο remastered εχει γεμισει ο τοπος...

Δημοσ.

Τι να πω κι εγώ ο γκρίνιας, που δεν μου αρέσει κανένα από τα παιχνίδια που ανέφερε ο papeipa στην προηγούμενη σελίδα. Ούτε κατά διάνοια. Το πιο ενδιαφέρον είναι ίσως το Quantum Break, που (ούτως ή άλλως) δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Όπως και το Scalebound που θα βγει σε.... κανα χρόνο και βάλε. Καλό Πάσχα με τον Άγιο Βασίλη, που λέγανε και στο Σπιρτόκουτο.

Σίγουρα θα ασχοληθώ με το Fable Legends, αφού έχω τελειώσει όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς (όχι πάντα με τις θετικότερες εντυπώσεις).

FH2/FM5 τα έχω αμφότερα και τα έχω ήδη βαρεθεί, ας όψεται και η έλλειψη υποστήριξης των Logitech G25/27 από την MS. Τα Halo δεν μου άρεσαν ποτέ, από εποχής Xbox original (λες και θα καθόμουν να παίξω συλλογή με παλιούς τίτλους). Το Ryse το κατέβασα στο PC και το έσβησα στη μία ώρα (τζάμπα τα 25 GB του download), αφού είναι πιο βαρετό και από το πρώτο Assassin's Creed (τουλάχιστον αυτό γινόταν βαρετό μετά από 4-5 ώρες gameplay). Το Sunset Overdrive δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι, ενώ παρ' ότι έχω τελειώσει το (εξαιρετικό) πρώτο Crackdown στο 360, δεν είμαι εντελώς βέβαιος ότι θα έχω όρεξη να ασχοληθώ με αυτό του Χ1.

ps: όχι ότι στο PS4 είναι καλύτερη η κατάσταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δηλώνω Xbox fan εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, όμως δεν μπαίνω ποτέ στο τριπάκι της σύγκρισης των μηχανημάτων. Καλό το ένα, καλό και το άλλο (ευχαριστήθηκα εξίσου τα 360/PS3 μου). Ο προβληματισμός μου είναι πως δεν έχω ένα παιχνίδι της προκοπής να βάλω να παίξω στην TV. Πάλι καλά που έπιασα ξανά το manager...

χωρις να αμφισβητω την εμπειρια σου φιλε μου , αλλα ατομα σαν και εσενα (εντελως φιλικα-αλλωστε συζητηση κανουμε) , καλο θα ηταν να παρατησουν το χομπι αυτο και να το γυρισουν σε καμια μπιριμπα...δε γινεται αλλιως....και ειλικρινα θα δεχομουν σχολια τετοιου ειδους απο ατομα που φωναζουν οτι ειναι ασχετοι, οχι απο σενα κλπ κλπ , εκτος και αν εισαι ασχετος, που δεν το νομιζω...Δηλαδη πεταξατε ετσι απλα 400€ γενικα γιατι σας περισσευαν χωρις να δειτε αν σας καλυπτει κατι..Αυτο λετε τωρα...Θεωρητικα παντα θα πρεπε να χω την πιο ολοκληρωμενη αποψη εδω μεσα κατεχοντας και τις 3 κονσολες συν ενα πολυ καλο pc, τα λεφτα δε μου περισσευουν απλα γουσταρω και τρωω το "χαρτζιλικι" μου σε αυτα, μια-ΜΙΑ φορα δε βγηκα να κλαψω τα λεφτα μου για το τιποτα,γιατι προφανως ποτε δε πηγα γυμνος στα αγγουρια..Τα remastered δεν ειναι απαραιτητα κακο να βγαινουν και ο λογος ειναι τα νεα παιδια, που αρχες 2000 εψαχναν τα @@ τους στο παντελονι και το χομπι τους ηταν συλλογη playskool και οχι κονσολες, μην τα βλεπετε μονο προσωπικα τα πραγματα(σιγουρα υπαρχει και το κακο οτι επαναπαυτικαν και δε τρεχουν να βγαλουν τπτ καινουργιο ολες οι εταιρειες, αλλα αυτο το κακο ειναι πιο μεγαλο και βαθυ που τα remastered ειναι ενα μικρο κεφαλαιο απο αυτη την ιστορια..)ΚΑΙ παλι nzeppos δεν ηθελα να σου μεινει απο αυυτο το κειμενο οτι σου κανω παρατηρηση η σου την λεω (οπως θες πες το) , απλα ησουν η αφορμη για αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Αντικειμενικά μιλώντας, διαφωνείς ότι τα exclusives του one είναι περισσότερα και ποιοτικότερα;

Αντικειμενικο είναι το ακόλουθο.

Το ps4 έχει Περισσότερα παιχνίδια.

http://m.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_Games_vs_Xbox_One_Games

Όλα τα άλλα είναι υποκειμενικα.

Δημοσ.

Μου αρέσει που πάντα το thread του XBOX One γίνεται vs με όλους τους PS fans να ποστάρουν ανελλιπώς . Έχετε διερωτηθεί ποτέ γιατί δεν γίνεται το ίδιο πράγμα στην αντίθετη περίπτωση;

Δημοσ.

Αντικειμενικο είναι το ακόλουθο.

Το ps4 έχει Περισσότερα παιχνίδια.

http://m.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_Games_vs_Xbox_One_Games

Όλα τα άλλα είναι υποκειμενικα.

Να τα βλέπετε αυτά! Εγώ πλέον δεν εκπλήσσομαι με αυτά που διαβάζω.

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε, λάθος μου.

Δημοσ.

Μου αρέσει που πάντα το thread του XBOX One γίνεται vs με όλους τους PS fans να ποστάρουν ανελλιπώς . Έχετε διερωτηθεί ποτέ γιατί δεν γίνεται το ίδιο πράγμα στην αντίθετη περίπτωση;

http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic/page-714

Θελεις να μου πεις οτι σε 714 σελιδες δεν θα βρεις καποιον να μιλαει για εντελως ασχετα θεματα με το ps4?Wtf δηλαδη για το ιδιο φορουμ μιλαμε?Μην τα βλεπεις ολα τοσο μονοπλευρα

Δημοσ.

Νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό που είπα , μιλώ για την αντιπαραθέσεις που πάντα ή σχεδόν πάντα γίνονται στο topic του ONE. Στο topic του PS4 γίνεται ως συνήθως πολύ πιο πολιτισμένη κουβέντα επειδή δεν επεμβαίνει κόσμος που είναι αδιάφορος με την κονσόλα και να γράφει ότι του κατέβει στο μυαλό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...