sheik Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Η κονσολα θα βγει και στον υπολοιπο κοσμο εκτος απο Αμερικη?
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μιλαμε για SEX της MS πανω στη SONY.... 5,0 b trans!!! Απο ολες τις παντες η MS... Aπο Software η κονσολα απο αλλο πλανήτη! Ετοιμη η κονσολα, ετοιμο το software και ολα θα δουλευουν απο day one! Εμπαινεεεε Ζιοβανιιι
Bourdoulas Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ε αφού θα έχει Fantasy Football, it's sold Μην κάνετε ζουμ στο έκτρωμα!!!
JohnVani18 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν εδειξαν παραπανω τιτλους ,και εδω επισης σου δειχνει in-game υλικο.Για ξαναδές την παρουσίαση της Sony και πές μου αν έδειξαν παραπάνω τίτλους ή όχι. Όσο για το υποτιθέμενο in-game υλικό, δεν θα σχολιάσω.
xavier Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 δεν μπορει να πουλησει πουθενα εκτος αμερικης αυτο το πραγμα
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ναι βρε γιατί μας δείξανε τπτ σωστό εκτός απο το quantic dreams.... Ενω η Sony που κοντεψες να παθεις αφυδατωση σου εδειξε περισσοτερα;Και για να σε προλαβω δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ που να με εχει εντυπωσιασει απο τη Microsoft μεχρι τωρα... Υ.Γ Τουλαχιστον αυτοι μας δειξανε πως θα ειναι η κονσολα...καλυτερα βεβαια να μην το κανανε τοσο ασχημη που ειναι.
Bourdoulas Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Και.... τέλος. Πρόωρη εκσπερμάτωση; Τρολολ.... DLC για το CoD. Ήμαρτον.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Η κονσολα θα βγει και στον υπολοιπο κοσμο εκτος απο Αμερικη? Αυτο ακριβως μου την εχει βαρεσει περισσοτερο απο ολα...η παρουσιαση ειναι σαν να λεει USA και ολοι οι υπολοιποι να πατε να μαμηθειτε.
skanjos Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ενω η Sony που κοντεψες να παθεις αφυδατωση σου εδειξε περισσοτερα;Και για να σε προλαβω δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ που να με εχει εντυπωσιασει απο τη Microsoft μεχρι τωρα... Υ.Γ Τουλαχιστον αυτοι μας δειξανε πως θα ειναι η κονσολα...καλυτερα βεβαια να μην το κανανε τοσο ασχημη που ειναι. πραγματικά μας έδειξε παραπάνω η σόνυ, μέχρι και για το εσωτερικό της κονσόλας ξέρουμε παραπάνω. η Ms τπτ δεν μας είπε, ούτε αν είναι always online ούτε αν είναι backwards compatible ούτε αν έχει ddr3 το μόνο που είπε είναι οτι οι χρήστες live θα πληρώνουν χαχαχα. εντάξει...
KilliK Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Και.... τέλος. Πρόωρη εκσπερμάτωση; Τρολολ.... DLC για το CoD. Ήμαρτον. time exlusive οχι exclusive. λολ κοροιδευουν τον κοσμο. 1
f1vettel Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Θελω να δω αν ολες αυτες οι λειτουργιες χρειαζονται xbox live!
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Για ξαναδές την παρουσίαση της Sony και πές μου αν έδειξαν παραπάνω τίτλους ή όχι. Όσο για το υποτιθέμενο in-game υλικό, δεν θα σχολιάσω. Την εχω δει πολυ καλα ,και οπως βλεπεις η παρουσιαση τηs micro συνεχιζει .Απολαυσε νεο cod με νεα engine και μην εισαι fanboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις