johngamer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ζητω... E τι να πω εδω με βγαλαν ετσι με το ζορι και χωρις λογο sony fanboy....
Vole Maulder Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Το ότι το Χ1 είναι πίσω στις πωλήσεις δε σημαίνει ότι τρέχει και δε φτάνει. Καλύτερα πουλάει απ' ό,τι το 360. Και οι δύο κονσόλες έχουν ξεκωλωθεί στις πωλήσεις, βασικά, οπότε, πραγματικά, οποιαδήποτε καταστροφολογία είναι τουλάχιστον αστεία. Πριν από 2 χρόνια πέθαινε το console gaming. Τώρα πεθαίνει το Χμποχ ή το PS4, αναλόγως τον οπαδισμό του καθενός (ή τη μανία του να βλέπει φαντάσματα). Λωλ. Επίσης, νομίζω ότι παίζει communication gap σε αυτή τη συζήτηση. Johngamer, αν θυμάμαι καλά, είπες ότι δεν έχεις καμία από τις δύο νέες κονσόλες, σωστά; Αρα μιλάς για το online στο 360 και στο PS3; 4
p3tran Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ε οχι και τοσο ..βομβα κυριε spartan μου... ΕΑΝ διαβαζες τις προηγουμενες μερες, θα εβλεπες οτι καποιος εδω μεσα ειχε ..τουλαχιστον προϊδεασει για την ανακοινωση ...κι αν σου ελεγα οτι τα πρωτα 26 δευτερολεπτα απο το video ειναι ....in-game forzavista? 3
lepaterious Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Και εδω λεμε γιατι ειναι καλυτερο να παρεις ps4 που εβγαλε ενα dc κακογραμμενο με ενα καρο προβληματα και ενα χρονο delay και το μονο που εχει δωσει ειναι weather effect που αξιζει και απο την αλλη εχεις το xbox που ειναι οτι ειναι αλλα βγαζει τριτο exclusive ραλλυ και πλεον δειχνει τα δοντια της η ms. Ετσι για να βλεπετε το marketing της Sony που ειναι γεματο τρυπες. Τριτο exclusive ραλλυ μεχρι στιγμης + ποσους αλλους τιτλους θα εχει το 15. Η επιλογη ειναι καθαρα προσωπικη του καθενος αλλα να βλεπει εν τελη αν εκανε την καλυτερη αγορα. Ελπιζω το forza 6 να ειναι full dx12 οπως και ολα τα games που εχουν βγει και θα βγουν... Κουρασατε μερικοι....Αντε για να τελειωνουμεΧαλιά online για Χ1 και μηδενικος κόσμος μεσα.50% λιγότερη δυναμη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Πανακριβο.Αδιάφορα και λιγοστά exclusives.Κανένα "μέλλον" .Και φυσικά όσοι κάνατε το λάθος και αγορασατε Χ1 ειστε χαζοι και κοροιδα.Ξεχναω κατι άλλο? Ναι το γρασιδι στο gta ειναι ποιο πλουσιο στο ps4 και ετσι το παιχνιδι ειναι unplayable στο xbox. 1
cortaN@ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ελπιζω το forza 6 να ειναι full dx12 οπως και ολα τα games που εχουν βγει και θα βγουν... Wave 3 παιχνιδι ειναι το Forza 6 με dx12 κωδικα. Full dx12 δε γνωριζω αν ειναι.
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Το Forza 6 πως θα είναι; Θα πληρώνουμε το DLC με το χιλιόμετρο ή με το γύρο; Θα έχει και δωρεάν αυτοκίνητα μέσα ή θα πρέπει να τα νοικιάζουμε με τη μέρα; 5
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Το Forza 6 πως θα είναι; Θα πληρώνουμε το DLC με το χιλιόμετρο ή με το γύρο; Θα έχει και δωρεάν αυτοκίνητα μέσα ή θα πρέπει να τα νοικιάζουμε με τη μέρα; Ετσι οπως παει εκει θα καταντησουμε.. Ελπιζω σε καλυτερη day1 κατασταση απο το Forza 5. Παιχνιδαρα παντως..
Akiszaki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Παίζει να αγοράσουμε συνδρομή gold 12μηνο κάτω από 60€ που μου βγάζει μέσα από το one? Κάτι είχα διαβάσει πιο παλιά αλλά δεν το βρίσκω.
DJTaurus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Παίζει να αγοράσουμε συνδρομή gold 12μηνο κάτω από 60€ που μου βγάζει μέσα από το one? Κάτι είχα διαβάσει πιο παλιά αλλά δεν το βρίσκω. http://www.goldxbox.gr/ 1
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Το Forza 6 πως θα είναι; Θα πληρώνουμε το DLC με το χιλιόμετρο ή με το γύρο; Θα έχει και δωρεάν αυτοκίνητα μέσα ή θα πρέπει να τα νοικιάζουμε με τη μέρα;Ελπίζω να είναι σαν το FM2 με δωρεάν car packs, που δεν πρόκειται να γίνει..
DJTaurus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πάντως το DLC (storm island) στα 19 ευρώ του Horizon 2 στην ουσία ξεκλειδώνει σε περιεχόμενο σχεδόν ένα δεύτερο παιχνίδι. Super τιμή για το υλικό που σου δίνει... πολλά event σε ένα καινούριο νησί για να εξερευνήσει ο παίχτης. 2
HarryGrey Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Το Forza 6 πως θα είναι; Θα πληρώνουμε το DLC με το χιλιόμετρο ή με το γύρο; Θα έχει και δωρεάν αυτοκίνητα μέσα ή θα πρέπει να τα νοικιάζουμε με τη μέρα; Ξύδι παιδιά, ξύδι και Driveclub. 3
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω καν PS4, τουναντίον έχω X1 από Day One (για Ελλάδα) με Forza 5 (και φυσικά έχω παίξει όλη τη σειρά από καταβολής της). Αλλά υπάρχει και ένα όριο στην κοροϊδία της Turn 10. Τουλάχιστον να έβγαζαν ένα sim επιπέδου Assetto Corsa, iRacing, Project Cars να έλεγα πάει στο διάολο, να τα πληρώσω τα έξτρα λεφτά. Τεσπά, ας μην προτρέχω. Ας βρει πρώτα το παιχνίδι και κράζω αργότερα, αν φυσικά χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις