Merdock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Το kit το έχω κανά δίμηνο οπότε δε μπορώ να ξέρω με τη διάρκεια ζωής του τι παίζει,αλλά προς το παρών κρατάει όσο κρατούσε και στην αρχή.Νομίζω γύρω στο 30ωρο πρέπει να βγάζει,δε το έχω μετρήσει για να είμαι και σίγουρος.Πάντως με έχει σώσει γιατί εκεί που άλλαζα μπαταρίες κάθε 5-6 μέρες(παίζω αρκετά),τώρα έχω βρει την υγειά μου.
DKNI Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Το kit το έχω κανά δίμηνο οπότε δε μπορώ να ξέρω με τη διάρκεια ζωής του τι παίζει,αλλά προς το παρών κρατάει όσο κρατούσε και στην αρχή.Νομίζω γύρω στο 30ωρο πρέπει να βγάζει,δε το έχω μετρήσει για να είμαι και σίγουρος.Πάντως με έχει σώσει γιατί εκεί που άλλαζα μπαταρίες κάθε 5-6 μέρες(παίζω αρκετά),τώρα έχω βρει την υγειά μου. Thanks, Μαλλον θα το παρω αν καταληξω σε XBOX ONE τελικα, τοσα θα δωσω, τα 25€ δεν με σωζουν Για τα αλλα 2 εχεις αποψη? 1. Kinect στο ΟΝΕ. Εχεις? Παει καλυτερα απο το Kinect του 360? 2. Σαν media center αυτη τη στιγμη κανει τιποτα? Ή μονο Online περιεχομενο συν οτι του βαλεις σε DVD/Blue-ray? Απο usb παίζει αρχεια? Εχει τροπο να συνδεθει στο LAN μου και να στριμαρω περιεχομενο που εχω πχ στο desktop?
Merdock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Kinect δεν είχα ούτε στο 360 ούτε στο One οπότε δε ξέρω.Υποθέτω είναι καλύτερο. Εγώ χρησιμοποιώ Netflix οπότε δε το έχω ψάξει το θέμα,αλλά νομίζω ότι παίζει mkv(και λογικά και avi) από USB stick και νομίζω υποστηρίζει και DNLA.Σίγουρα υπάρχει το Plex app αλλά θέλει συνδρομή στο Plex Pass.Αν ψάξεις λίγο στο Google σίγουρα θα βρεις πληροφορίες.
babis1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Για να παρω το unity τι acount πρεπει να εχω ελληνικο?
DKNI Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 οποιος θελει καλο media server για το ΟΝΕ ειναι μονοδρομος το universal media server ειναι απο τους δημιουργους του PS3 Media Server εχει και το ιδιο menu. παιζει και εξωτερικους υποτιτλους(αρκει να ειναι ιδιο το ονομα με το αρχειο) πολυ καλυτερο απο το Plex Εχεις κανα καλο αξιοπιστο Link για τον MS που λες για να τον κατεβάσουμε?
jimmys98 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 http://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-konsola.htmΠαιδια ειδα κατι προσφορες στο public αρκετα δελεαστικες.Λετε να ειναι καμια μουφα για να τραβηξουν κοσμο;
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις κανα καλο αξιοπιστο Link για τον MS που λες για να τον κατεβάσουμε? Google it, το πρώτο αποτέλεσμα.
spartan29gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ολα δουλευουν κανονικα.....μπορω να πω με σιγουρια οτι το unity οσο αναφορα το τεχνικο κομματι ειναι αψογο.....δεν μπορω να καταλαβω τοσο κραξιμο.... Απο framerate πως πανε τα πραγματα εντος του παιχνιδιου(εχει βελτιωθει καθολου το θεμα?)αν και ξερω οτι η εκδοση για one φαινεται να τα παει καλυτερα σε αυτον τον τομεα.
hollow_83 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ολα δουλευουν κανονικα.....μπορω να πω με σιγουρια οτι το unity οσο αναφορα το τεχνικο κομματι ειναι αψογο.....δεν μπορω να καταλαβω τοσο κραξιμο.... 69 ευρω, bugs, glitches, performance issues, προβληματα που υπηρχαν στην Beta και δε διορθωθηκαν ποτε, επαναλαμβανομενα launch κακων σε ποιοτητα ελεγχου παιχνιδια, 69 ευρω και παει λεγοντας. Αμα το εδιναν 20-30 ευρω δε θα μιλαγε κανεις.
papeipa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 25€ μαζί με το black flag.....μέχρι στιγμης το παιχνιδι τρέχει άψογα..... 1
MikeG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στη παρέα. Ψάχνομαι για Xbox One ή PS4. Ερώτηση σχετικά με το Xbox One, αν το πάρω από Γερμανία μτχ θα έχω κάποιο θέμα; Επίσης wifi υποστηρίζει ή πρέπει να κουμπώσει σε ethernet; Τέλος (αν και δε ξέρω αν μπορώ να ρωτήσω δημόσια αυτή την ερώτηση), υπάρχει κάποιο άλλο firmware που θα μπορούσε να περαστεί ώστε να μπορούμε να έχουμε περισσότερες λειτουργίες ή "δωρεάν" παιχνίδια; Ευχαριστώ πολύ.
dimi7RiS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στη παρέα. Ψάχνομαι για Xbox One ή PS4. Ερώτηση σχετικά με το Xbox One, αν το πάρω από Γερμανία μτχ θα έχω κάποιο θέμα; Επίσης wifi υποστηρίζει ή πρέπει να κουμπώσει σε ethernet; Τέλος (αν και δε ξέρω αν μπορώ να ρωτήσω δημόσια αυτή την ερώτηση), υπάρχει κάποιο άλλο firmware που θα μπορούσε να περαστεί ώστε να μπορούμε να έχουμε περισσότερες λειτουργίες ή "δωρεάν" παιχνίδια; Ευχαριστώ πολύ. Ειδες κανενα video με τα specs κάθε κονσολας; Εκανες καμιά έρευνα πριν γράψεις το post για να καταλαβαινεις για τι σου μιλανε; Όχι ο τσαμπας δε γεννήθηκε ακόμα nextgen
MikeG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ειδες κανενα video με τα specs κάθε κονσολας; Εκανες καμιά έρευνα πριν γράψεις το post για να καταλαβαινεις για τι σου μιλανε; Όχι ο τσαμπας δε γεννήθηκε ακόμα nextgen Έχω διαβάσει αρκετά και έχω δει κάποια video. Δεν ήρθα να γράψω αυτό το post ουρανοκατέβατα. Η major ερώτηση είναι αν το πάρω μτχ από Ευρώπη θα έχω θέμα με account και λειτουργίες ή όχι; Σε ευχαριστώ.
MikeG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης μια έξτρα ερώτηση, αν και σχεδόν έχω αποφασίσει για xbox. Τα περισσότερα παιχνίδια του παίζονται multiplayer εκτός Internet; Να παίξεις δηλαδή με 2 χειριστήρια με φίλο ή είναι κυρίως online, γιατί κάτι τέτοιο καταλαβαίνω.
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ γενική ερώτηση. Ποια παιχνίδια ακριβώς σε ενδιαφέρουν; Μέσες άκρες ό,τι ισχύει για το X1, ισχύει και για το PS4. Εκτός να αναφέρεσαι σε πολύ συγκεκριμένους τίτλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις