ggramenos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ριξε μια ματια στο παραπανω review και πες μου αν σε αυτα που παραπονιετα ο γνωστος Angryjoe ισχυουν ή δεν ισχυουν. ....Fulgore.....ο κάθενας μπορει να πει τη γνωμη του....και θα την ακουσω με σεβασμο......χωρις όμως να σημαίνει ότι θα συμφωνησω μιας και οι αντιληψεις του καθενος μας είναι διαφορετικες.Hard Core gamer δεν είμαι....αλλα όταν κατι είναι πολύ καλητερο από κατι άλλο(....στην περιπτωση μας από το κακο προς μετριο Ghost) πιστευω οτι οσο <<στραβος>> και αν είναι καποιος,θα τη δει την διαφορα...από την ημερα που βγηκε το εχω λιωσει στην κυριολεξια....με τους σερβερς...παρ'ολο που είναι P2P ΜΕΧΡΙ στιγμης ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ,...με το campaign δεν εχω ασχοληθεί πολύ λογο toy multi (...εκει είναι και το ζουμι) αλλα είμαι στην τριτη αποστολή και το βρισκω αρκετα εθιστικο με πολύ ωραια γραφικα και gameplay....θα το τελειωσω παντος όπως και δηποτε .Τα συναισθήματα μου είναι ακριβως τα ιδια που ενιωσα όταν επαιξα BF4 και Titanfall.....αυτά από μενα....τελος!!!!!!! :-D 1
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ....Fulgore.....ο κάθενας μπορει να πει τη γνωμη του....και θα την ακουσω με σεβασμο......χωρις όμως να σημαίνει ότι θα συμφωνησω μιας και οι αντιληψεις του καθενος μας είναι διαφορετικες.Hard Core gamer δεν είμαι....αλλα όταν κατι είναι πολύ καλητερο από κατι άλλο(....στην περιπτωση μας από το κακο προς μετριο Ghost) πιστευω οτι οσο <<στραβος>> και αν είναι καποιος,θα τη δει την διαφορα...από την ημερα που βγηκε το εχω λιωσει στην κυριολεξια....με τους σερβερς...παρ'ολο που είναι P2P ΜΕΧΡΙ στιγμης ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ,...με το campaign δεν εχω ασχοληθεί πολύ λογο toy multi (...εκει είναι και το ζουμι) αλλα είμαι στην τριτη αποστολή και το βρισκω αρκετα εθιστικο με πολύ ωραια γραφικα και gameplay....θα το τελειωσω παντος όπως και δηποτε .Τα συναισθήματα μου είναι ακριβως τα ιδια που ενιωσα όταν επαιξα BF4 και Titanfall.....αυτά από μενα....τελος!!!!!!! :-D Απο περιεργεια κοιταξες καθολου το παραπανω review??Λες ακριβως τα ιδια πραγματα με τον reviewer .
Socratis_g Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 to ΧΟΝΕ assassins bundle, μετά τις 20 Νοέ μου είπαν απο τα public. υπαρχει πρόβλημα στο απόθεμα...
anamenos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 τελικά το κράξιμο του έκανε καλό αυτού του game... 2
lak10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 οποιος θελει καλο media server για το ΟΝΕ ειναι μονοδρομος το universal media server ειναι απο τους δημιουργους του PS3 Media Server εχει και το ιδιο menu. παιζει και εξωτερικους υποτιτλους(αρκει να ειναι ιδιο το ονομα με το αρχειο) πολυ καλυτερο απο το Plex 3
sokos1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 υποτιτλους παίζει? Me CINAVIO κόβει ήχο και τα γνωστά προβληματα του PS3MS ?!
lak10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 δεν εχω δοκημασει ταινια βλεπω lucky luke για την ωρα
gkalas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Φιλε κανα λινκ για το πως χρησιμοποιηται το προγραμμα?Το κατεβασα στο pc αλλα δε ξερω πως βλεπω ταινιες στο one.
lak10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 το ανοιγεις και μετα στο media player του one και θα σου εχει ενα universal media server πατα εκει και πλοηγεισαι στα αρχεια Δημητρης 1
anamenos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 lak έχω δοκιμάσει το Universal Media Server και όντως δουλεύουν οι υπότιτλοι αλλά για ενα περίεργο λόγο σε όσα Mkv έχουν υπότιτλους δεν δουλεύει το forward ή το backwards, ξέρεις κάποια λύση? ?
gkalas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Το ίδιο και σε μένα anamenos.Επισης οι υπότιτλοι βγαίνουν μικροσκοπικοι.Μπας και μπορούμε να τους μεγαλώσουμε;
lak10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 παιδια και σε μενα δεν δουλευει το b ack-forward μονο ομως οταν υπαρχουν υποτιτλοι σημερα σε ενα επεισοδια του salior moon crystal δεν επαιζαν οι υποτιτλοι μονο σε ενα ομως. Δεν ξερω καποια λυση οι υποτιτλοι βγαινουν καλοι αν θελετεν να τους αλλαξετε πατε στις ρυθμισεις transcoding Menconder απο αριστερα κατω κατω λεει μεγεθος γραματοσειρας υποτιτλων παιξτε με τις ρυθμισεις Μην γελασετε αλλα βλεπω γενικα anime
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 http://www.gamespot.com/articles/xbox-one-catching-up-quickly-to-ps4-ea-exec-says/1100-6423675/ Χαθηκε να βλεπαμε και στην Ελλαδα XboxOne με παιχνιδια στα 350ευρω????Instant buy απο μενα θα ηταν 1
james9tito Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 To game sharing δουλευει οπως κ στο ps4 ? Οποιος μπορει ας με διαφωτισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις