Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ριξε μια ματια στο παραπανω review και πες μου αν σε αυτα που παραπονιετα ο γνωστος Angryjoe ισχυουν ή δεν ισχυουν.

....Fulgore.....ο κάθενας μπορει να πει τη γνωμη του....και θα την ακουσω με σεβασμο......χωρις όμως να σημαίνει ότι  θα συμφωνησω μιας και οι αντιληψεις του καθενος μας είναι διαφορετικες.Hard Core gamer δεν είμαι....αλλα όταν κατι είναι πολύ καλητερο από κατι άλλο(....στην περιπτωση μας από το κακο προς μετριο Ghost) πιστευω οτι οσο  <<στραβος>> και αν είναι καποιος,θα τη δει την διαφορα...από την ημερα που βγηκε το εχω λιωσει στην κυριολεξια....με τους σερβερς...παρ'ολο που είναι P2P ΜΕΧΡΙ στιγμης ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ,...με το campaign δεν εχω ασχοληθεί πολύ λογο toy multi (...εκει είναι και το ζουμι) αλλα  είμαι στην τριτη αποστολή και το βρισκω αρκετα εθιστικο με πολύ ωραια γραφικα και gameplay....θα το τελειωσω παντος όπως και δηποτε .Τα συναισθήματα μου είναι ακριβως τα ιδια που ενιωσα όταν επαιξα BF4 και Titanfall.....αυτά από μενα....τελος!!!!!!! :-D  :-D :-D  

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

....Fulgore.....ο κάθενας μπορει να πει τη γνωμη του....και θα την ακουσω με σεβασμο......χωρις όμως να σημαίνει ότι  θα συμφωνησω μιας και οι αντιληψεις του καθενος μας είναι διαφορετικες.Hard Core gamer δεν είμαι....αλλα όταν κατι είναι πολύ καλητερο από κατι άλλο(....στην περιπτωση μας από το κακο προς μετριο Ghost) πιστευω οτι οσο  <<στραβος>> και αν είναι καποιος,θα τη δει την διαφορα...από την ημερα που βγηκε το εχω λιωσει στην κυριολεξια....με τους σερβερς...παρ'ολο που είναι P2P ΜΕΧΡΙ στιγμης ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ,...με το campaign δεν εχω ασχοληθεί πολύ λογο toy multi (...εκει είναι και το ζουμι) αλλα  είμαι στην τριτη αποστολή και το βρισκω αρκετα εθιστικο με πολύ ωραια γραφικα και gameplay....θα το τελειωσω παντος όπως και δηποτε .Τα συναισθήματα μου είναι ακριβως τα ιδια που ενιωσα όταν επαιξα BF4 και Titanfall.....αυτά από μενα....τελος!!!!!!! :-D  :-D :-D  

Απο περιεργεια κοιταξες καθολου το παραπανω review??Λες ακριβως τα ιδια πραγματα με τον reviewer :P.

Δημοσ.

οποιος θελει καλο media server για το ΟΝΕ ειναι μονοδρομος το universal media server ειναι απο τους δημιουργους του PS3 Media Server εχει και το ιδιο menu. παιζει και εξωτερικους υποτιτλους(αρκει να ειναι ιδιο το ονομα με το αρχειο) πολυ καλυτερο απο το Plex

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε κανα λινκ για το πως χρησιμοποιηται το προγραμμα?Το κατεβασα στο pc αλλα δε ξερω πως βλεπω ταινιες στο one.

Δημοσ.

το ανοιγεις και μετα στο media player του one και θα σου εχει ενα universal media server πατα εκει και πλοηγεισαι στα αρχεια

Δημητρης

• Like 1
Δημοσ.

lak έχω δοκιμάσει το Universal Media Server και όντως δουλεύουν οι υπότιτλοι αλλά για ενα περίεργο λόγο σε όσα Mkv έχουν υπότιτλους δεν δουλεύει το forward ή το backwards, ξέρεις κάποια λύση? ?

Δημοσ.

Το ίδιο και σε μένα anamenos.Επισης οι υπότιτλοι βγαίνουν μικροσκοπικοι.Μπας και μπορούμε να τους μεγαλώσουμε;

Δημοσ.

παιδια και σε μενα δεν δουλευει το b ack-forward μονο ομως οταν υπαρχουν υποτιτλοι σημερα σε ενα επεισοδια του salior moon crystal δεν επαιζαν οι υποτιτλοι μονο σε ενα ομως. Δεν ξερω καποια λυση οι υποτιτλοι βγαινουν καλοι αν θελετεν να τους αλλαξετε πατε στις ρυθμισεις transcoding Menconder απο αριστερα κατω κατω λεει μεγεθος γραματοσειρας υποτιτλων παιξτε με τις ρυθμισεις

Μην γελασετε αλλα βλεπω γενικα anime

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...