Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα καλο θα ηταν να το ξερει αυτο καποιος εκ των προτερων. Και παραξενο ειναι που δεν το ψαχνουν τα καταστηματα, ειναι ενα +1 στην διαφημιση.

Δημοσ.

Φυσικά και το ξέρουν ότι έχει δυο χρόνια εγγύηση.Αλλά πως θα πουλήσουν την επέκταση αν το λένε στους πελάτες αυτό;Ενώ όταν ακούει ο πελάτης ότι έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση,τσιμπάει και αγοράζει την επέκταση.

Η Microsoft έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών,από τη στιγμή που γράφει δυο χρόνια στο site της δε παίζει να σου πει ότι έληξε μετά από ένα χρόνο.Αν θέλετε πάρτε και ρωτήστε την επίσημη εξυπηρέτηση πελατών του Xbox να δείτε τι θα σας πουν για το πόσα χρόνια είναι η εγγύηση.

Δημοσ.

Φυσικά και το ξέρουν ότι έχει δυο χρόνια εγγύηση.Αλλά πως θα πουλήσουν την επέκταση αν το λένε στους πελάτες αυτό;Ενώ όταν ακούει ο πελάτης ότι έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση,τσιμπάει και αγοράζει την επέκταση.

Η Microsoft έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών,από τη στιγμή που γράφει δυο χρόνια στο site της δε παίζει να σου πει ότι έληξε μετά από ένα χρόνο.Αν θέλετε πάρτε και ρωτήστε την επίσημη εξυπηρέτηση πελατών του Xbox να δείτε τι θα σας πουν για το πόσα χρόνια είναι η εγγύηση.

Ναι αλλα το ξερεις οτι στην πραξη αυτο που κανουν αρκετα μαγαζια με τις επεκτασεις εγγυησης ειναι παρανομο(καλη ωρα με την εγγυηση Apple)

Εγω πχ πηγα να αγορασω μια φορα ακουστικα Logitech απο το Public(ηταν απο τα λιγα καταστηματα που τα εφερναν στις αρχες).Τους λεω τι εγγυηση εχουν τα ακουστικα,μου λενε 1 χρονο εγγυηση.Μα τους λεω αφου στο επισημο site και πανω στο κουτι γραφει 3 χρονια εγγυηση. Μου λεει ’’τι να σας πω εμεις 1 χρονο μονο καλυπτουμε τα υπολοιπα παρε τηλεφωνο να συννενοηθεις με Logitech). Δηλαδη αμα δεν το ψαξεις σου λενε ψεμματα και για το ποση εγγυηση εχει το προιον.Και βεβαια το Public το αναφερω γιατι ειναι και αυτο ενα απο τα γνωστα καταστηματα που διαφημιζουν τις επεκτασεις εγγυησης και κλασσικα δινουν μονο 1 χρονο εγγυησης.

Σε κατι τετοιες περιπτωσεις απλα ειχα μετανιωσει που δεν ειχα το κινητο μου να τους εδειχνα με τα ιδια τους τα ματια τι πραγματικα γινεται,γιατι το ξαναλεω το να σου λενε οτι ’’εμεις κυριε καλυπτουμε το Xbox για 1 χρονο,αλλα εχει αλλο 1 χρονο αν το στειλετε μετα απευθειας στην MS'' το δεχομαι.Το να σου λεμε ψεμματα ομως την πραγματικη εγγυηση του προιοντος ειναι κατι που δεν δεχομαι.

Δημοσ.

Μόλις τώρα κατάφερα και αγόρασα απο το HK marketplace το cod aw με 39€.

Το μόνο που έκανα ειναι οτι έφτιαξα ενα καινούριο account στο PayPal και αντί για Ελλάδα έβαλα Hong Kong.

Διεύθυνση και τηλέφωνο έβαλα της Ελληνικής πρεσβείας και τελος.

Πήγα system ,billing και απλώς πέρασα το email και το pass του PayPal .

Τώρα θα περιμένω κανά δυο μέρες να κατέβουν τα 50 gb :)

Για όποιον ενδιαφέρετε 35€ το sunset overdrive ,39€ το cod aw, 47€ NBA 2 k15 και 43€ το halo mcc.

• Like 3
Δημοσ.

εγω που εχω ελληνικο account στο Live πως θα το κανω hong kong για να αγοραζω games? η αμερικανικο,οτι συμφερει..να αλλαξω billing adress στο υπαρχον προφιλ μου η να κανω καινουριο?και επισης μονο μεσω paypal μπορω να πληρωσω?γτ τωρα χρησιμοποιω visa χρεωστικη απο την πειραιως..

Δημοσ.

Τώρα θα περιμένω κανά δυο μέρες να κατέβουν τα 50 gb :)

καλο παιξιμο :D :D :D :P

με τι ρυθμό κατεβαίνει? απλη  adsl εχεις?

• Like 1
Δημοσ.

εγω που εχω ελληνικο account στο Live πως θα το κανω hong kong για να αγοραζω games? η αμερικανικο,οτι συμφερει..να αλλαξω billing adress στο υπαρχον προφιλ μου η να κανω καινουριο?και επισης μονο μεσω paypal μπορω να πληρωσω?γτ τωρα χρησιμοποιω visa χρεωστικη απο την πειραιως..

θα πας settings region θα βάλεις hong kong και μετα restart.

Για αγορα μονο με τα βήματα που ειπα πριν.

Με ελληνική κάρτα αλλά με hk paypal.

Η ταχύτητα μου είναι 24αρα ,έβαλα και μια δόση υπερβολής μέσα χιχιχιχι :P

Δημοσ.

Η ταχύτητα μου είναι 24αρα ,έβαλα και μια δόση υπερβολής μέσα χιχιχιχι :P

καταλαβα... απλα πληροφοριες παιρνω ;)

• Like 1
Δημοσ.

καλά είσαι papeipa εγώ έπαθα κάτι σαν πολιτισμικό shock από την 45άρα downgrade στην 12αρα λόγω αλλαγής σπιτιού...

• Like 3
Δημοσ.

Καλα και εγω κλειδωμένος στα 50 είμαι αλλά δε κατεβάζω φουλ τα παιχνίδια εκτός και αν πέφτω σε ώρα που κατεβάζουν όλοι και δε μου δίνει όλη τη γραμμή.

• Like 2
Δημοσ.

μια συμβουλή...χτες μπήκε update στην κονσόλα όπου μπορείς να βάλεις σαν wallpaper εικόνα δική σου από φλασάκι...βάλτε εικόνες μέχρι 1920 Χ 1080...ΜΗΝ επιχειρήσετε να βάλετε μεγαλύτερη εικόνα αφού υπάρχει πιθανότητα να φάει κόλλημα το dashboard και να freeζάρει...αν δεν είχα το kinect να πάω με φωνητικές εντολές μέσω settings και media player για να βγάλω την εικόνα, θα είχε πάει για επισκευή η κονσόλα 

• Like 2
Δημοσ.

μια συμβουλή...χτες μπήκε update στην κονσόλα όπου μπορείς να βάλεις σαν wallpaper εικόνα δική σου από φλασάκι...βάλτε εικόνες μέχρι 1920 Χ 1080...ΜΗΝ επιχειρήσετε να βάλετε μεγαλύτερη εικόνα αφού υπάρχει πιθανότητα να φάει κόλλημα το dashboard και να freeζάρει...αν δεν είχα το kinect να πάω με φωνητικές εντολές μέσω settings και media player για να βγάλω την εικόνα, θα είχε πάει για επισκευή η κονσόλα 

Ωραία update, βλέπω η MS συναγωνίζεται στο beta-testing την Sony (βλέπε:2.0 update)...επίτηδες το κάνουν , δεν παίζει... :D

• Like 1
Δημοσ.

οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι, απλα ειναι προγραμματισμος δεν μπορεις να προβλεψεις ολα τα σεναρια, τρυπες bugs και glitch θα υπαρχουν παντα.
Βεβαια το συγκεκριμένο ειναι οντως λιγο fail...

Δημοσ.

πηρα το TV tuner απο Αγγλία..

εντυπώσεις σε λίγο.. το πρόβλημα ειναι οτι ψάχνει απο EPG στο ιντερνετ και φέρνει τα αγγλικά κανάλια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...