Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειτε το στον ανθρωπο και θα φερει ρε guys, oπως οταν του ζητησα να φερει psn cards για HK και τις εφερε κανονικα.

Δικιο εχεις

Του εκανα μια ερωτηση

Δημοσ.

Τον πηρα και εγω τηλ αλλα δε το σηκωνε.Το θεμα ειναι να τις παρουμε σε καλη τιμη.Εχω βρει να πουλανε αλλα ερχεται μια η αλλη δηλαδη τα 15hk dollars στα δινουν 23 ευρω.Σα να το πηρες κανονικα δηλαδη το παιχνιδι.

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως ψωνιζουμε gift cards απο hk sttore?Δυστυχως το κολπο με την visa που ψωνιζαμε φθηνα μας τελειωσε αλλα μεσω gift cards μπορεις να ψωνισεις.

Το μοναδικό που είχα βρει να έχει διαθέσιμες κάρτες ήταν τούτο εδώ: http://www.play-asia.com/xbox-gift-card-hkd-600-paOS-13-49-en-70-7dtf.html

Αλλά ποτέ δεν κατάφερα να διευκρινίσω αν θα μπορούμε να τις εξαργυρώσουμε, αν υπάρχουν άλλοι περιορισμοί κλπ. Μάλλον ένας από μας θα πρέπει να κάνει το... πειραματόζωο (θα ξεκινούσα εγώ αλλά έχω πολλά έξοδα αυτό τον καιρό και δεν έχει βγει και κανα exclusive παιχνίδι της προκοπής οπότε θα πάω πάσο για λίγες βδομάδες ακόμα).

Δημοσ.

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-500gb-and-assassins-creed-unity-black-flag/prod6940120pp/

τα σωστά μαγαζιά αυτό κάνουνε.

διαθέσιμο 14/11/2014

δε βάζουνε μούφες ημερομηνίες για να τσιμπάνε πελατάκια. θα την ακυρώσω απο πλαίσιο γιατί σπάστηκα και θα το πάρω απο public. 

• Like 4
Δημοσ.

Και πολύ καλά θα κάνεις. Είναι προφανές ότι το έκαναν επίτηδες για να τραβήξουν κόσμο με το preorder.

Δημοσ.

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-500gb-and-assassins-creed-unity-black-flag/prod6940120pp/

τα σωστά μαγαζιά αυτό κάνουνε.

διαθέσιμο 14/11/2014

δε βάζουνε μούφες ημερομηνίες για να τσιμπάνε πελατάκια. θα την ακυρώσω απο πλαίσιο γιατί σπάστηκα και θα το πάρω απο public. 

Nομιζω απο το public(με ενα μικρο ποσο επιπλεον)μπορεις να βαλεις και επεκταση εγγυησης,

Δημοσ.

στο ps4 μου είχε πει γυρω στα 50-60 ευρώ. τα μικρά ποσά είναι για κονσόλες λέει κάτω των 150 ευρώ αξίας. του είχα πει κάθετα τότε δε θέλω, μόνο αν μου κάνεις την τιμή που δίνεις στα ps4 - 360. και μου είπε ότι δε γίνεται.

αλλά γενικά πιστεύω αν έχει κάτι κατασκευαστικό η κονσόλα μέσα σε ένα χρόνο θα σκάσει θέμα.

Δημοσ.

Πιστευω αξιζει να δωσεις ενα 50αρι για +2 χρονια εγγυηση...βεβαια αυτο μπορεις να το κανεις και πιο μετα απ' ευθειας μεσω microsoft. Εντος ομως 45ημερων. Γενικα 1 χρονο εγγυηση το βρισκω πολυ υποπτο απο μεριας sony και ms...τι βαζουν μεσα στην κονσολα που δεν τους αφηνουν να δωσουν τουλαχιστον 2 χρονια???

Δημοσ.

Noμιζω και οι δυο εχουν 2 χρονια ασχετως τι λενε τα καταστηματα που τις πουλανε. Τωρα με την επεκταση εγγυησης, ειχε γινει και section για αυτο τον λογο, γιατι οι αποψεις ηταν μοιρασμενες. Αλλοι λενε οτι αξιζει αλλοι λενε οτι σε κανουν μπαλακι Sony/ms με καταστημα και στο τελος δεν γινεται και τιποτα. 

Και εγω προσωπικα θα εβαζα μια επεκταση αλλα δεν μπορω να ξερω γιατι δεν μου εχει τυχει και η στραβη οπου εκει θα μπορουσα να ειχα μια πιο ολοκληρωμενη αποψη πανω στο θεμα.

Δημοσ.

2. Διάρκεια

Με την επιφύλαξη οποιασδήποτε νόμιμης εγγύησης την οποία μπορεί να δικαιούστε δυνάμει οποιουδήποτε εφαρμοστέου για σας τοπικού δικαίου και εκτός εάν το εν λόγω δίκαιο προβλέπει μεγαλύτερη διάρκεια, η Microsoft προσφέρει την παρούσα Εγγύηση, για διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία αγοράς του Xbox One από έναν εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή και 90 ημερών για τα Παρελκόμενα που αγοράστηκαν από εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή.

Θα την πας στα δικαστηρια για ακομα ενα χρονο?

Δημοσ.

Ας λένε 1 χρόνο,2 χρόνια δίνουν.Αν βάλεις το serial number της κονσόλας στο site  της Microsoft σου βγάζει εγγύηση για δύο χρόνια.

Τώρα γιατί λένε 1 χρόνο δε ξέρω.Είχα ρωτήσει έναν υπάλληλο στα Public και μου τα ψιλομάσαγε οπότε δεν έβγαλα άκρη.

• Like 2
Δημοσ.

Aν το ψαξεις πολυ, και αφιερωσεις αρκετο χρονο( σε ορισμενες περιπτωσεις και χρημα) σχεδον παντα βρισκεις το δικιο σου. Δεν ξερω τι παιζει με τις εγγυησεις, ελπιζω να μην χρειαστει ποτε να μπω στη διαδικασια αυτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...