metallica 13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 παιδια εχει κανενας θεμα με το sign in στο xbox live?οταν το ανοιγω μου λεει οτι δεν μπορεσε να συνδεθει!οταν το παω χειροκινητα ομως την κανει την συνδεση κανονικα!τι παιζει?
papeipa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το κανει μονο στο Αμερικανικο.Στο hk μπαίνει κανονικα.... Hk τιμες SO 35€ και cod aw 39€....
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Τα κορόιδα στην Ευρώπη να φανταστώ ότι πρέπει να πληρώσουν κανα διακοσάρι και να βάλουν τη γάτα τους υποθήκη. Ρε ουστ. Μη σώσουν. Εγώ το κατέβασα στο PC ίσα να δω το single player και τέρμα. 3
metallica 13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το κανει μονο στο Αμερικανικο.Στο hk μπαίνει κανονικα.... Hk τιμες SO 35€ και cod aw 39€.... papeipa σε μενα απαντησες?εχεις και εσυ θεμα? 1
lak10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 παιδια εχει προσφορα στο Αμερικανικο μαρκετ τιτλους που εχουν σχεση με φονους οπως murdered souls suspect εγω το πηρα με 20 ευρω ελπιζω να αξιζει
Supremum Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Να θέσω ένα ερώτημα για το οποίο δεν βλέπω πλέον να γίνεται κάποια αναφορά; Τα πακέτα xbox που διατίθενται πλέον με sunset overdrive ή CoD έχουν θέμα με τον θόρυβο ή έστρωσε το θέμα; Αν έχει πάρει κάποιος, θα μπορούσε να μας ενημερώσει; Ευχαριστώ
Socratis_g Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Λογικά θα έχει φτιάξει. η μικροσοφτ το ήξερε το θέμα. δεν θα εβαζε μεσα στα νέα πακέτα κουδουνίστρες. και να γυρνάνε μετά οι πελάτες πίσω στα καταστήματα με doa, και τα καταστήματα να ξαναστέλνουν πίσω στη ΜΣ. και εγώ αυτό περιμένω. ενώ με ψήνει το fifa 15 bundle, περιμένω μπας και βγει ποτέ αυτό με το assassins.
Alejandro Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Το θέμα με το θόρυβο έχει διορθωθεί από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το update του Οκτωβρίου. 4
blasterdark86 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 θα ηθελα να ρωτησω αν οσοι παιζεται cod θα θελατε να κανουμε καμια clan στο παιχνδι οποτε μαζευομαστε να παιζουμε σε παρτυ. Το gamertag μου ειναι mize98 οποιος ενδιαφερεται ας με κανει ADD και να μου στειλει μηνυμα αν θελει να φτιαξουμε ομαδα .Ευχαριστω
spartan29gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Λογικά θα έχει φτιάξει. η μικροσοφτ το ήξερε το θέμα. δεν θα εβαζε μεσα στα νέα πακέτα κουδουνίστρες. και να γυρνάνε μετά οι πελάτες πίσω στα καταστήματα με doa, και τα καταστήματα να ξαναστέλνουν πίσω στη ΜΣ. και εγώ αυτό περιμένω. ενώ με ψήνει το fifa 15 bundle, περιμένω μπας και βγει ποτέ αυτό με το assassins. Σωκρατη!!!κανε υπομονη φιλε μου.Τουλαχιστον μεχρι την επομενη εβδομαδα πιστευω να εχει σκασει το πακετο στα μαγαζια. 1
Socratis_g Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 η πλάκα είναι ότι έχω πάρει Horizon2 και forza5, και εχω ένα μήνα περίπου, ps4 χωρίς παιχνίδια. trash κατάσταση τελείως! 1
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 https://twitter.com/shinobi602/status/530043246421245952 1
filologos13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα...δεν μπορω να μπω στο χbox live εδω και λιγες ωρες...μηπως εχετε και εσεις παρομοιο προβλημα; Ειδα στο forum οτι το προβλημα ειναι γενικο και προσπαθουν να το λυσουν 1
gkalas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εμένα έφτιαξε φίλε μου.Λογικα θα είσαι και εσύ οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις