Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχει κανενας θεμα με το sign in στο xbox live?οταν το ανοιγω μου λεει οτι δεν μπορεσε να συνδεθει!οταν το παω χειροκινητα ομως την κανει την συνδεση κανονικα!τι παιζει?

Δημοσ.

Τα κορόιδα στην Ευρώπη να φανταστώ ότι πρέπει να πληρώσουν κανα διακοσάρι και να βάλουν τη γάτα τους υποθήκη. Ρε ουστ. Μη σώσουν. Εγώ το κατέβασα στο PC ίσα να δω το single player και τέρμα.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό το κανει μονο στο Αμερικανικο.Στο hk μπαίνει κανονικα....

Hk τιμες SO 35€ και cod aw 39€....

papeipa σε μενα απαντησες?εχεις και εσυ θεμα?

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εχει προσφορα στο Αμερικανικο μαρκετ τιτλους που εχουν σχεση με φονους οπως murdered souls suspect εγω το πηρα με 20 ευρω ελπιζω να αξιζει

Δημοσ.

Να θέσω ένα ερώτημα για το οποίο δεν βλέπω πλέον να γίνεται κάποια αναφορά;

Τα πακέτα xbox που διατίθενται πλέον με sunset overdrive ή CoD έχουν θέμα με τον θόρυβο ή έστρωσε το θέμα; Αν έχει πάρει κάποιος, θα μπορούσε να μας ενημερώσει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Λογικά θα έχει φτιάξει. η μικροσοφτ το ήξερε το θέμα. δεν θα εβαζε μεσα στα νέα πακέτα κουδουνίστρες. και να γυρνάνε μετά οι πελάτες πίσω στα καταστήματα με doa, και τα καταστήματα να ξαναστέλνουν πίσω στη ΜΣ.

και εγώ αυτό περιμένω. ενώ με ψήνει το fifa 15 bundle, περιμένω μπας και βγει ποτέ αυτό με το assassins.

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω αν οσοι παιζεται cod θα θελατε να κανουμε καμια clan στο παιχνδι οποτε μαζευομαστε να παιζουμε σε παρτυ. Το gamertag μου ειναι mize98 οποιος ενδιαφερεται ας με κανει ADD και να μου στειλει μηνυμα αν θελει να φτιαξουμε ομαδα .Ευχαριστω

Δημοσ.

Λογικά θα έχει φτιάξει. η μικροσοφτ το ήξερε το θέμα. δεν θα εβαζε μεσα στα νέα πακέτα κουδουνίστρες. και να γυρνάνε μετά οι πελάτες πίσω στα καταστήματα με doa, και τα καταστήματα να ξαναστέλνουν πίσω στη ΜΣ.

και εγώ αυτό περιμένω. ενώ με ψήνει το fifa 15 bundle, περιμένω μπας και βγει ποτέ αυτό με το assassins.

Σωκρατη!!!κανε υπομονη φιλε μου.Τουλαχιστον μεχρι την επομενη εβδομαδα πιστευω να εχει σκασει το πακετο στα μαγαζια. B)

• Like 1
Δημοσ.

η πλάκα είναι ότι έχω πάρει Horizon2 και forza5,

και εχω ένα μήνα περίπου, ps4 χωρίς παιχνίδια.

trash κατάσταση τελείως!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα...δεν μπορω να μπω στο χbox live εδω και λιγες ωρες...μηπως εχετε και εσεις παρομοιο προβλημα; Ειδα στο forum οτι το προβλημα ειναι γενικο και προσπαθουν να το λυσουν

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...