Deargr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 3) αγόρασα μια gift card $50 από το g2a.com (στα 56 ευρώ με paypal) μηπως κανεις καποιο λαθος? 56€ δεν ειναι πολλα ?
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 μολις το ειδα κι εγω....καλοοοο! σαν να το παιρνεις με το forza και το fifa! Mονο που διαλεγεις εσυ ποιο θελεις Οχι αν τα αγορασεις Used εκει παιρνεις και αλλα 2 παιχνιδια ή 2ρο controller . Να ξεκαθαρισω οτι υπαλληλος του EBW δεν ειμαι.Ειδα την σχετικα χαμηλή τιμη,για Ελλαδα παντα,και αναρτησα το Link για οποιο ενδιαφερεται να επικοινωνησει με το καταστημα κυριως .
dimi7RiS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Οχι αν τα αγορασεις Used εκει παιρνεις και αλλα 2 παιχνιδια ή 2ρο controller . Να ξεκαθαρισω οτι υπαλληλος του EBW δεν ειμαι.Ειδα την σχετικα χαμηλή τιμη,για Ελλαδα παντα,και αναρτησα το Link για οποιο ενδιαφερεται να επικοινωνησει με το καταστημα κυριως . καλα εκανες...αν και το κατεβασανε!
DJTaurus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Οσοι έχουν υπομονή θα ανταμειφθούν.... η Slim έκδοση υπό εξέλιξη. Smaller, cheaper, cooler Xbox One processor in development 1
konpat Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Αν περιμένουμε όλοι το σλιμ ,να δούμε ποιος θα πάρει το κανονικό.Και πάνω που άρχισε να ανεβαίνει σε πωλήσεις.
Socratis_g Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 "exactly the same performance as the current model while the reduced power consumption makes for a cooler, more efficient console." στην ούσία αυτό κερδίζεις, συν την εμφάνηση. να μην έχεις όλο αυτο τον τσιμεντόληθο. το κόβω για φθηνόπορο 2015 και αν.... 2
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Αν περιμένουμε όλοι το σλιμ ,να δούμε ποιος θα πάρει το κανονικό.Και πάνω που άρχισε να ανεβαίνει σε πωλήσεις. Αξιζει η αναμονη και με το παραπανω,να εχει βγει και κανενας τιτλος της προκοπης (exclusive κυριως)
konpat Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Πάντως από την στιγμή που έχει αποφασιστεί για σλιμ ,θα το βγάλουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα.Τους έχω ικανούς να το παρουσιάσουν και στην Ε3 2015.
dimi7RiS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ξεστοκαρετε το παλιο...καντε και στην ευρωπη ενα price cut να φευγει! εμενα δε με νοιαζει αν ειναι τουβλο 2
johngamer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ξεστοκαρετε το παλιο...καντε και στην ευρωπη ενα price cut να φευγει! εμενα δε με νοιαζει αν ειναι τουβλο +1000
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 μηπως κανεις καποιο λαθος? 56€ δεν ειναι πολλα ? Ώπα, όχι, άκυρο! Μ@λ@κίες έλεγα! Δεν πήρα US gift αλλά UK gift. Δηλαδή 50 GBP με 56 ευρώ. Δεν ξέρω πως σκάλωσα με το US. Προφανώς η αμερικάνικη κάρτα αξίζει περισσότερο, αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμη στο G2A.
gkalas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχως το hong kong μας τελειωσε.Το καλο ειναι οτι υπαρχει και το ebay και τσιμπησα κωδικο για sunset overdrive στα 40 ευρω. 1
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καταραμένοι. Καιρός να αρχίσουν να βγαίνουν HK gift cards στη γύρα. ps: πέρα από το hype, την αποκλειστικότητα στο Χ1 κλπ, λέει τίποτα το παιχνίδι; Είναι πχ. καλύτερο από το Infamous; Είχα παίξει το 2 αρκετά στο PS3, χωρίς όμως να θεωρώ πως είναι κάτι εξαιρετικό. Μετά από λίγες βδομάδες το βαρέθηκα.
gkalas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μαγκες εφαγα φολα.Εβαλα τον κωδικο και εδειξε ο κωδικος οτι οντως το παιχνιδι ειναι αυτο.Παταω accept και εκει που ξεκιναει να κατεβαινει τελειωνει σε λιγα δευτερολεπτα το downloading και το παιχνιδι δε το εμφανιζει πουθενα μεσα.Βαζω παλι τον κωδικο και μου λεει οτι ειναι χρησιμοποιημενιος (απο μενα πριν λιγο).Ειχα το region Αγγλια και ο κωδικος ειναι αμερικανικος.Το γυρισα σε Αμερικη αλλα και παλι δε μου δειχνει ουτε το παιχνιδι ουτε τιποτα.Τι σκατα κανω τωρα?Eν τω μεταξυ οταν στο store παταω παλι το παιχνιδι μου το βγαζει να το πληρωσω.Εχει κανα θεμα το live μηπως?Ειναι απιστευτο.Κλαιω τα 40 ευρω.
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αν κάνεις login εδώ: https://commerce.microsoft.com/PaymentHub στο δείχνει το παιχνίδι ή το transaction; Πάνω δεξιά έχει dropdown menu με τους λογαριασμούς σου στα διάφορα regions. Καλού-κακού κοίταξέ τα όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις