Darthvader Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Xbox One Cirrus White - Sunset Overdrive bundle unboxing!!! Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2014 από Darthvader 2
lepaterious Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ένα ακόμα Site: "exclusive" του xbox one που μαλλον θα εμφανιστεί και στο pc.Τελικά δεν αξίζει να έχεις xbox one αν όλα τα exclusive κυκλοφορούν και στο pc!!!! Κοιτα στο μελλον ολα μα ολα τα παιχνιδια του xbox θα μπορεις να τα παιξεις στο pc ισως και με καποιο τροπο στο smartphone ειναι κατι που θα γινει... Δεν ξερω αν αξιζει η οχι παντως ειναι κατι που σιγουρα θα γινει...
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τι ωραίο το λευκό χρώμα ρε παιδιά, ποιος ήταν ο επιστήμονας που αποφάσισε ότι οι αρχικές εκδόσεις έπρεπε ντε και σώνει να κυκλοφορήσουν μόνο σε μαύρο; What were they thinking? Έτσι μου έρχεται να πάρω το πινέλο και τον ασβέστη. 1
lepaterious Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τι ωραίο το λευκό χρώμα ρε παιδιά, ποιος ήταν ο επιστήμονας που αποφάσισε ότι οι αρχικές εκδόσεις έπρεπε ντε και σώνει να κυκλοφορήσουν μόνο σε μαύρο; What were they thinking? Έτσι μου έρχεται να πάρω το πινέλο και τον ασβέστη. Ισως επειδη θα θελανε να ειναι σαν το xbox original ισως αλλα ειχανε βγαλει και τοτε σε ασπρο απλα ηταν για το team που το εφτιαξε...
spartan29gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα στο μελλον ολα μα ολα τα παιχνιδια του xbox θα μπορεις να τα παιξεις στο pc ισως και με καποιο τροπο στο smartphone ειναι κατι που θα γινει... Δεν ξερω αν αξιζει η οχι παντως ειναι κατι που σιγουρα θα γινει... Δεν θα βγει τελικως!!!διαψευτηκε απο την μαικροσοφτ κατηγορηματικα
alexdoxara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα στο μελλον ολα μα ολα τα παιχνιδια του xbox θα μπορεις να τα παιξεις στο pc ισως και με καποιο τροπο στο smartphone ειναι κατι που θα γινει... Δεν ξερω αν αξιζει η οχι παντως ειναι κατι που σιγουρα θα γινει... Εσύ λογικά μιλάς για emulator και εκεί πάει αλλού το θέμα (έχει και αρκετά αρνητικά).Το καλό θα ήταν να μας έλεγε η microsoft αν θα κυκλοφορήσουν τα exclusives και σε πόσο χρονικό διάστημα, αλλά κάτι τέτοιο αποκλείεται να γίνει γιατί θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στης πωλήσεις του one Δεν θα βγει τελικως!!!διαψευτηκε απο την μαικροσοφτ κατηγορηματικα Είπαν πως ήταν λάθος η διαφήμιση και πως ακόμα δεν σχεδιάζουν έκδοση για pc, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.Δεν γίνονται τέτοια λάθη έτσι εύκολα.
lepaterious Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εσύ λογικά μιλάς για emulator και εκεί πάει αλλού το θέμα (έχει και αρκετά αρνητικά).Το καλό θα ήταν να μας έλεγε η microsoft αν θα κυκλοφορήσουν τα exclusives και σε πόσο χρονικό διάστημα, αλλά κάτι τέτοιο αποκλείεται να γίνει γιατί θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στης πωλήσεις του one Είπαν πως ήταν λάθος η διαφήμιση και πως ακόμα δεν σχεδιάζουν έκδοση για pc, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.Δεν γίνονται τέτοια λάθη έτσι εύκολα. Μιλαω για την ενοποιηση που θα κανει αλλα δεν εχει διευκρινιστει αν θα γινει οταν θα κυκλοφορησουν τα windows 10 και windows phone 10 μαζι θα αναβαθμιστει και το os του xbox σε 10 οποτε θα ειναι κοινη εντελως πλατφορμα... Ισως τοτε βγαλει καμια μαγκια η ms και να ειναι απολυτως συμβατα τα games..
mtifosi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μιλαω για την ενοποιηση που θα κανει αλλα δεν εχει διευκρινιστει αν θα γινει οταν θα κυκλοφορησουν τα windows 10 και windows phone 10 μαζι θα αναβαθμιστει και το os του xbox σε 10 οποτε θα ειναι κοινη εντελως πλατφορμα... Ισως τοτε βγαλει καμια μαγκια η ms και να ειναι απολυτως συμβατα τα games.. Παντα το xbox θα εχει τα δικα του αποκλειστικα(halo.gears,forza και μαλλον και καποια καινουργια) γιατι αλλιως δεν εχει νοημα υπαρξης. 1
mtzs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 350 ευρωπουλα με 2 παιχνιδια το Χbone μετα απο 1 χρονο στην αγορα ---> Κατω απο 300 ευρω η κονσολα εκει που ειχε 500 πριν ενα χρονο. Αρκετα καλη κινηση για τους καταναλωτες κατι που δειχνει οτι υπαρχει μεγαλη κατηφορα για τη κονσολα, μιας και δεν εχει σταματημο ακομη και μετα το πρωτο price drop με την αφαιρεση του κινεκτ. Φυσικα στο δικο μου μυαλο υφισταται η κοροϊδια της MS στους early adopters. Ειναι γνωστο οτι δε τη χωνευω για την πολιτικη της και οτι ειμαι biased.Αν την ειχα αγορασει πριν ενα χρονο θα αισθανομουν προσωπικα οτι πιαστηκα μαλακας (χωρις να θελω να προσβαλω οσους την πηραν - ειναι καθαρα θεμα δικο τους και καλα εκαναν οσοι το επραξαν αφου γουσταραν ο καθενας για τους δικους του λογους). Πρωτου παρεξηγηθω και αρχισουν οι αντιπαραθεσεις και το καραξιμο απο κατω αναγνωριζω οτι αυτη τη στιγμη αποτελει την πιο συμφερουσα προταση αγορας για gaming παντος platform κατ εμε ετσι οπως εχουν διαμορφωθει οι καταστασεις. Αν σημερα αγοραζα κονσολα θα πηγαινα σε X1 allin Σημερα και εως οτου το τελος της προσφορας δεν υπαρχει λογος να παει να αγορασει καποιος PS4 μιας και δε διαφαινεται κατι καλο ως exclusive στον μεσοπροθεσμο οριζοντα. Αν συνεχισει και κρατησει το price drop και τα χριστουγεννα η μετα το τελος του ετους θα ανακαμψει σοβαρα και θα παρει μεγαλο κοματι της πιτας κατι που ειναι καλο γενικοτερα μιας και τοτε ειναι πιθανο να δουμε price drop και στο PS4 (πριν μια εβδομαδα θεωρουσα πως αυτο ηταν δυσκολο, τωρα πλεον το βλεπω πιθανο) λιγο αργοτερα. Αν η Sony μεινει απαθης θα αρχισει να εχει θεμα μιας και το μομεντουμ θα ειναι υπερ της MS. Και το μομεντουμ παιζει σημαντικο ρολο οπως βλεπουμε στις πωλησεις γιατι αυτο ειναι που πιστευω οτι κραταει της Sony μεχρι στιγμης. 7
anamenos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 350 ευρωπουλα με 2 παιχνιδια το Χbone μετα απο 1 χρονο στην αγορα ---> Κατω απο 300 ευρω η κονσολα εκει που ειχε 500 πριν ενα χρονο. Αρκετα καλη κινηση για τους καταναλωτες κατι που δειχνει οτι υπαρχει μεγαλη κατηφορα για τη κονσολα, μιας και δεν εχει σταματημο ακομη και μετα το πρωτο price drop με την αφαιρεση του κινεκτ. Φυσικα στο δικο μου μυαλο υφισταται η κοροϊδια της MS στους early adopters. Ειναι γνωστο οτι δε τη χωνευω για την πολιτικη της και οτι ειμαι biased.Αν την ειχα αγορασει πριν ενα χρονο θα αισθανομουν προσωπικα οτι πιαστηκα μαλακας (χωρις να θελω να προσβαλω οσους την πηραν - ειναι καθαρα θεμα δικο τους και καλα εκαναν οσοι το επραξαν αφου γουσταραν ο καθενας για τους δικους του λογους). Πρωτου παρεξηγηθω και αρχισουν οι αντιπαραθεσεις και το καραξιμο απο κατω αναγνωριζω οτι αυτη τη στιγμη αποτελει την πιο συμφερουσα προταση αγορας για gaming παντος platform κατ εμε ετσι οπως εχουν διαμορφωθει οι καταστασεις. Αν σημερα αγοραζα κονσολα θα πηγαινα σε X1 allin Σημερα και εως οτου το τελος της προσφορας δεν υπαρχει λογος να παει να αγορασει καποιος PS4 μιας και δε διαφαινεται κατι καλο ως exclusive στον μεσοπροθεσμο οριζοντα. Αν συνεχισει και κρατησει το price drop και τα χριστουγεννα η μετα το τελος του ετους θα ανακαμψει σοβαρα και θα παρει μεγαλο κοματι της πιτας κατι που ειναι καλο γενικοτερα μιας και τοτε ειναι πιθανο να δουμε price drop και στο PS4 (πριν μια εβδομαδα θεωρουσα πως αυτο ηταν δυσκολο, τωρα πλεον το βλεπω πιθανο) λιγο αργοτερα. Αν η Sony μεινει απαθης θα αρχισει να εχει θεμα μιας και το μομεντουμ θα ειναι υπερ της MS. Και το μομεντουμ παιζει σημαντικο ρολο οπως βλεπουμε στις πωλησεις γιατι αυτο ειναι που πιστευω οτι κραταει της Sony μεχρι στιγμης. αν και είχαμε έρθει σε κάποιες αντιπαραθέσεις πριν ένα χρόνο, οφείλω να παραδεχτώ ότι είσαι από το posters που χρησιμοποιούν πάντα επιχειρήματα στις τοποθετήσεις του. Συμφωνώ 100% με το post σου. 1
gkalas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 350 ευρωπουλα με 2 παιχνιδια το Χbone μετα απο 1 χρονο στην αγορα ---> Κατω απο 300 ευρω η κονσολα εκει που ειχε 500 πριν ενα χρονο. Αρκετα καλη κινηση για τους καταναλωτες κατι που δειχνει οτι υπαρχει μεγαλη κατηφορα για τη κονσολα, μιας και δεν εχει σταματημο ακομη και μετα το πρωτο price drop με την αφαιρεση του κινεκτ. Φυσικα στο δικο μου μυαλο υφισταται η κοροϊδια της MS στους early adopters. Ειναι γνωστο οτι δε τη χωνευω για την πολιτικη της και οτι ειμαι biased.Αν την ειχα αγορασει πριν ενα χρονο θα αισθανομουν προσωπικα οτι πιαστηκα μαλακας (χωρις να θελω να προσβαλω οσους την πηραν - ειναι καθαρα θεμα δικο τους και καλα εκαναν οσοι το επραξαν αφου γουσταραν ο καθενας για τους δικους του λογους). Πρωτου παρεξηγηθω και αρχισουν οι αντιπαραθεσεις και το καραξιμο απο κατω αναγνωριζω οτι αυτη τη στιγμη αποτελει την πιο συμφερουσα προταση αγορας για gaming παντος platform κατ εμε ετσι οπως εχουν διαμορφωθει οι καταστασεις. Αν σημερα αγοραζα κονσολα θα πηγαινα σε X1 allin Σημερα και εως οτου το τελος της προσφορας δεν υπαρχει λογος να παει να αγορασει καποιος PS4 μιας και δε διαφαινεται κατι καλο ως exclusive στον μεσοπροθεσμο οριζοντα. Αν συνεχισει και κρατησει το price drop και τα χριστουγεννα η μετα το τελος του ετους θα ανακαμψει σοβαρα και θα παρει μεγαλο κοματι της πιτας κατι που ειναι καλο γενικοτερα μιας και τοτε ειναι πιθανο να δουμε price drop και στο PS4 (πριν μια εβδομαδα θεωρουσα πως αυτο ηταν δυσκολο, τωρα πλεον το βλεπω πιθανο) λιγο αργοτερα. Αν η Sony μεινει απαθης θα αρχισει να εχει θεμα μιας και το μομεντουμ θα ειναι υπερ της MS. Και το μομεντουμ παιζει σημαντικο ρολο οπως βλεπουμε στις πωλησεις γιατι αυτο ειναι που πιστευω οτι κραταει της Sony μεχρι στιγμης. Αυτα εχουμε εμεις οι early adopters.Δυστυχως μπορει να πληρωσουμε μια κονσολα "τοσο" και μετα απο ενα χρονο να εχει πεσει 30% κατω.Δε τιθεται θεμα κοροιδιας.Η κονσολα για καποιους λογους δε τσουλησε και η ms κανει κινησεις για να τσουλησει.Αυτη τη στιγμη το one απο τις δυο αντιπαλες εταιριες ειναι για μενα καλυτερη αγορα και με καλυτερα παιχνιδια αυτη τη στιγμη. 2
lepaterious Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 350 ευρωπουλα με 2 παιχνιδια το Χbone μετα απο 1 χρονο στην αγορα ---> Κατω απο 300 ευρω η κονσολα εκει που ειχε 500 πριν ενα χρονο. Αρκετα καλη κινηση για τους καταναλωτες κατι που δειχνει οτι υπαρχει μεγαλη κατηφορα για τη κονσολα, μιας και δεν εχει σταματημο ακομη και μετα το πρωτο price drop με την αφαιρεση του κινεκτ. Φυσικα στο δικο μου μυαλο υφισταται η κοροϊδια της MS στους early adopters. Ειναι γνωστο οτι δε τη χωνευω για την πολιτικη της και οτι ειμαι biased.Αν την ειχα αγορασει πριν ενα χρονο θα αισθανομουν προσωπικα οτι πιαστηκα μαλακας (χωρις να θελω να προσβαλω οσους την πηραν - ειναι καθαρα θεμα δικο τους και καλα εκαναν οσοι το επραξαν αφου γουσταραν ο καθενας για τους δικους του λογους). Πρωτου παρεξηγηθω και αρχισουν οι αντιπαραθεσεις και το καραξιμο απο κατω αναγνωριζω οτι αυτη τη στιγμη αποτελει την πιο συμφερουσα προταση αγορας για gaming παντος platform κατ εμε ετσι οπως εχουν διαμορφωθει οι καταστασεις. Αν σημερα αγοραζα κονσολα θα πηγαινα σε X1 allin Σημερα και εως οτου το τελος της προσφορας δεν υπαρχει λογος να παει να αγορασει καποιος PS4 μιας και δε διαφαινεται κατι καλο ως exclusive στον μεσοπροθεσμο οριζοντα. Αν συνεχισει και κρατησει το price drop και τα χριστουγεννα η μετα το τελος του ετους θα ανακαμψει σοβαρα και θα παρει μεγαλο κοματι της πιτας κατι που ειναι καλο γενικοτερα μιας και τοτε ειναι πιθανο να δουμε price drop και στο PS4 (πριν μια εβδομαδα θεωρουσα πως αυτο ηταν δυσκολο, τωρα πλεον το βλεπω πιθανο) λιγο αργοτερα. Αν η Sony μεινει απαθης θα αρχισει να εχει θεμα μιας και το μομεντουμ θα ειναι υπερ της MS. Και το μομεντουμ παιζει σημαντικο ρολο οπως βλεπουμε στις πωλησεις γιατι αυτο ειναι που πιστευω οτι κραταει της Sony μεχρι στιγμης. Και γιατι να νιωσω οτι με κοροιδεψε φιλτατε! Μετα απο ενα χρονο και δινοντας ομως τοσο καλο περιεχομενο μακαρι να πεσει και αλλο για να το παρουν ποιο πολλοι και να δουν ποιοτητα, εγω θα ενιωθα οτι πιαστηκα μαλακας απο τις υποσχεσεις της Sony για το driveclub πχ ολο το χρονο ειχε hype και στο τελος δεν δουλευει καν στο psn που πληρωνεις και 50 ευρω το χρονο... Επισης που ακριβως πρεπει να νιωθει ο early μαλακας ειναι ενα προιον και παντα ενα προιον θα εχει σκαμπανεβασματα μπορει να ριχνει την τιμη του αλλα αυτο δεν σημαινει και τιποτα η επισης μπορει να το κανει για να μεγαλωσει το πελατολογιο, σε αντιθεση βεβαια που η αλλη εχει παρει αερα το μυαλο της και μαλιστα μπορει να δινει ποιο ακριβα οτιδηποτε... Εγω θελω να πεσει η τιμη του να δει και αλλος κοσμος το forza το killer instict τωρα το sunset overdrive και το halo... Μηπως λεω μηπως το greatness awaits ειναι αλλου και μερικοι το ξεχασατε? Μην ξεχναμε βεβαια οτι επειδη η αλλη εχει τοσο hype αλλα απο ποιοτητα μονο το TLoU σιγα μην μπει στον κοπο να κανει κατι που ενδιαφερει τον gamer.... Μαλιστα αν θα πρεπει να νιωθει ο early μαλακας τι να πουμε που εχουμε και ενα Pc που μερα με την μερα χανει την αξια του δεν θα επρεπε καν να φτουρισει αυτη η αγορα.... Η μηπως να πω για την αγορα των smartphone? Περα απο την apple ολες οι αλλες καθε χρονο χανουν την αξια τους βεβαια αλλος ο κυκλος ζωης του καθε προιοντος αλλα ειναι ενα προιον δεν χρειαζεται να νιωσω καπου μαλακας επειδη το πηρα απο τους πρωτους και μετα εριξε την τιμη, μου δινει ποιοτικο περιεχομενο ενα χρονο τωρα και ειμαι ευχαριστημενος και μαντεψε αν θεωρεις ακριβη την τιμη της κονσολας σκεψου σε ολη την διαρκεια ζωης της που θα ειναι 5-6 χρονια ποσα λεφτα θα εχεις δαπανησει ειτε σε τιτλους ειτε σε υπηρεσιες... Τωρα εγω αν ειμουν αγοραστης της σονυ ναι θα την εκραζα να ριξει τιμες να ερθουν και αλλοι μεσα, να ερθουν φιλοι για να παιζουμε παρεα κτλ.... Αν αυτες οι προσφορες για το xbox ισχυουν και για την Ελλαδα ανετα ψηνω 2 φιλους για να παιζουμε παρεα να το παρουν που το κακο λοιπον? Να πω και κατι συνεχεια εδω μεσα λεμε κακες εταιριες και μπλα μπλα και ρωταω που το κακο να ριξουν την τιμη αυτη την στιγμη κανει καλο για την τσεπη του καταναλωτη να παρει μια κονσολα αξιοπρεπη για να λιωνει σαν ανθρωπος που το κακο? Ενα χρονο τωρα ειδες τη αψογη συμπεριφορα εχει απεναντι στον καταναλωτη σε αντιθεση με την αλλη που λεει εχω hype παρε το παιχνιδι-σκουπιδι μου και παιξε και αν σου αρεσει... Αμα δεν σου αρεσει δεν πειραζει εχω hype στον επομενο τιτλο περιμενε μεχρι τοτε να αποδειξει την αξια η κονσολα που πληρωσες... και παει λεγοντας. 1
D.Luffy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Όντως η Sony πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι... Τα μόνα που έχουμε σίγουρα για του χρόνου είναι το Bloodborne και το Order. Και από αυτά το πρώτο είναι περισσότερο για μια μικρή μερίδα hardcore και το δεύτερο είναι κάτι που προς το παρών δίχνει αρπαχτή περασμένη με λούστρο σε στυλ driveclub (μακάρι να βγω λάθος)... Έπρεπε τουλάχιστον ήδη να έχουμε screens και gameplay από Uncharted ή έστω κάτι καινούργιο που να θέτει καλές εντυπώσεις. Στο One έχουμε αυτή τη βδομάδα Sunset Overdrive που φένεται πολύ ξεχωριστός τίτλος με πολύ καλές κριτικές και περιμένουμε σύντομα και Quantum Break που επίσης φένεται πολλά υποσχόμενο. Έχει πολύ δρόμο να καλύψει η Sony και το περίεργο είναι ότι δεν βλέπω κιόλας να γίνεται τίποτα... Μόνο hardware σκοπεύουν να πουλήσουν αυτή τη γενιά? 3
Vole Maulder Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα της Sony δεν είναι η τιμή. Η τιμή μια χαρά είναι για κονσόλα που δεν έχει κλείσει ακόμα ένα χρόνο στην αγορά. Ωστόσο, μιας και θίχτηκε το θέμα του "αυνανισμού", αν και προσωπικά δε θα έπαιρνα Χ1 ακόμα λόγω αδιάφορων (για μένα μιλάω πάντα) exclusives, οφείλω να παραδεχτώ πως η Sony έχει πέσει στα μάτια μου αρκετά, και αν δεν ήμουν early adopter λόγω Κώτσου δε θα έπαιρνα καμία από τις δύο κονσόλες στην παρούσα φάση, βλέποντας πώς έχει χειριστεί κάποια πράγματα (υποσχέσεις περί DC που αποδείχτηκαν ψέματα, ένας ολόκληρος χρόνος για να μπουν βασικά πράγματα όπως το pause downloads - με πολλά ακόμα να λείπουν). Με λίγα λόγια, τα price drops και η επιθετική πολιτική προώθησης όταν ένα προϊόν δεν πάει καλά είναι θετικές κινήσεις, όχι λόγοι να νιώθει κανείς μαλάκας που πήρε την κονσόλα νωρίς. Οι ύπουλες κωλοτούμπες λόγω ασφαλούς προβαδίσματος από την άλλη είναι πιο σοβαρός λόγος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις