metallica 13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Η ms με τρολαρει!!!μου εστειλαν μαιλ απο το repair center που ειχα στειλει το οne και μου λενε σας στειλαμε ενα xbox360 πισω!!υποθετω οτι η ολη φαση ειναι καπου χαμενη στην μεταφραση!χαχαχα
mikele13- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Απλά επειδή έχει και μεταφορικά καλό θα ήταν να πάρεις 2 skins , σε συμφέρει νομίζω καλύτερα. Το βραδάκι μπες να κάνουμε κανά τουρνουά. Και ξαναλέω προσοχή αν δεν πιάνουν τα χέρια σας (εγώ είμαι τελείως άμπαλος με αυτά) να σας βάλει το skin κάποιος που είναι της λεπτομέρειας και της υπομονής για να γίνει ωραίο. Παρτε και ένα βιντεάκι https://www.youtube.com/watch?v=jK9dbpHEaNA Εντάξει εμένα η κυρά δεν το έκανε έτσι απλά έχει πολύ σταθερό χέρι. αν δεν ειχαμε και τις γυναικες,τι θα καναμε..(καπου χρειαζονται τελικα... )
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Quantum Break 10min gameplay vid (Japan) 5
Hellraiser76 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Το περιμενω πως και πως αυτο το παιχνιδι....
Millennium Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Don't worry, Master Chief is the star of Halo 5 - also, there's a "new mysterious threat" Fable Legends beta kicks off on Thursday Lionhead is still taking applications for the Fable Legends closed beta, which kicks off this Thursday, October 16 on Xbox One.
Darthvader Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Looks like an Assassin’s Creed Unity Xbox One bundle might be coming, at least in Europe, and at least if the Austrian retailer Gameware is to be believed. The retailer lists two bundles, one with your usual black 500 GB Xbox One and Kinect and one without Microsoft’s camera, for € 509.99 and € 409.99. Interestingly, Assassin’s Creed IV: Black Flag is also included in the deal, plus two weeks of Xbox Live Gold. You can see the boxes and a screencap of both listings below. The box art mock-up definitely seems legit, even if you should treat this as a rumor until confirmed by Ubisoft, with which we inquired for further information and a possible confirmation. 3
Socratis_g Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 δεν καταλαβαίνω γιατι δε βγάλανε bundle me to horizon 2. η σονυ απο την αλλη ότι νέο παιχνίδι βγήκε το εκανε bundle. και ήταν όλα μετρια εκτός απο το last of us, που ήτανε και remastered....
anamenos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 δεν καταλαβαίνω γιατι δε βγάλανε bundle me to horizon 2. η σονυ απο την αλλη ότι νέο παιχνίδι βγήκε το εκανε bundle. και ήταν όλα μετρια εκτός απο το last of us, που ήτανε και remastered.... όντως, πολύ περίεργο.
Darthvader Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ισως γιατι θελουν να βγαζουν bundles που θα πουλησουν περισσοτερες κονσολες ; Για παραδειγμα fifa, halo masterchief collection και assassins creed ειναι μεγαλυτεροι κραχτες. Το horizon 2 λογω εγκατεστημενης βασης και exlusivity δεν θα κανει τεραστιες πωλησεις , παρολο που ειναι δικαιωματικα το καλυτερο arcade racing ανεξαρτητως format. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Millennium Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Rumor: Microsoft “Going in Hard” in 2015 Holiday Season; Quantum Break on Xbox One Targeting September και Halo Channel Developer Walkthrough:
RedPanda Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Rumor: Microsoft “Going in Hard” in 2015 Holiday Season; Quantum Break on Xbox One Targeting September Γιατί κάτι μου λέει το νέο Gears το προγραμματίζουν μετά το 2015 ?
ultralisk Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ε σίγουρο πλέον αφού δεν έχουμε δει τίποτα
sokos1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μπορει κάποιος που το έχει πάρει απο Ελλάδα να μου πεί αν σας αφήνει να κατεβάσετε το app του Netflix?
Arbiter13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Το xbox one εχει καλυτερα specs απο το ps4?? Εχω μεινει λιγο πισω με τις consoles!
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Το xbox one εχει καλυτερα specs απο το ps4?? Εχω μεινει λιγο πισω με τις consoles! όχι δεν έχει καλύτερα specs, βέβαια πολλές φορές αυτό δεν μετράει τόσο στην πράξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις