Millennium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Halo 5 main character is Agent Locke, says actor
mixalisss Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 καλημερα απο χτες προσπαθω στο xbox live store απο το χβοχ One μου κακι οταν παω στο New games και παταω μου λεει οτι δεν βρεθηκε τπτ.εχεις ακουσεις κανεις τπτ για αυτο ;
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά στα demo βλέπω μόνο 5-6 παιχνίδια. Δεν κυκλοφορούν demo πλέον?
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ποτέ δεν υπήρχαν πολλά demo στο Χ1. Τώρα τελευταία μόνο κάτι πάει να γίνει. Επίσης είναι εξαιρετικά εκνευριστικό ότι άλλα παιχνίδια δείχνει στο ευρωπαϊκό, άλλα στο αμερικάνικο και άλλα το Hong Kong store. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα gold offers. Οπότε πολλές φορές αναγκάζομαι να μπαίνω και στα 3 "μαγαζιά" για να δω τι καλό υπάρχει. 1
metallica 13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 παιδια ενα βιντεακι για τις εντυπωσεις μου για το xbox one! 5
DJTaurus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ανέβηκε στα public για preorder. http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-500gb-and-sunset-overdrive-leyko/prod6850885pp/ 2
Darthvader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Οσοι πιστοί προσέλθετε!!! Το καλοβλέπω και ελπίζω το λευκό να είναι διαφορετική παρτίδα και να μην έχει το προβλημα με τη μητρική...
Millennium Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Microsoft’s Phil Spencer Teases “A Couple Games” From Old Franchises in the Works for Xbox One Xbox Division Head Phil Spencer was given a list of old and glorious franchises: Halo Wars, Alan Wake, MechAssault, Conker’s Bad Fur Day, Blinx the Time Sweeper, Fusion Frenzy, Banjo Kazooie, Kameo, High Heat Baseball, Otogi, Knights of The Old Republic and Shenmue. He was asked if there was a chance for any of those franchises to return on Xbox One, and his response was definitely a tease, even if he mentioned that he could not talk about the,: "There are a couple games on that list that we’re doing some work on. I’ll just say that. People should know that we listen to feedback, we have ideas, and there are franchises in the past we thing would be great to come again." Finally, he also talked about titles coming next year, saying that the flow of games coming is “crazy,” and Microsoft has things signed and under way for 2016 already. They’re big games that they are being started two or three years in advance. 1
Millennium Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=908957 3
HarryGrey Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=908957 Πω ρε φίλε, και να φανταστείς ούτε καφέ πρόλαβα να πιω ακόμα, το είδα και ξύπνησα απ τον ενθουσιασμό μου.
doa5 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δεν διαφωνω ωραιο το ασπρο....όμως σκεφτείτε κατι, το ΟΝΕ είναι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, σε ασπρο θα δειχνει ΘΕΟΡΑΤΟ!!
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μου αρεσει τοσο πολυ το λευκο που σκεφτομαι να παω το δικο μου στον φαναρτζη μου να μου ριξει μια αμμοβολη και κανα βαψιματακι σε λευκη περλα.. λολ 1
papeipa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Πολλές θετικές αλλαγές μέσα σε ενα χρόνο για το one,σχεδόν απίστευτες!!!!! Απο την τιμή , τα updates,τις υπηρεσίες , τα multi platform και φυσικά απο τους exclusive τίτλους, που την καθιστούν αυτή τη στιγμή την πιο ελκυστική next gen κονσόλα.... Καλώς η κακώς οτι σοβαρός exclusive τίτλος υπάρχει στην αγορα τώρα, βρίσκεται στο Χ1 . 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις