zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δήλωσα την κονσόλα ηλεκτρονικά και μου βγάζει ότι έχει εγγύηση εώς τον Μάρτιο του 16. Ούτε 1 χρόνο, ούτε 2 αλλά 1,5! Περίεργο δεν είναι αυτό?
cortaN@ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ε του χρόνου θα βγάλουν κανένα slim, αλλά το τούβλο τούβλο! Θα ερθει μετα απο 2-3 χρονια τουλαχιστον.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ερθει μετα απο 2-3 χρονια τουλαχιστον. Συμφωνώ, τρόπος του λέγειν του χρόνου Παιδιά, στα δικά σας πόσο εγγύηση λέει στο site?
Hellraiser76 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δυο χρονια σε ολους εχει βγαλει οσοι κανανε την διαδικασια....
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δυο χρονια σε ολους εχει βγαλει οσοι κανανε την διαδικασια.... Θα πάρω ένα τηλέφωνο από βδομάδα να δω τι γίνεται...thanks
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εδώ τα ίδια, μόλις έκανα τη δήλωση και μου βγάζει: Διατίθεται αντικατάσταση συσκευής και συνοδευτικού αξεσουάρ χωρίς χρέωση έως την τυπική ημερομηνία λήξης της εγγύησης στις Νοε 24, 2016. 1
Millennium Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Project CARS Xbox One demo off screen gameplay
DJTaurus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Σύμφωνα με 2 παιδιά που πόσταραν στο επίσημο forum το τελευταίο beta update (που θα δοθεί επίσημα σε όλους τον Οκτώβρη) διορθώνει το θέμα του περίεργου θορύβου. Οποιος έχει την δυνατότητα ας δοκιμάσει. 1
Hellraiser76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ενδιαφερον αυτο που λες φιλε....για να δουμε.
DJTaurus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ενδιαφερον αυτο που λες φιλε....για να δουμε. Και πάλι όμως η MS πρέπει να πάρει θέση & να μας εξηγήσει που οφείλεται, γιατί από την στιγμή που δεν έχουν όλες οι κονσόλες το θέμα μπορώ να υποθέσω ότι με το update απλώς καμουφλάρει τον περίεργο ήχο.... δεν θα ήθελα για παράδειγμα λίγο μετά την λήξη της εγγύησης να παραδώσει πνεύμα το πηνίο ή κάποιος πυκνωτής και να ψάχνομαι. Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις κονσολών που γύρισαν από το service και το θέμα του ήχου είχε εξαλειφθεί. Λογικά οι χρήστες θα βρουν αν με το update έχει αλλάξει τίποτα με την κατανάλωση ρεύματος στο dashboard πριν και μετά...
BRAXOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 εχει δουλεψει κανενας καποιο απο τα maxrace f-1 v4 και chronus max να μου πει εντυπωσεις με τιμονιερα g25/27; εχετε αποψη ποιο μπορει να ειναι καλυτερο; 1
ggramenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ...εγω έχω παραγγείλει το titan one και είναι καθοδόν...αλλα δεν το αγόρασα για τιμονιερα,αλλά για την εναλλαγή των gamepad...κόστισε λιγο(59.95$ και 11.95$ μεταφορικά....71.90$...58euro) αλλά δυστυχώς είναι αναγκαίο μιας και λύνει όλα τα προβλήματα με ασυμβατότητες χειριστηρίων σε PC και προπάντων σε κονσόλες... http://www.consoletuner.com/products/titan-one/ 1
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Με λίγα λόγια έχει γεμίσει ο τόπος ανταπτοράκια τρίτων, γιατί οι ***-MS/Sony δεν κάνουν το αυτονόητο (εν έτει 2014). Να βάλουν στις κονσόλες τους πλήρη (βλ. όχι μόνο για chat) υποστήριξη για standard πληκτρολόγια/ποντίκια και για τις πιο δημοφιλείς τιμονιέρες της αγοράς. Δεν ξέρω αν το Titan One είναι καλύτερο από το Cronus Max (τουλάχιστον για τους χρήστες του Χ1), πάντως με βλέπω να παίρνω κι εγώ τέτοιο ανταπτοράκι. Αρκεί να βγει κανα παιχνίδι της προκοπής πρώτα 1
Alejandro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πήρα το cronus max. Αίσθηση σαν του υπολογιστή δεν έχει και χρειάζεται καλό πείραγμα στις ρυθμίσεις για να προσεγγίσει την αίσθηση. Το ίδιο βέβαια θα συμβαίνει και με τα υπόλοιπα καθώς είναι δύσκολο να μεταφραστεί η κίνηση του αναλογικού μοχλού από το ποντίκι. Fps μετά από λίγο καιρό πάντως, παίζεις άνετα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από Alejandro 2
BRAXOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 βασικα μονο για την τιμονιερα με ενδιαφερει! το τιταν απο οτι μου ειπαν σε κατι αλλα ξενα φορουμ ειναι λιγο χειροτερο απο το cronus. σε ολα εχει dead zone και lag αλλα οποιος το εχει λεει οτι το δικο του δεν εχει προβληματα αλλα εχει το αλλο που δεν εχει... το maxrace το εχει και το ebw αλλα απο οτι εχω δεν σε βιντεο εχει και αυτο προβληματακια. Λενε οτι φταιει το forca αλλα δεν εχει και τιποτα αλλο για τεσταρισμα. Τα Χριστουγεννα βγαινει καινουριο cronusmax και λενε οτι θα ειναι οτι καλυτερο, αλλα με τρωει το χερι μου για αγορα και για αγωνες!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις