Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά με το Kinect τι γίνεται? Βγήκε τίποτα αξιόλογο? Κανένα demo έστω ή θα το έχουμε για να λέμε μόνο xbox on? :P  Επίσης, αυτό που λέγανε ότι απελευθερώσανε πόρους από το Kinect και έγινε πιο δυνατό το one, τι ισχύει? Θα πρέπει ας πούμε να αποσυνδέουμε το Kinect ή το αφήνουμε όπως είναι?

Δημοσ.

PES 2015 demo από το Hong Kong store. 2.44GΒ, κατεβαίνει τώρα. Όχι πως περιμένω πολλά πράγματα, αλλά αφού είναι τζάμπα... Να μη χαλάσει και η παράδοση, αφού τα τελευταία 5+ χρόνια πάντα κατεβάζω το demo, παίζω καμια ντουζίνα αγώνες και δεν ξανασχολούμαι καν.

Στο US store θα γίνει διαθέσιμο στις 23/9 ενώ για Ευρώπη νομίζω δεν έχουν πει ακόμα. Φαντάζομαι κάποια στιγμή από βδομάδα.

Λιγο καλυτερο το εχω παιξει απο προχθες στο PS4, αλλα και παλι τιποτα ιδιαιτερο..

Δημοσ.

Παιδιά με το Kinect τι γίνεται? Βγήκε τίποτα αξιόλογο? Κανένα demo έστω ή θα το έχουμε για να λέμε μόνο xbox on? :P  Επίσης, αυτό που λέγανε ότι απελευθερώσανε πόρους από το Kinect και έγινε πιο δυνατό το one, τι ισχύει? Θα πρέπει ας πούμε να αποσυνδέουμε το Kinect ή το αφήνουμε όπως είναι?

Το Kinect μια χαρα ειναι... :) Αλλα δυστυχως περα απο dance και παιχνιδια γυμναστικης δεν υπαρχει ακομα κατι που να το αξιοποιει καλα. Δοκιμασε αν θες το XBOX Fitness..εμενα προσωπικα μου αρεσε και το θεωρω ως ενα πολυ καλο εργαλειο για ασκηση. Just Dance και Dance Central επισης πολυ καλα....Οσο για τους πορους του συστηματος που ρωτας, δεν χρειαζεται να αποσυνδεσεις το kinect, καθως οι ποροι μοιραζονται αυτοματατα απο το συστημα...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά με το Kinect τι γίνεται? Βγήκε τίποτα αξιόλογο? Κανένα demo έστω ή θα το έχουμε για να λέμε μόνο xbox on? :P Επίσης, αυτό που λέγανε ότι απελευθερώσανε πόρους από το Kinect και έγινε πιο δυνατό το one, τι ισχύει? Θα πρέπει ας πούμε να αποσυνδέουμε το Kinect ή το αφήνουμε όπως είναι?

να το αποσυνδεσεις να κανει τι ρε μαν?να παρει boost στα fps?μαρκετινγκ της ντροπης ειναι...

• Like 1
Δημοσ.

να το αποσυνδεσεις να κανει τι ρε μαν?να παρει boost στα fps?μαρκετινγκ της ντροπης ειναι...

Νομίζω ότι κάτι έχουνε κάνει πέρα από μάρκετινγκ, πρέπει να υπάρχει κάποια βελτίωση. Καλά το να το αποσυνδέσω έτσι το είπα, γιατί βλέπω ότι δεν είναι και ιδιαίτερα χρήσιμο προς το παρόν! :-)

Δημοσ.

Νομίζω ότι κάτι έχουνε κάνει πέρα από μάρκετινγκ, πρέπει να υπάρχει κάποια βελτίωση. Καλά το να το αποσυνδέσω έτσι το είπα, γιατί βλέπω ότι δεν είναι και ιδιαίτερα χρήσιμο προς το παρόν! :-)

Damage control ειναι,είδαν ότι το ps4 ότι ειναι πιο δυνατό στα χαρτιά,βγήκαν και 2-3 games με καλύτερα spec στο ps4 και αποφάσισαν ότι καίγοντας το kinect θα το έσωζαν,Αυτό φυσικά γίνεται γιατί κ ο 12χρονος από την άνω κωλοπετινιτσα πιστεύει ότι η 1080/60 η θάνατος...άσχετα αν το γκειμ ειναι για πέτρες...

• Like 3
Δημοσ.

(Σχεδόν) τίποτα. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, μόνο αυτά τα παιχνίδια χορού κάτι λίγο αξίζουν. Αρκεί φυσικά να ξηλωθείς για DLC, αφού πχ. το τελευταίο Dance Central έχει 10 τραγούδια όλα κι όλα και σε αναγκάζει να κατεβάσεις έξτρα κομμάτια στα 2 ευρώ το έκαστο (sic). Τα "παιχνίδια" είναι για γέλια (ακόμα και αυτά τα ping pong του PS3 move είναι πιο ενδιαφέροντα), ενώ τα fitness είναι αρκετά αμφιλεγόμενα. Οι μισοί τα ευχαριστιούνται και οι υπόλοιποι τα κράζουν άσχημα.

Περιμένουμε πολλά περισσότερα...

Λιγο καλυτερο το εχω παιξει απο προχθες στο PS4, αλλα και παλι τιποτα ιδιαιτερο..

Μια φρίκη είναι. Για τα γραφικά δεν το συζητάω, αισθανόμουν λες και έπαιζα... PES5. Tο gameplay ήταν σχετικά ανεκτό, αλλά δεν έκατσα να το ψάξω και περισσότερο. Έβαλα στα καπάκια ένα Fifa και βρήκα την υγειά μου. Γελάω με τα σχόλια στα διάφορα PES fora που αρχίσανε τα κλασικά τροπάρια: "το demo είναι καταπληκτικό, ελπίζω και το τελικό παιχνίδι να είναι ανάλογο. Είναι πολύ καλύτερο από το περσινό έκτρωμα, το οποίο δυστυχώς παρασυρθήκαμε και το αγοράσαμε αφού στις πλάκες του Μωυσή είναι γραμμένο ότι πρέπει να παίζουμε μόνο Προ". Τα ίδια κάθε χρόνο...

Σημ. προς τους μεταφραστές: είναι "Μπάγερν" και όχι "Μπάγιερν".

Damage control ειναι,είδαν ότι το ps4 ότι ειναι πιο δυνατό στα χαρτιά,βγήκαν και 2-3 games με καλύτερα spec στο ps4 και αποφάσισαν ότι καίγοντας το kinect θα το έσωζαν,Αυτό φυσικά γίνεται γιατί κ ο 12χρονος από την άνω κωλοπετινιτσα πιστεύει ότι η 1080/60 η θάνατος...άσχετα αν το γκειμ ειναι για πέτρες...

Να αγιάσει το στόμα σου!

• Like 2
Δημοσ.

Nzeppos , μπορώ να πω πάντως οτι το fitness δουλεύει εξαιρετικά με απίστευτη απόκριση, το χρησιμοποιώ εδώ και 9 μήνες χωρίς κανένα παράπονο. Για games δεν έχω άποψη.

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον. Τότε θα κοιτάξω μήπως το αγοράσω. Δεν ξέρω για μένα, αλλά η γυναίκα σίγουρα θα γουστάρει! Κι εγώ θα έχω την ησυχία μου να παίζω κανα Fifa/ΝΒΑ 2k στο PC...

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον. Τότε θα κοιτάξω μήπως το αγοράσω. Δεν ξέρω για μένα, αλλά η γυναίκα σίγουρα θα γουστάρει! Κι εγώ θα έχω την ησυχία μου να παίζω κανα Fifa/ΝΒΑ 2k στο PC...

Ελπίζω να μην διαβάζει Insomnia γιατί θα την χάσεις για τα επόμενα βράδια τουλάχιστον!  :P

• Like 3
Δημοσ.

με το access κατέβασα και το BF4, δεν λέω πολύ πορωτικό παιχνίδι αλλά τα γραφικά του multi ένα χάλι μαύρο. Το TF σε αυτό το τομέα το έχει χαλαρά.

Δημοσ.

Μου ήρθε ένα περίεργο mail σήμερα που ενημερώνει ότι το EA access θα ανανεωθεί αυτόματα για τον επόμενο μήνα. Πως το ακυρώνουμε αυτό;

Δημοσ.

Eγω μια χαρα διασκεδαζω.Ειμαι στο chapter 4 και δεν εχω βαρεθει καθολου.Σε αυτο βοηθανε και τα απιστευτα τοπια που εχω συναντησει βεβαια οπως και η θεματολογια του που λατρευω(Ρωμη).Μια χαρα παιχνιδι ειναι τουλαχιστον οσο το εχω παιξει.Θα πω περισσοτερα οταν το τερματισω αλλα μεχρι στιγμης το γουσταρω τρελα.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...