Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα το Xbox one από Κωτσόβολο, το bundle με kinect , FIFA 15 και dance central! Πλήρωσα μονο 430 ευρώ αντί για 500 ευρώ, λόγω της προσφοράς του Κοτσου, και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Το Xbox One δεν κάνει καθόλου θόρυβο ούτε για αστείο. Πραγματικά πιο αθόρυβο πεθάνει!

Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ειναι που η έκδοση που μου έδωσαν πρέπει να ήταν απο τις πρώτες καθώς όλα τα σακουλάκια ήταν μαύρα και πάνω στο χειριστήριο γράφει Day One!

Το μονο κακό ειναι οτι απο το μεςημερι περιμένω να κατεβούν τα παιχνίδια για να παίξω! :P

Εξαιρετική τιμή. Προφανώς θα τους είχαν περισσέψει κομμάτια από τις 5/9 και γι' αυτό πήρες τέτοιο χειριστήριο (όπως και όσοι είχαμε προπαραγγείλει το συγκεκριμένο bundle).

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω πηρα απο το Πλαισιο το πακετο χωρις kinect με forza και fifa 15 αλλα δεν ειχε το αυτοκολλητο day one edition

day one edition ήταν τα πακέτα που βγήκανε πέρυσι στην αρχή. Αυτό με το fifa και το forza είναι πολύ φρέσκο :-)

Δημοσ.

Εξαιρετική τιμή. Προφανώς θα τους είχαν περισσέψει κομμάτια από τις 5/9 και γι' αυτό πήρες τέτοιο χειριστήριο (όπως και όσοι είχαμε προπαραγγείλει το συγκεκριμένο bundle).

Το παιδι προφανως ειχε κανει την προπαραγγελια απο περισυ που εδινε ο κωτσοβολος το one στα 430 ευρω και το ps4 στα 340. Πως γινεται ομως να ειναι day one και ταυτοχρονα bundle με fifa και dance central;

Δημοσ.

Εγώ έχω την εντύπωση ότι πήραμε τέτοια χειριστήρια όσοι αγοράσαμε το bundle της 5ης Σεπτεμβρίου (δηλ. είχαμε προπαραγγείλει από τότε που ανακοινώθηκε το πακέτο Fifa+Forza ή Fifa+Dance Central στις αρχές του φετινού Ιουλίου). Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση αυτό έγινε (αγορά από Πλαίσιο). Άλλο το Day One του περσινού Νοέμβρη (που άλλωστε δεν ήταν επίσημο για Ελλάδα) και άλλο αυτό της 5/9. Τώρα αν έχω χάσει επεισόδια και υπήρχαν κι άλλες προσφορές, δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

PES 2015 demo από το Hong Kong store. 2.44GΒ, κατεβαίνει τώρα. Όχι πως περιμένω πολλά πράγματα, αλλά αφού είναι τζάμπα... Να μη χαλάσει και η παράδοση, αφού τα τελευταία 5+ χρόνια πάντα κατεβάζω το demo, παίζω καμια ντουζίνα αγώνες και δεν ξανασχολούμαι καν.

Στο US store θα γίνει διαθέσιμο στις 23/9 ενώ για Ευρώπη νομίζω δεν έχουν πει ακόμα. Φαντάζομαι κάποια στιγμή από βδομάδα.

Δημοσ.

Το παιδι προφανως ειχε κανει την προπαραγγελια απο περισυ που εδινε ο κωτσοβολος το one στα 430 ευρω και το ps4 στα 340. Πως γινεται ομως να ειναι day one και ταυτοχρονα bundle με fifa και dance central;

Ναι είχα κάνει την παραγγελία αυτής της προσφοράς απο πέρσι. Αλλά στην πορεία ο Κώτσος όταν ανακοινώθηκαν τα bundle με τις προσφορές για Ελλάδα άλλαξε το προϊόν με τον κωδικό της παραγγελίας που είχαμε παραγγείλει και έβαλε το απλό. Για να καταφέρω να πάρω την ακριβή έκδοση με το kinect και τα παιχνίδια έκανα αρκετά τηλέφωνα για να τους εξηγήσω τι εχει γίνει και να τους πείσω , μιας και οι τηλεφωνητριες που μιλούσα ήταν τελείως άσχετες με το θέματα.

Και εμένα μου προκάλεσε έκπληξη όταν το άνοιξα οτι ήταν η day one έκδοση , και μάλιστα είχε μέσα και ένα kωδικο όπου ξεκλειδώνε το συγκεκριμένο achievement.

To ακόμα πιο περίεργο ειναι , το πως την βρήκαν αυτή την κονσόλα , μιας και στο σάιτ του Κοτσοβολου που κοίταξα δεν το δείχνει κάν το συγκεκριμένο bundle, ούτε σαν επιλογή ούτε εξαντλημένο.

Δημοσ.

(Το εγραψα και σε άλλο forum )

Θα προτεινα να κανουμε μια database ετσι ώστε οσοι αγοράσαμε να "υπολογίσουμε" ποια είναι τα προβληματικα μοντελα σε περιπτωση ανταλλαγης ενώ και οι υποψήφιοι αγοραστες να ξερουν πανω κατω τι να προσεξουν, επισης να γραφουμε και από ποιο κατάστημα την αγοράσαμε.

Πχ εγω παρελαβα εχθες (20-09):
- Το πακετο με το FORZA 5 - DESTINY - Lococycle - MAX και μεχρι στιγμης είναι αθορυβη ειτε στο dashboard ειτε όταν παιζω,
- η ημερομηνια κατασκευης της (MF R Date) είναι 19-6-2014 και
- το MODEL 1540
- Κατάστημα Αγορας : ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. (εάν θεωρηθεί διαφημιση παρακαλω καποιον admin να το σβησει).
  • Like 6
Δημοσ.

ρε παιδιά, έχει κανένας ιδέα πως μπορώ να κατεβάσω το smartglass του xbox one για android??? Βασικά δεν με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση.

edit το βρήκα από αλλού έξω από το store και από οτι φαίνεται είναι ok

Δημοσ.

ρε παιδιά, έχει κανένας ιδέα πως μπορώ να κατεβάσω το smartglass του xbox one για android??? Βασικά δεν με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση.

το εχω κατεβασει απο το aptoide που εχω μεσα στο κιν μου

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το είχα κατεβάσει πριν καμια βδομάδα απευθείας από το play store, μέσω του κινητού.

PES 2015 demo από το Hong Kong store. 2.44GΒ, κατεβαίνει τώρα. Όχι πως περιμένω πολλά πράγματα, αλλά αφού είναι τζάμπα... Να μη χαλάσει και η παράδοση, αφού τα τελευταία 5+ χρόνια πάντα κατεβάζω το demo, παίζω καμια ντουζίνα αγώνες και δεν ξανασχολούμαι καν.

Στο US store θα γίνει διαθέσιμο στις 23/9 ενώ για Ευρώπη νομίζω δεν έχουν πει ακόμα. Φαντάζομαι κάποια στιγμή από βδομάδα.

Πονέσανε τα ματάκια μου... :-(

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το κατέβασα τώρα που το ειπες και δουλεύει κανονικά...

Επαιξε κανεις το D4?Τι λέει αξίζει για 10€?

Από κριτικές πάντως καλά τα πάει: http://www.metacritic.com/game/xbox-one/d4-dark-dreams-dont-die

(τηρουμένων των αναλογιών πάντα)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...