Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπα λοιπόν και εγώ λοιπόν σήμερα να ενταχθώ στην οικογένεια του xbox one...

Πήρα το πακέτο με το bundle destiny + dead rising 3+ Xbox arcade games

Μόλις έβαλα την κονσόλα στην πρίζα και την άνοιξα, ξεκίνησε ο γνωστός θόρυβος... Υπέθεσα οτι μπορεί να είναι και κάτι άλλο, ίσως να θέλει να κάνει τα install του κτλ αλλά μετά απο 4-5 ώρες ανοικτό, ο θόρυβος παραμένει και εξαφανίζεται μόνο αν τρέξει κάποιο παιχνίδι. Στην αρχή είπα δε βαριέσαι δεν πολυ ακούγεται.... Σας πληροφορώ οτι σου τηγανίζει το μυαλό κανονικότατα μετά από τόσες ώρες.

Επικοινώνησα με microsoft οι οποίοι αφού μου έκαναν υποδείξεις να αλλάξω θέση στην κονσόλα και να κάνω hard reboot, να την επιστρέψω πίσω στο κατάστημα, να τους ενημερώσω οτι μιλήσαμε μαζί και μου έδωσαν και ένα νούμερο αναφοράς, το οποίο πρέπει να το αναφέρω κατα την επιστροφή.

Επίσης μου είπαν οτι εάν και η καινούργια παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα, να την στείλω σε αυτούς για επισκευή.

Αξιοσημείωτο δε, οτι ο θόρυβος συνέχιζε να υπάρχει ακόμα και μετά το κλείσιμο της κονσόλας...!!!! Σε μειωμένη ένταση, αλλά σε ένα μικρό δωμάτιο με απόλυτη ησυχία μπορείς να ακούς κάτι να τσιτσιρίζει!!!

Δε θέλω τα χρήματα μου πίσω. Ούτε θα ζητήσω refund. Ποιός θα μου εξασφαλήσει όμως οτι και η επόμενη που θα μου δώσουν δεν θα έχει θέμά; Μου αρέσει η κονσόλα και η αγορά έγινε συνειδητά, το θεωρώ όμως απαράδεκτο απο την microsoft να έχει δώσει κονσολες αβέρτα κατα το επίσημο 2nd wave launch και να έχουν παρουσιαστεί τόσα προβλήματα...

• Like 1
Δημοσ.
Μιλάμε για την ίδια εταιρία που έβαλε το dvd drive ακριβώς πάνω από την GPU στο 360 με αποτέλεσμα το RROD. Εγώ τρία 360 άλλαξα μέχρι που βαρέθηκα και αγόρασα Ps3. Αυτή τη γενιά θα περιμένω για το One slim.

--

Το Horizon 2 φαίνεται πολύ ωραίο, από τα πρώτα games που θα πάρω για το One. Ξέρει κανεις άμα έχει συμβατότητα με G27?

Δημοσ.

Μιλάμε για την ίδια εταιρία που έβαλε το dvd drive ακριβώς πάνω από την GPU στο 360 με αποτέλεσμα το RROD. Εγώ τρία 360 άλλαξα μέχρι που βαρέθηκα και αγόρασα Ps3. Αυτή τη γενιά θα περιμένω για το One slim.

--

Το Horizon 2 φαίνεται πολύ ωραίο, από τα πρώτα games που θα πάρω για το One. Ξέρει κανεις άμα έχει συμβατότητα με G27?

Aπ'ό,τι διάβασα, δυστυχώς ούτε το one θα υποστηρίζει g27 επίσημα. Ίσως με κάποια ανταπτοράκια αλλά επίσημα όχι δεν υποστηρίζει.  

• Like 1
Δημοσ.

Πληροφοριακά και μόνο και η 2η κονσόλα που πήρα σήμερα είχε το ίδιο θέμα. Επικοινώνησα με MS γιατί το θεωρώ ξεφτιλίκι να πάω και να ζητάω άλλες κονσόλες και μου είπαν φυσικά να την στείλω για επισκευή και οτι εφόσον έχει πρόβλημα θα αντικατασταθεί. Ανέφερα οτι αν είναι να γίνει αντικατάσταση δε θέλω κάποια refurbished αλλά νέα καθώς το μηχάνημα ήταν ήδη χαλασμένο απο το κουτί του και μου είπαν οτι αυτή που θα πάρω πίσω δεν θα είναι σφραγισμένη γιατί πρέπει να ελέγξουν πρώτα οτι δουλεύει για να μου την δώσουν... όταν βέβαια την ρώτησα γιατί δεν τις ελέγχουν πριν τις βάλουν στα κουτιά, δεν είχε να μου πει κάτι.

Επαναλαμβάνω, η αγορά έγινε συνειδητά, την γουστάρω την κονσόλα και την πήρα. Σαν καταναλωτής όμως αισθάνομαι ο #$%ς της παρέας για αυτό που θα προσπαθήσουν να μου δώσουν ως αντικατάσταση.

Anyway, μάλλον ένα καλό μάθημα να μένουμε μακριά απο τα πρώτα waves των κονσολών και να περιμένουμε τις slim / μεταγενέστερες εκδόσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα το Xbox one από Κωτσόβολο, το bundle με kinect , FIFA 15 και dance central! Πλήρωσα μονο 430 ευρώ αντί για 500 ευρώ, λόγω της προσφοράς του Κοτσου, και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Το Xbox One δεν κάνει καθόλου θόρυβο ούτε για αστείο. Πραγματικά πιο αθόρυβο πεθάνει!

Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ειναι που η έκδοση που μου έδωσαν πρέπει να ήταν απο τις πρώτες καθώς όλα τα σακουλάκια ήταν μαύρα και πάνω στο χειριστήριο γράφει Day One!

Το μονο κακό ειναι οτι απο το μεςημερι περιμένω να κατεβούν τα παιχνίδια για να παίξω! :P

• Like 3
Δημοσ.

Πληροφοριακά και μόνο και η 2η κονσόλα που πήρα σήμερα είχε το ίδιο θέμα. Επικοινώνησα με MS γιατί το θεωρώ ξεφτιλίκι να πάω και να ζητάω άλλες κονσόλες και μου είπαν φυσικά να την στείλω για επισκευή και οτι εφόσον έχει πρόβλημα θα αντικατασταθεί. Ανέφερα οτι αν είναι να γίνει αντικατάσταση δε θέλω κάποια refurbished αλλά νέα καθώς το μηχάνημα ήταν ήδη χαλασμένο απο το κουτί του και μου είπαν οτι αυτή που θα πάρω πίσω δεν θα είναι σφραγισμένη γιατί πρέπει να ελέγξουν πρώτα οτι δουλεύει για να μου την δώσουν... όταν βέβαια την ρώτησα γιατί δεν τις ελέγχουν πριν τις βάλουν στα κουτιά, δεν είχε να μου πει κάτι.

Επαναλαμβάνω, η αγορά έγινε συνειδητά, την γουστάρω την κονσόλα και την πήρα. Σαν καταναλωτής όμως αισθάνομαι ο #$%ς της παρέας για αυτό που θα προσπαθήσουν να μου δώσουν ως αντικατάσταση.

Anyway, μάλλον ένα καλό μάθημα να μένουμε μακριά απο τα πρώτα waves των κονσολών και να περιμένουμε τις slim / μεταγενέστερες εκδόσεις.

+1 γενικα καλυτερα να αφησεις την καθε κονσολα για beta testing σε οποιους καιγονται να την παρουν  ωστε να εισαι σιγουρος για αυτο που θα παρεις, καθως θα εχει φυγει η πλειοψηφια των προβληματων και θα εχεις και πιο πολλους τιτλους. Μονο υπομονη χρειαζεται.

Κακα τα ψεμματα, οι πρωτες φουρνιες ειναι να εισαι λιγο ατυχος/τυχερος στο τι θα σου τυχει. Το εψηνα πολυ το xbone αλλα με αυτα που διαβαζω λεω να περιμενω καποους μηνες ακομα..

• Like 1
Δημοσ.

+1 γενικα καλυτερα να αφησεις την καθε κονσολα για beta testing σε οποιους καιγονται να την παρουν  ωστε να εισαι σιγουρος για αυτο που θα παρεις, καθως θα εχει φυγει η πλειοψηφια των προβληματων και θα εχεις και πιο πολλους τιτλους. Μονο υπομονη χρειαζεται.

Κακα τα ψεμματα, οι πρωτες φουρνιες ειναι να εισαι λιγο ατυχος/τυχερος στο τι θα σου τυχει. Το εψηνα πολυ το xbone αλλα με αυτα που διαβαζω λεω να περιμενω καποους μηνες ακομα..

Το περίεργο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι πρώτες παρτίδες δεν είχαν θέμα και είχαν οι επόμενες!

• Like 2
Δημοσ.

Το περίεργο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι πρώτες παρτίδες δεν είχαν θέμα και είχαν οι επόμενες!

Τι να πεις, οντως ειναι περιεργο... Εγω με το ps4 απο τον Μαιο που το πηρα, δεν εχω κανενα απολυτως θεμα, που και εκει διαβαζω διαφορα με τον θορυβο της κονσολας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...