Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παλικάρια αν κάνω αγορά παιχνιδιού με προπληρωμένη κάρτα από Αμερική με ψεύτικη διεύθυνση έχουμε κίνδυνο;

ξερει κανεις να μου απαντησει γιατι ειμαι με την καρτα και τα παιχνιδια stand by...αντε και θελω να λιωσω το ΣΚ :P

Δημοσ.

ρε φουστη μου τους ειναι πολυ δυσκολο να βαλουν εναν σωστο τουρμποηχο στα δυνατα τουρμπατα αυτοκινητα;;;;δηλαδη υπαρχει περιπτωση αυτη η ρημαδα η supra που περναει τα χωραφια σαν να ειναι τρακτερ να ακουγετε ετσι;;;;και ενταξει καταλαβενω το arcade του πραγματος με τα χωραφια αλλα ο ηχος γιατι;

προσωπικα μου δινει το 50% τουλαχιστον στα racing games και μεχρι σημερα το μονο που μπορεσε και το καταφερε σε πολυ μεγαλο βαθμο ηταν το dirt 3!

Δημοσ.

ειναι πιο arcade απο το 1??γιατι για εμενα arcade οδηγηση ειναι burnout, nfs rivals/most wanted και οχι grid 2/3 froza horizon 1.

Για πειτε..

Αν και κατεβαινει το ντεμο..

σε καμία περίπτωση δεν το λες arcade στυλ burnout ή nfs

ξερει κανεις να μου απαντησει γιατι ειμαι με την καρτα και τα παιχνιδια stand by...αντε και θελω να λιωσω το ΣΚ :P

μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι...πολύ δύσκολο να γίνει κάτι άσχημο από την στιγμή που η MS εις γνώσιν της το έχει αφήσει ανοιχτό το marketplace

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να εννοείτε ότι το Grid δεν είναι arcade!

ps: κατέβασα κι εγώ το FH2 και το δοκίμασα τώρα. Θυμήθηκα τα ατέλειωτα βράδια στο original Xbox που έλιωνα το NFS Underground 2. Αν και γενικά δεν είμαι των arcade παιχνιδιών, νομίζω πως θα το τιμήσω. Στα 40κάτι ευρώ από HK είναι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

O ηχος του turbo καλος ειναι.

Για την CT (26) αν θυμαμαι μια χαρα ειναι, και μαλιστα με τις πιεσεις που τη δουλευει.

Τα turbo για να ακουγονται εντονα, πρεπει να ειναι θηρια, στις μαμα μορφες τους, ακουγονται μονο απο τη θεση του οδηγου και παλι οχι πολυ.

Αυτα απο προσωπικη εμπειρια με διαφορα τουρμπο.

Δημοσ.

ρε φουστη μου τους ειναι πολυ δυσκολο να βαλουν εναν σωστο τουρμποηχο στα δυνατα τουρμπατα αυτοκινητα;;;;δηλαδη υπαρχει περιπτωση αυτη η ρημαδα η supra που περναει τα χωραφια σαν να ειναι τρακτερ να ακουγετε ετσι;;;;και ενταξει καταλαβενω το arcade του πραγματος με τα χωραφια αλλα ο ηχος γιατι;

προσωπικα μου δινει το 50% τουλαχιστον στα racing games και μεχρι σημερα το μονο που μπορεσε και το καταφερε σε πολυ μεγαλο βαθμο ηταν το dirt 3!

Αυτός εδώ λέει πως είναι stock και αν κρίνω από τον ήχο δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω οπότε κάπως έτσι ακούγεται:

Δημοσ.

O ηχος του turbo καλος ειναι.

Για την CT (26) αν θυμαμαι μια χαρα ειναι, και μαλιστα με τις πιεσεις που τη δουλευει.

Τα turbo για να ακουγονται εντονα, πρεπει να ειναι θηρια, στις μαμα μορφες τους, ακουγονται μονο απο τη θεση του οδηγου και παλι οχι πολυ.

Αυτα απο προσωπικη εμπειρια με διαφορα τουρμπο.

Που ξερεις εσυ απο τουρμπατα αμαξια??? :-D :-D :-D

Δημοσ.

εχει κανενας  θεμα με το live?το οne απο εχθες που το ανοιγω δεν μπαινει κατευθειαν!περναει κανα 5 λεπτο και μετα μπαινει!τι παιζει? 

edit εστρωσε!

Δημοσ.

59 σελίδες και η MS ακόμα να πάρει κάποια επίσημη θέση.... οι Moderator συστήνουν να τις στέλνουν στην MS για service. Το ανησυχητικό είναι ότι οι περισσότεροι όταν τις παραλαμβάνουν πίσω όχι μόνο δεν φεύγει ο περίεργος θόρυβος αλλά σε αρκετές των περιπτώσεων ακούγεται και περισσότερο. 1 post που διάβασα την παρέλαβε με δώρο και μια τεράστια γρατσουνιά.

http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/xbox_one_support/f/4269/t/1805665.aspx?pi7962=59

Για το θέμα του auto login ορίστε 2 topic που βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση. Το κάνει πάντως και σε έναν φίλο μου με Kinect και πριν το τελευταίο update που παρατηρήθηκε πιο έντονα... σε άλλους συνδέεται μόνο του μετά από 3-4 λεπτά. Η MS προτείνει reset με αποσύνδεση του τροφοδοτικού για μερικά λεπτά. Σε κάποιους στρώνει την πρώτη φορά αλλά μετά πάλι τα ίδια... λογικά software θέμα.

Δημοσ.

ναι ρε παιδια δεν περιμενω να ακουστει τερας αλλα ας πουμε απο καμερα στο καπο περιμενεις και αναλογους ηχους...anyway το εχω καημο τοσα χρονια αυτο το πραγμα...

Δημοσ.

ναι ρε παιδια δεν περιμενω να ακουστει τερας αλλα ας πουμε απο καμερα στο καπο περιμενεις και αναλογους ηχους...anyway το εχω καημο τοσα χρονια αυτο το πραγμα...

Πάντως για να το πάω και λίγο πιο πέρα ,πολύ όμορφο το Horizon 2 αλλά κάτι με χαλάει.Σαν να είναι πολύ παιδικό....Δεν ξέρω να το προσδιορίσω ακριβώς.Τα γραφικά του πάντως είναι πολύ προσεγμένα.Θα το συνεχίσω λίγο σήμερα και βλέπω.....

Δημοσ.

Πάντως για να το πάω και λίγο πιο πέρα ,πολύ όμορφο το Horizon 2 αλλά κάτι με χαλάει.Σαν να είναι πολύ παιδικό....Δεν ξέρω να το προσδιορίσω ακριβώς.Τα γραφικά του πάντως είναι πολύ προσεγμένα.Θα το συνεχίσω λίγο σήμερα και βλέπω.....

Εμ, το έλεγε ο άλλος στο διπλανό τόπικ και τον κορόιδευαν :D :D

I'll go hide now  :ph34r:

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι "πολύ παιδικό = arcade του κερατά" (βλ. 250km/h μέσα στο χωράφι, θερίζοντας τα σπαρτά). Σε συνδυασμό με το όλο πακέτο φεστιβάλ+γελοία αφήγηση+χορός/τραγούδι κλπ. Τα δε physics είναι αστεία και πραγματικά γέλασα με το σχόλιο του Gamespot στο επίσημο trailer του παιχνιδιού (κάτι λέει για ρεαλιστικά physics ή κάτι αντίστοιχο).

Για must buy δεν ξέρω, ανάλογα τι προτιμήσεις έχει ο καθένας. Φαίνεται όμως ότι είναι διασκεδαστικό και έχει κάποιο βάθος. Δεν ξέρω αν θα το αγοράσω από Day One, αφού καλά καλά δεν έχω προχωρήσει το FM5. Ίσως όμως όταν πέσει γύρω στα 30 ευρώ, να το πάρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...