Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ ωραιο το forza!το εχω λιωσει!αν ειχε λιγα παραπανω αμαξια και πιστες θα ηταν τελειο!ο τεχνικος τομεας απιστευτος!!με εχει εντυπωσιασει το one στο θεμα των γραφικων!

Αν δεν υπήρχε το ξεφτιλοθέμα με τα microtransactions και οι σχετικά λίγες πίστες, δεν θα είχαμε πολλούς λόγους για να γκρινιάξουμε. Άσχετα αν προσωπικά ξενέρωσα απίστευτα όταν έσκασα με το μονοθέσιο στον τοίχο με 250km/h και το cosmetic damage ήταν...απλές γρατζουνιές στην αεροτομή.

Το έχω προχωρήσει κάμποσο (level 9) και νομίζω πως θα με κρατήσει για λίγο καιρό ακόμα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Τουλάχιστον μου κόστισε μόνο 31 ευρώ και δεν θα το μετανιώσω.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός GR store δεν μου δέχεται prepaid ή PayPal. Κάτι πρέπει να παίζει με όσους έχουν πολλά region στον βασικό λογαριασμό της MS. Επίσης θα δοκιμάσω με άλλο ρουτερ γιατι εξακολουθεί να μην μου κάνει auto login στο net. Διάβασε κανείς τιποτα καινούριο στο xbox forum για τον θόρυβο ;

Δημοσ.

στο θεμα του θορυβου εμενα ειναι σιωπηλο αλλα σημερα αρχησε να μου κανει ενα μικρο ηχο το τροφοδοτικο σαν να βρησκει καπου η φτερωτη. ελπιζω να μην τα φτυσει...

Στο θεμα του λαιβ, στο Ελληνικο με βαζει κανονικα τωρα αλλα στο Αμερικανικο τιποτα.

Στο θεμα των φθηνων παιχνιδιων απο αλλο region ακομα δεν εχω βγαλει ακρη.

Δημοσ.

Αν δεν υπήρχε το ξεφτιλοθέμα με τα microtransactions και οι σχετικά λίγες πίστες, δεν θα είχαμε πολλούς λόγους για να γκρινιάξουμε. Άσχετα αν προσωπικά ξενέρωσα απίστευτα όταν έσκασα με το μονοθέσιο στον τοίχο με 250km/h και το cosmetic damage ήταν...απλές γρατζουνιές στην αεροτομή.

Το έχω προχωρήσει κάμποσο (level 9) και νομίζω πως θα με κρατήσει για λίγο καιρό ακόμα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Τουλάχιστον μου κόστισε μόνο 31 ευρώ και δεν θα το μετανιώσω.

ελπίζω να έχεις κοιτάξει τα settings για το damage......εχει επιλογές για brake assist,για το τιμόνι όπως και για το damage.

Με τα δικά μου settings αν τρακαρω έστω και με 100 χλμ ειναι υπό διάλυση το εργαλείο, είτε με σπασμένα αμορτισέρ είτε με διαλυμένο σασμαν ,είτε με φρένα ,κρέμαγιερα ,μοτέρ κτλπ.

στο θεμα του θορυβου εμενα ειναι σιωπηλο αλλα σημερα αρχησε να μου κανει ενα μικρο ηχο το τροφοδοτικο σαν να βρησκει καπου η φτερωτη. ελπιζω να μην τα φτυσει...

Στο θεμα του λαιβ, στο Ελληνικο με βαζει κανονικα τωρα αλλα στο Αμερικανικο τιποτα.

Στο θεμα των φθηνων παιχνιδιων απο αλλο region ακομα δεν εχω βγαλει ακρη.

http://www.hotukdeals.com/deals/destiny-xbox-one-digital-download-30-50-change-region-hong-kong-1988583

Εδω εχει ενα καλό οδηγό που με βοήθησε να κανω αγορα μέσω HK.

Δημοσ.

Γι' αυτό μίλησα για "cosmetic" damage. Προφανώς και διαλύθηκαν όλα τα εσωτερικά μηχανικά μέρη και το μονοθέσιο δεν πήγαινε μία. Με εξαίρεση το ABS και το TCS, όλες οι υπόλοιπες βοήθειες είναι απενεργοποιημένες (ενώ το damage προφανώς είναι ενεργοποιημένο). Αν έπαιζα με τιμόνι θα είχα κλείσει όλα τα assists.

Αλλά δεν γίνεται σε παιχνίδι 15ετίας (πχ. F1 2002) να τρακάρεις και να σπάνε αεροτομές, αναρτήσεις κλπ ενώ στο Forza5 να... γρατζουνίζεται η αεροτομή όταν κοπανάς με 300km/h στον τοίχο.

Εμμένω λοιπόν στην άποψή μου, ότι ωραία τα FM/GT αλλά σαν τα simulators του PC δεν έχει.

ps: αν και για να είμαι δίκαιος, ακόμα και στους μεγάλους τίτλους του είδους όπως iRacing, LFS κλπ το cosmetic damage δεν είναι πολύ καλύτερο...

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι το θεμα της ζημιας στα παιχνιδια εξομειωσης εχει να κανει με περιορισμους που θετουν οι ιδιες οι αυτοκινητοβιομηχανιες και δεν ειναι θεμα τεμπελιας.

• Like 2
Δημοσ.

Κάπως έτσι αποφάσισαν σε προηγούμενα παιχνίδια της σειράς να αφαιρέσουν τα τουμπαρίσματα των αυτοκινήτων. Τι να πεις...

Δημοσ.

σημερα στις 4 βγαινει το demo του forza horizon 2 για το one!!!!!

Screen_Shot_2014_09_16_at_5_37_34_AM.png

Κάπου διάβασα ότι είναι 12gb το demo :blink:

Πάλι θα κατεβάζουμε όλο το βράδυ. :-)

• Like 1
Δημοσ.

με την 45αρα δεν θα μου παρει πολλή ώρα θεωρώ. :-)

Ζηλεύω,δεν θα σου πώ ψέμματα.

Με την εξάρα μου εγώ θέλω έξι μέρες. :ph34r: :D :lol:

Βγήκε κατεβάζουμε.....

• Like 1
Δημοσ.

Και τωρα τι γινεται με φιλο μου που εχει τρελλα με το Horizon και θελει να παρει X1 αλλα σκεφτεται το προβλημα με τον θορυβο ?????

Τι τον συμβουλευουν ?

Του ειπα οτι κατεβαζω το demo και ειναι στο τσακ να παει να παρει την κονσολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...