Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, του One είναι καλύτερο. Κατάφερε να ξεπεράσει αυτό του 360, που ήταν ήδη ό,τι καλύτερο είχα δει ποτέ. Και το διαπίστωσα σήμερα το πρωί, καθώς έπαιζα Black Flag στο... PC, δοκιμάζοντας μία το ένα χειριστήριο και μία το άλλο.

Το gamepad του PS4 δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, όμως με αυτό του PS3 έχω περάσει άπειρες ώρες. Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι το θεωρούν καλύτερο από του 360. Στα μόνα που υπερέχει είναι στο d-pad (που ούτε το 10% των παιχνιδιών δεν το χρησιμοποιούν για κάτι άλλο εκτός από μενού), στο μικρότερο βάρος (αν και εγώ προτιμώ του 360, που φαίνεται πιο στιβαρό) και φυσικά στην μπαταρία.

Σε τι είναι καλύτερο (του 1 από του 360, επειδή για το PS3 κι εγώ την ίδια απορία με εσένα έχω :P );

Δημοσ.

Τώρα που λέμε για το χειριστήριο, πως σας φαίνεται του one? Του 360 με είχε βολέψει πολύ, είναι όντως καλύτερο του one?

Όσο το έχω χρησιμοποιήσει

+ Το d-pad, αρκετά βελτιωμένο και πολύ καλύτερο για fighting games

+ Το rumble στις σκανδάλες δουλεύει ωραία στο forza 5

- Τα RB + LB συγκριτικά με το 360 δεν μου άρεσαν

- Οι σκανδάλες μου άρεσαν συνολικά πιο πολύ στο 360

- Το left και right stick μου φαίνεται πως έχει λιγότερο resistance συγκριτικά με του 360

Αυτά
  • Like 4
Δημοσ.

Η αντίσταση των μοχλών σε σχέση με του DS3 και του DS4 πώς είναι; 

Ρωτάω, επειδή έχω δει κάποιους να λένε ότι παραείναι μαλακοί οι μοχλοί του 1, και ήταν από τα πράγματα που δε μου άρεσαν καθόλου στο DS3.

Δημοσ.

Η αντίσταση των μοχλών σε σχέση με του DS3 και του DS4 πώς είναι; 

Ρωτάω, επειδή έχω δει κάποιους να λένε ότι παραείναι μαλακοί οι μοχλοί του 1, και ήταν από τα πράγματα που δε μου άρεσαν καθόλου στο DS3.

Το περίεργο είναι ότι τα sticks στο DS4 έχουν περισσότερη αντίσταση και θυμίζουν αυτά του 360, το One θυμίζει λίγο του Ds3 αν και έχουν περισσότερη αντίσταση.

Τώρα γούστα είναι αυτά  αλλα προτιμώ αντίσταση τύπου 360/DS4, μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας.
Δημοσ.

Ολα ειναι θεμα προτιμησης και χεριου φυσικα.. Αλλοι προτιμανε το χειριστηριο του one ή του 360 απο το ds3 και ds4 λογω μεγεθους κυριως, διοτι καθεται καλυτερα κατα γενικη ομολογια στα αντρικα χερια. Στα ds εχει παρατηρηθει λογω της θεσης των αναλογικων που ειναι διπλα διπλα οτι οι αντρες με μεγαλα δακτυλα εχουν θεμα με τα ds. Ειναι και πως το κρατας το controller βεβαια αλλα ολο αυτο διαβαζω να λενε οι περισσοτεροι. Εμενα προσωπικα μου αρεσου και τα 4 χειριστηρια. Βεβαια προτιμω τα ds στα ποδοσφαιρακια λογω της θεσης των αναλογικων και για αλλοθς φιλοθς μου που παιζουν με το d pad στο pro.

Δημοσ.

Ε βέβαια. Η ανθρωπότητα χρειάστηκε 40.000 γενιές για να καταφέρει να βάλει χειρισμό 360 μοιρών στα ποδοσφαιράκια, αλλά κάποιοι ακόμα παίζουν με το σταυρό... (ενώ άλλοι επιμένουν να παίζουν με πληκτρολόγιο).

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ,στο marketplace του Hong Kong εχει το killer instinct δωρεάν , 20€ το metro 2033 bundle και το watchdogs 30€ .....οι αγορές κανονικά με χρεωστικη η prepaid.

Τελος μου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσω την beta...αν εχει βρει κανεις κάποια άλλη προσφορά ας πει.

• Like 2
Δημοσ.

ουφ και εγω νομιζα οτι εκανα πατατα γιατι επαιζα με το region. μιας και ειμαι σε αναμονη, οταν κανω αλλαγη σε us και παω να κανω αγορα μου λεει να βαλω καρτα. Ολα καλα μεχρι την διευθυνση. Εκει μπορω να βαλω και ψευτικη; Εχω βαλει και paypal αλλα δεν το βλεπει στην Ελλαδα. Γενικα τι πρεπει να κανω βημα βημα για να αγορασω πιο φθηνα παιχνιδια;

Αν τελικα το φτιαξουν αποψε...

Δημοσ.

Λοιπόν ,στο marketplace του Hong Kong εχει το killer instinct δωρεάν , 20€ το metro 2033 bundle και το watchdogs 30€ .....οι αγορές κανονικά με χρεωστικη η prepaid.

Τελος μου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσω την beta...αν εχει βρει κανεις κάποια άλλη προσφορά ας πει.

Το Killer Instict είναι από τα δωρεάν παιχνίδια για όσους έχουν Live Gold (όπως και το τρισάθλιο Crimson Dragon). Για το Metro Bundle (remastered 2033 και 2034 μαζί) τα είχαμε πριν καμια βδομάδα, είναι πολύ καλή περίπτωση αφού το ίδιο πακέτο κοστίζει διπλάσια σε US/EU. Τέλος νομίζω πως κάπου είχα δει ότι το Watchdogs έχει 30% έκπτωση για τους Live Gold, φαντάζομαι αυτό ισχύει ανεξαρτήτως market.

Αν δεν κάνω λάθος debit/prepaid για ΗΚ store δοκίμασαν διάφοροι εδώ μέσα αλλά το σύστημα δεν τη δεχόταν. Ούτε και με paypal γίνεται. Εγώ χρησιμοποίησα κανονική πιστωτική.

Λίγες σελίδες πιο πίσω είχαμε γράψει τι παίζει με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα, άρα ρίξτε μια ματιά.

ps: χθες βράδυ (2-3πμ) είχε πολλά προβλήματα και το Destiny, με έκανε logout τουλάχιστον 3-4 φορές ακόμα και στα μισά της αποστολής και αναγκαζόμουν να παίξω από την αρχή.

Δημοσ.

πολυ ωραιο το forza!το εχω λιωσει!αν ειχε λιγα παραπανω αμαξια και πιστες θα ηταν τελειο!ο τεχνικος τομεας απιστευτος!!με εχει εντυπωσιασει το one στο θεμα των γραφικων!

• Like 3
Δημοσ.

Το Killer Instict είναι από τα δωρεάν παιχνίδια για όσους έχουν Live Gold (όπως και το τρισάθλιο Crimson Dragon). Για το Metro Bundle (remastered 2033 και 2034 μαζί) τα είχαμε πριν καμια βδομάδα, είναι πολύ καλή περίπτωση αφού το ίδιο πακέτο κοστίζει διπλάσια σε US/EU. Τέλος νομίζω πως κάπου είχα δει ότι το Watchdogs έχει 30% έκπτωση για τους Live Gold, φαντάζομαι αυτό ισχύει ανεξαρτήτως market.

Αν δεν κάνω λάθος debit/prepaid για ΗΚ store δοκίμασαν διάφοροι εδώ μέσα αλλά το σύστημα δεν τη δεχόταν. Ούτε και με paypal γίνεται. Εγώ χρησιμοποίησα κανονική πιστωτική.

Λίγες σελίδες πιο πίσω είχαμε γράψει τι παίζει με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα, άρα ρίξτε μια ματιά.

ps: χθες βράδυ (2-3πμ) είχε πολλά προβλήματα και το Destiny, με έκανε logout τουλάχιστον 3-4 φορές ακόμα και στα μισά της αποστολής και αναγκαζόμουν να παίξω από την αρχή.

αγορα έκανα κανονικά εγω με prepaid...
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...