Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός του fifa που είναι το πρώτο που θα πάρω, ποια άλλα παιχνίδια θεωρούνται καλά δείγματα νέας γενιάς για ένα νέο κάτοχο?

Οπωσδηποτε Ryse + Forza, απο κει και περα θελει σκεψη

• Like 4
Δημοσ.

Καθεστε ολοι και τσακώνεστε τζαμπα!
parity στα multiplatform θα ερχόταν καποια στιγμη ή αν δεν ηρθε θα ερθει, ειναι πολιτική των εταιριών και οχι κρυφες καρτες και dx 25.
ειναι με απλα λογια good for business! 
πως γινετε? απλα δεν maxaroun την ps4 εκδοση και τελος.
εδω εγινε και στο πολυ δύστροπο ps3.

Στα exclusive ομως αντε γεια, εδω το driveclub (που ειναι ραλακι της σειρας εχει τοσες καθυστερήσεις και που δεν θα ειναι και κατι σπουδαίο σαν παιχνιδι στην τελικη) τα γραφικα ξεφεύγουν. 

Τωρα τι κραταμε απο ολα αυτα?
Τιποτα! Στα @@ μας, αυτο που εχει σημασία ειναι καλα παιχνιδια να βγαινουν και να γουσταρουμε!
Δεν θα μοιραστούμε τα κερδη τους, γιατι να μοιραστουμε τους προβληματισμους τους?

• Like 7
Δημοσ.

Νομίζω στα τελευταία update την έχουν αφαιρέσει αυτή την επιλογή. Στα display settings βλέπω πλέον μόνο τις εξής επιλογές: tv resolution, color space και tv connection. Πρέπει να έχει διορθωθεί αυτό το θέμα.

Στο color space εισαι αντιστοιχα.

Ναι εχει διορθωθει.

Για πες μας βρε cortan@,μιας και μιλας με facts παντα, ποτε ειπε η Σονυ οτι το ps4 ειναι 50% more powerfuuuuul?'Η μηπως  στα meeting σχολιαζετε τις αποψεις απλων χρηστων του insomnia και αλλων σαιτ?

Ρητορικη απαντηση να υποθεσω? Με ρητορικη υποθεση μαζι ?

Δημοσ.

Εντάξει, το ότι κάποια άτομα - σε ένα τεχνολογικό φόρουμ - γουστάρουν να αναλύουν και την κάθε λεπτομέρεια του hardware, ειδικά αν είναι και δουλειά τους, δε σημαίνει ότι μοιράζονται και τους προβληματισμούς των εταιρειών, αλλά ούτε και ότι τσακώνονται ακριβώς. 

Δηλαδή, κι εγώ είμαι της άποψης πως δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία όλα αυτά, εφόσον δε βγαίνουν σχδόν unplayable παιχνίδια σε κάποια από τις δύο κονσόλες. Ο πρώτος μου γνώμονας για την κύρια κονσόλα είναι τα παιχνίδια, η αξιοπιστία και η τιμή της. Αν έχει και καλύτερη απόδση σε multi, ή έστω όχι χειρότερη, είναι ένα ευπρόσδεκτο μπόνους. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κατακρίνω κάποιον που γράφει όμορφα και αναλυτικά τις απόψεις του, όπως ο Cortan@. Ούτε τσακώνεται ούτε προσπαθεί να πείσει κανέναν να αγοράσει το ένα ή το άλλο (σαν άλλους :P ). 

Και στην τελική, είναι μία από τις αμέτρητες πηγές που μπορεί να έχει κάποιος που ενδιαφέρεται πιο πολύ για τα τεχνικά απ' ό,τι άλλοι. 

Η ισορροπία είναι δύσκολο πράγμα όταν εμπλέκεται και πάθος για το αντικείμενο, πάντως. Δηλαδή, ναι, ώς τώρα τα αποκλειστικά του Χ1 είναι ίσως τα πιο εντυπωσιακά οπτικά, αλλά είναι και τα μόνα από μεγάλα στούντιο που είναι φτιαγμένα καθαρά για next-gen. Το PS4 δεν έχει ακόμα καμία αποκλειστικότητα από τα μεγάλα του χαρτιά. Το Infamous ίσως, αλλά και πάλι δε θα το έβαζα δίπλα σε προϊόντα της Crytek και της Turn 10.

Ολα τα άλλα αφορούν cross-gen παιχνίδια. Cross-gen. Ούτε καν multiplatform. Ο,τι συμφωνίες marketing και να έχουν γίνει, δεν πρόκειται να δούμε developer να κάθεται να ασχολείται παραπάνω από το ελάχιστο απαραίτητο με καμία έκδοση, είτε είναι στο "μέταλλο" είτε έχει "μαγικά" updates της MS. Ειδικά όταν το παιχνίδι τους είναι λειψό σε αμέτρητα άλλα σημεία, πολύ πιο σημαντικά από "ελαφρώς καλύτερες σκιές". 

• Like 9
Δημοσ.

Εκτός του fifa που είναι το πρώτο που θα πάρω, ποια άλλα παιχνίδια θεωρούνται καλά δείγματα νέας γενιάς για ένα νέο κάτοχο?

Ryse

Forza Horizon 2 - open world, weather effects, drivetars, κτλ

Sunset Overdrive

Killer Instict Season 2

Dead Rising 3

Βασικα σχεδον ολα τα exclusives για αρχη.

Απο multi θα προτεινα Diablo 3, Τomb Raider, Thief και NFS Rivals.

• Like 2
Δημοσ.

Στο color space εισαι αντιστοιχα.

Ναι εχει διορθωθει.

Ρητορικη απαντηση να υποθεσω? Με ρητορικη υποθεση μαζι ?

Ερωτηση μαλλον εννοεις?Οχι καθολου.Δεν θυμαμαι ποτε να ειπε κανενας απο την Σονυ, εχουμε μηχανημα 48% δυνατοτερο.Επειδη λες οτι μιλας με facts παντα.

Ασχετο με το παραπανω και για να κανουμε και λιγο πλακα,μακαρι στα επομενα multiplatform να ειναι πολυ καλυτερο το x1.Τι ωραια σχολια θα διαβασουμε εδω μεσα  ε?.Βεβαια εδω μεσα ο αλλος βριζει μανες και ο αλλος κλεβει ποστ απο αλλα φορουμ οτι ταχα δοκιμασε το x1 αλλα εμας μας πειραζει περισσοτερο οτι καποιος ειπε οτι ενα μηχανημα ειναι 600% δυνατοτερο απο ενα αλλο.

Λεπτομερειες ολα αυτα βεβαια αρκει να ανεβαζουμε φωτογραφιες απο το καθε παιχνιδι που να φαινεται ποιο εχει καλυτερο anti-aliasing...

• Like 2
Δημοσ.

Το μόνο που είναι πλέον ξεκάθαρο, είναι οτι το claim για 50% more powerful δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Το αποδεικνύουν τα games που βγαινουν και το parity στα multiplatform θα ερθει γρηγορότερα από όσο πήρε του PS3 να φθάσει το 360.

Και αυτό κρίνεται από multi-platform cross gen παιχνίδια όπως Destiny και Diablo 3? Οι διαφορες αν υπάρχουν θα φανούν στα first party developed και καθαρά next gen παιχνίδια.

Το ότι το Destiny και Diablo 3 (παιχνίδια από Activision και τα δυο) τρέχουν σε 1080p στο Xbox One είναι ευχάριστο αλλα όχι κάτι εντυπωσιακό μιας και τα δυο είναι cross gen. Τώρα άμα μπορούσαν να τραβήξουν το hardware του ps4 παραπέρα το ξέρουν μονο οι developers. Αν κρίνω από το πως είναι το Destiny στην τωρινή του μορφή πιστεύω ότι το αν η ps4 έκδοση θα μπορούσε να είχε καλύτερο ΑΑ ήταν το μικρότερο από τα προβλήματα τους. Μιλάμε για ένα παιχνίδι βεβιασμένο από κάθε άποψη και τα εξαρακια που παίρνει του αξίζουν.
  • Like 2
Δημοσ.

εγω παιδια μπορεσα και πηρα και τις 2 κονσολες ωστε να απολαυσω ολα τα gamesθα μεινω αμετοχος στην κοντρα απλα θα διαβαζω

• Like 6
Δημοσ.

εγω παιδια μπορεσα και πηρα και τις 2 κονσολες ωστε να απολαυσω ολα τα gamesθα μεινω αμετοχος στην κοντρα απλα θα διαβαζω

νομίζεις ότι είσαι αμέτοχος...θα τα "ακούς" και από τους δύο τώρα

• Like 8
Δημοσ.

Προσεχε μονο μην πεις οτι καποιο παιχνιδι ειναι καλυτερο στη μια κονσολα απο οτι στην αλλη γιατι αμεσως θα σκασουν μυτη λογιστες,σωματοφυλακες και μετοχοι της αλλης εταιριας και θα σε κανουν ντα! :-D

• Like 7
Δημοσ.

Τιιιιιιιιιιι ειπες;Ειναι δυνατον να σε βολευει καλυτερα το χειριστηριο του PS4; :devil:

Ρε το χειριστηριο του Χβοχ εχει 12345999 βελτιωσεις απο το προηγουμενο που ηταν ηδη τελειο!!!

Υ.Γ
Περα απο τη πλακα χαρειτε τις κονσολιτσες σας και τα παιχνιδακια σας και μην κανετε σαν 5χρονα που τους θιξανε το αγαπημενο παιχνιδι τους.

• Like 5
Δημοσ.

Ναι, του One είναι καλύτερο. Κατάφερε να ξεπεράσει αυτό του 360, που ήταν ήδη ό,τι καλύτερο είχα δει ποτέ. Και το διαπίστωσα σήμερα το πρωί, καθώς έπαιζα Black Flag στο... PC, δοκιμάζοντας μία το ένα χειριστήριο και μία το άλλο.

Το gamepad του PS4 δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, όμως με αυτό του PS3 έχω περάσει άπειρες ώρες. Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι το θεωρούν καλύτερο από του 360. Στα μόνα που υπερέχει είναι στο d-pad (που ούτε το 10% των παιχνιδιών δεν το χρησιμοποιούν για κάτι άλλο εκτός από μενού), στο μικρότερο βάρος (αν και εγώ προτιμώ του 360, που φαίνεται πιο στιβαρό) και φυσικά στην μπαταρία.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...