Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω απλά κολλάω στο αν θα έχει πρόβλημα. δεν ειναι να παω στο πλαίσιο να το αλλάξω. αλλα σκέφτομαι εκει δεν πουλανε πολλα στην Ιταλία θα είναι απο τα παλια με το κινεκτ οποτε λογικά δεν θα έχει θέμα

Αν έχει πρόβλημα μιλάμε απευθείας με ms ρε συ...νομίζω η τιμή αξίζει το ρίσκο, είναι πολύ καλή!

Βέβαια τώρα που κοιτάω στο skroutz βλέπω ότι ξεκινάει από 445€....στο amazon με τα μεταφορικά πάει περίπου 425

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση. Πολλα ατομα εχουν αλλαξει 3-4 κονσολες λογω του γνωστου προβληματος. Αυτες οι κονσολες τι γινονται; Τις συσκευαζουν ξανα για πωληση σε νεους καταναλωτες ή τις αποσυρουν απο την αγορα;

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση. Πολλα ατομα εχουν αλλαξει 3-4 κονσολες λογω του γνωστου προβληματος. Αυτες οι κονσολες τι γινονται; Τις συσκευαζουν ξανα για πωληση σε νεους καταναλωτες ή τις αποσυρουν απο την αγορα;

Λογικα για ανακυκλωση στις στελνουν αφου πρωτα πρεπει να πανε οι προβληματικες  κονσολες στην ms για να δουν το τι φταιει ωστε να αποφυγουν τετοιες ζημιες στο μελλον. Γιατι περα την δυσφημιση για την εταιρεια, υπαρχει και οικονομικη ζημια προφανως. Αν παμε πισω κατι χρονια ολοι σας θυμαστε τι γινοταν με τις πρωτες παρτιδες του xbox360.

Kριμα παντως γιατι το xbone συμφερει πιο πολυ οικονομικα απο ενα ps4 αυτη την περιοδο και εδειχνε να βρισκει τον δρομο του και να φερνει ανταγωνισμο στην Sony. Δεν λεω οτι ηρθε η καταστροφη αλλα κατι τετοια πληττουν την εμπιστοσυνη του καταλαναλωτη. Και η Sony ειχε τα προβληματα της αλλα οι κονσολες που εχουν βγαλει στην αγορα και εχουν πουληθει ειναι σε μεγαλυτερο αριθμο  και δεν εχουμε τοσα κρουσματα αναλογικα. 

Δημοσ.

Λογικα για ανακυκλωση στις στελνουν αφου πρωτα πρεπει να πανε οι προβληματικες  κονσολες στην ms για να δουν το τι φταιει ωστε να αποφυγουν τετοιες ζημιες στο μελλον. Γιατι περα την δυσφημιση για την εταιρεια, υπαρχει και οικονομικη ζημια προφανως. Αν παμε πισω κατι χρονια ολοι σας θυμαστε τι γινοταν με τις πρωτες παρτιδες του xbox360.

Kριμα παντως γιατι το xbone συμφερει πιο πολυ οικονομικα απο ενα ps4 αυτη την περιοδο και εδειχνε να βρισκει τον δρομο του και να φερνει ανταγωνισμο στην Sony. Δεν λεω οτι ηρθε η καταστροφη αλλα κατι τετοια πληττουν την εμπιστοσυνη του καταλαναλωτη. Και η Sony ειχε τα προβληματα της αλλα οι κονσολες που εχουν βγαλει στην αγορα και εχουν πουληθει ειναι σε μεγαλυτερο αριθμο  και δεν εχουμε τοσα κρουσματα αναλογικα. 

Δε νομίζω να τις πετάνε. Αν βρουν σίγουρα το πρόβλημα και το διορθώσουν λογικά θα τις δίνουν σαν refurbished σε αυτούς που έχουν πρόβλημα και τις στέλνουν για επισκευή

Δημοσ.

Δε νομίζω να τις πετάνε. Αν βρουν σίγουρα το πρόβλημα και το διορθώσουν λογικά θα τις δίνουν σαν refurbished σε αυτούς που έχουν πρόβλημα και τις στέλνουν για επισκευή

Οταν εννοω ανακυκλωση δεν εννοω στον μπλε καδο της ανακυκλωσης :P Το ιδιο που ανεφερες εννοουσα.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτελους βγηκε το fix για το γνωστο προβλημα του θορυβου....2612-3131-thickbox.jpg

Φαντάσου η ms να επέστρεφε έτσι τις κονσόλες με πρόβλημα! :P  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-destiny-xbox-one-performance-analysis#comments

Versus για το destiny

Εκτός από την καλύτερη ανάλυση από την beta, δύσκολα βλέπω κάποια διαφορά μεταξύ XBOXONE1080p και ΧΒΟΧΟΝΕ900p ούτε καν στο framerate.

Και ομως, στο final εκτός από την καλύτερη ανάλυση, έχει και καλύτερα post effects.

Μηνα με το μηνα τα παιχνιδια απο μονα τους μιλανε ...

Και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.

Δημοσ.

Ε σίγουρα, λαμπρό παράδειγμα είναι και το Horizon 2 φυσικά και η φανερή διαφορά που βλέπουμε στα video του final version από αυτά του Ιουνίου, μέχρι και η "άλλη" πλευρά το παραδέχεται πλέον και δεν μιλάει για ανωτερότητα του DC στον τεχνικό τομέα.

Για το destiny μιλάμε για μια αύξηση στην ανάλυση πέραν του 40%, χωρίς την παραμικρή επίδραση στο frame rate, νομίζω το SDK update έκανε καλά την δουλειά του.

• Like 1
Δημοσ.

Ε σίγουρα, λαμπρό παράδειγμα είναι και το Horizon 2 φυσικά και η φανερή διαφορά που βλέπουμε στα video του final version από αυτά του Ιουνίου, μέχρι και η "άλλη" πλευρά το παραδέχεται πλέον και δεν μιλάει για ανωτερότητα του DC στον τεχνικό τομέα.

Το DC μην το λαμβανεις υποψη σου, ειναι κλασσικη ιστορια αργοπορημενου παιχνιδιου που το τελικο αποτελεσμα θα ειναι σαφεστατα υποδεεστερο απο τις αρχικες προσδοκιες.

Μετα απο 1 χρονο καθυστερηση, στο launch δε θα εχει ουτε weather effects ουτε photomode..

p.s.: Εγω ειμαι side agnostic. Απλως η πραγματικοτητα που διαμορφωνεται δειχνει αυτο που φωναζαμε εδω και 1 χρονο...

Δημοσ.

Σύμφωνοι, απλά να υπενθυμίσω όμως οτι πέρσι που ανακοινώθηκε το COD Ghosts, όπως και το BF στα 720p παρολίγον να πέσει το Internet.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...