fakiris31 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 το ιταλικό αμαζον έχει 399 μαζι με kinect. το σκέφτομαι. δεδομένο οτι εχω και τα παιχνίδια απο το προηγούμενο αφού εμειναν στο account θα είναι σαν να πηρα 400 με fifa και forza και kinect
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 το ιταλικό αμαζον έχει 399 μαζι με kinect. το σκέφτομαι. δεδομένο οτι εχω και τα παιχνίδια απο το προηγούμενο αφού εμειναν στο account θα είναι σαν να πηρα 400 με fifa και forza και kinect Μια χαρά! Αν σε ενδιαφέρει το Kinect νομίζω είναι καλή περίπτωση. Θα ρίξω κι εγώ μια ματιά. Τώρα πρέπει να βγήκε αυτή η προσφορά, είναι πολύ καλή. Ωραίος φίλε! Θα δω αν πέφτει κι άλλο η τιμή με ΑΦΜ Short answer. Καλα εκανες και το πηρες. Αξιζει και με το παραπανω. Για εμενα φανταζει πιο "φτωχη" εκδοση απο το forza4 σε θεμα cars/extras αλλα σαν σχεδιασμο πιστων και χειρισμου ειναι αρκετα καλυτερο. Βασικα απο driving μονο αυτο παιζω πλεον απλα το εχω αφησει λιγο γιατι τωρα δεν παιζουν ταλαρα για μια καλη τιμονιερα. Ποια είναι καλή τιμονιέρα για το one? Έχει βγει κάτι?
Gtr34 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Διαβαζω για το προβλημα και αναπολω με θυμο, τα θεματα που συναντησα με το 360. Δεν αξιζει να σκατε, παρτε τα λεφτα σας και οταν φιλοτιμηθουν να εισαγουν σοβαρο ποιοτικο ελεγχο στην γραμμη παραγωγης, τα ξαναλεμε.
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 352€ βγαίνει από το ιταλικό amazon με ΑΦΜ και την προσφορά που είπε ο φίλος fakiris31! Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το χτυπήσω....κι αν κάνει θόρυβο ακουστικά! 1
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ε δε νομίζω να είναι και τόσο χάλια ρε συ! Καλύτερο από το 4 θα είναι σίγουρα που ήδη ήταν πολύ καλό! Μόνο η ποικιλία σε αυτοκίνητα και πίστες είναι αρνητικό, νομίζω αξίζει στα 31€! Short answer. Καλα εκανες και το πηρες. Αξιζει και με το παραπανω. Για εμενα φανταζει πιο "φτωχη" εκδοση απο το forza4 σε θεμα cars/extras αλλα σαν σχεδιασμο πιστων και χειρισμου ειναι αρκετα καλυτερο. Βασικα απο driving μονο αυτο παιζω πλεον απλα το εχω αφησει λιγο γιατι τωρα δεν παιζουν ταλαρα για μια καλη τιμονιερα. Εγώ διάβασα πολλά που με ανησυχούν. Πρώτον τα απίστευτα καραγκιοζιλίκια με τα micro transactions, τα σχετικά λίγα αυτοκίνητα και πίστες, το ελλιπές online, τα τεράστια loading times (αν και κάποια στιγμή βελτιώθηκαν κάπως) και άλλα διάφορα. Για να μη μιλήσω και για την έλλειψη υποστήριξης των G25/27, που βέβαια είναι θέμα του Χ1 (και της μαλακίας που δέρνει τη MS) και όχι του παιχνιδιού καθεαυτού. Αν αυτή τη στιγμή δεν είχα μόνο το Destiny, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω το Forza. Όμως αφού άλλο ραλάκι δεν νομίζω να αγοράσω στο Χ1 (τουλάχιστον όχι στο σύντομο μέλλον), είπα να κάνω την υπέρβαση και ελπίζω να μην το μετανιώσω. ...50 λεπτά μετά, το download βρίσκεται ακόμα στο 5%.
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ διάβασα πολλά που με ανησυχούν. Πρώτον τα απίστευτα καραγκιοζιλίκια με τα micro transactions, τα σχετικά λίγα αυτοκίνητα και πίστες, το ελλιπές online, τα τεράστια loading times (αν και κάποια στιγμή βελτιώθηκαν κάπως) και άλλα διάφορα. Για να μη μιλήσω και για την έλλειψη υποστήριξης των G25/27, που βέβαια είναι θέμα του Χ1 (και της μαλακίας που δέρνει τη MS) και όχι του παιχνιδιού καθεαυτού. Αν αυτή τη στιγμή δεν είχα μόνο το Destiny, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω το Forza. Όμως αφού άλλο ραλάκι δεν νομίζω να αγοράσω στο Χ1 (τουλάχιστον όχι στο σύντομο μέλλον), είπα να κάνω την υπέρβαση και ελπίζω να μην το μετανιώσω. ...50 λεπτά μετά, το download βρίσκεται ακόμα στο 5%. Αρκετα ισχυουν, αλλα για εμενα δεν αφαιρουν απο την ουσια του παιχνιδιου που μου αρεσει πολυ. Για τις τιμονιερες κοιτα το cronusmax που ειπαμε πριν..
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά τι λέτε? Αξίζει το πακετάκι με το Kinect από Ιταλία? Θέλω να το πάρω, άντε πείτε κι εσείς μια καλή κουβέντα να με πείσετε!
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 καλα με 350 υα το χα πάρει χθες Με έπεισες φίλε μου! (πολύ ήθελα...χαχα) Θα κάνω την παραγγελία αν και νομίζω ότι δεν έχω όλα τα χρήματα στην κάρτα...θα την κάνω και τα βάζω αύριο. Άντε μεγειά μου, thanks και πάλι που το είδες πρώτος! 2
papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ και μία ώρα προσπαθώ να βρω λόγους να πάρω το Forza 5 (35 ευρώ στο HK store). Αλλά οι κριτικές που διαβάζω παντού είναι αποκαρδιωτικές... Μου φαίνεται θα τη βγάλουμε με το Destiny για πολύ ακόμα. ps: τελικά το πήρα το ρημάδι, μόνο και μόνο επειδή το βρήκα 31 ευρώ στο ebay με gift code (που έστειλαν εντός δευτερολέπτων, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα). Άντε να κατέβει και το πρωί θα το δω, μπάσκετ τώρα. forza 5 οτι καλυτερο......θα μαζευεις τα σαγωνια σου....
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά τι λέτε? Αξίζει το πακετάκι με το Kinect από Ιταλία? Θέλω να το πάρω, άντε πείτε κι εσείς μια καλή κουβέντα να με πείσετε! Εφόσον έχει Kinect, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει προβλήματα με θόρυβο. Το Kinect σε βάθος χρόνου ίσως το αγοράσεις ούτως ή άλλως, μόνο και μόνο για το χαβαλέ των σχετικών dance/sports games (αλλά και αυτών που ελπίζουμε να βγουν). Η τιμή είναι εξαιρετική, αφού κοστίζει 50 ευρώ από την Kinect-less έκδοση της Ελλάδας. Εν ολίγοις, αν θέλεις να πάρεις Χ1 (και δεν το σκέφτεσαι για κανα PS4), προχώρα ακάθεκτος 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια είναι καλή τιμονιέρα για το one? Έχει βγει κάτι? Κοιτα δυο ειναι οι καλες δεν ειναι και πολλες ακομη. Η μια ειναι η Mad Catz Pro Racing και η αλλη ειναι η TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition. Και οι δυο αρκετα ακριβες ακομη παροτι φαινονται αρκετα ποιοτικες και φυσικα με πολυ καλο ff. Παιδιά τι λέτε? Αξίζει το πακετάκι με το Kinect από Ιταλία? Θέλω να το πάρω, άντε πείτε κι εσείς μια καλή κουβέντα να με πείσετε! Eγω παντως το χρησιμοποιω το kinect και μου αρεσει πολυ στο xb1 1
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εφόσον έχει Kinect, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει προβλήματα με θόρυβο. Το Kinect σε βάθος χρόνου ίσως το αγοράσεις, μόνο και μόνο για το χαβαλέ των σχετικών dance/sports games (αλλά και αυτών που ελπίζουμε να βγουν). Η τιμή είναι εξαιρετική, αφού κοστίζει 50 ευρώ από την Kinect-less έκδοση της Ελλάδας. Εν ολίγοις, αν θέλεις να πάρεις Χ1 (και δεν το σκέφτεσαι για κανα PS4), προχώρα ακάθεκτος Ντρέπομαι αλλά χθες-σήμερα μου πέρασε η ιδέα του ps4 με αυτά που διάβαζα για τα προβλήματα...ενώ είμαι xboxας από το πρώτο! Το Kinect ελπίζω να φανεί χρήσιμο...δεν μπορεί να πάει χαμένο για 2η γενιά, εγώ το πίστευα αυτό το περιφερειακό άσχετα αν δεν δικαιώθηκα και αν δεν το πήρα ποτέ τελικά...
fakiris31 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 εγω απλά κολλάω στο αν θα έχει πρόβλημα. δεν ειναι να παω στο πλαίσιο να το αλλάξω. αλλα σκέφτομαι εκει δεν πουλανε πολλα στην Ιταλία θα είναι απο τα παλια με το κινεκτ οποτε λογικά δεν θα έχει θέμα
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτα δυο ειναι οι καλες δεν ειναι και πολλες ακομη. Η μια ειναι η Mad Catz Pro Racing και η αλλη ειναι η TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition. Και οι δυο αρκετα ακριβες ακομη παροτι φαινονται αρκετα ποιοτικες και φυσικα με πολυ καλο ff. Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα βγάλει και η Fanatec κανα Porsche wheel για Χ1. Δεν θέλω όμως να δώσω ~300 ευρώ από τη στιγμή που έχω ήδη G25, εκτός του ότι τα racing sims των PC είναι σαφώς ανώτερα από τα FM/GT των κονσολών (τουλάχιστον όσον αφορά στο κομμάτι της εξομοίωσης). Προσωρινά θα τη βγάλω με το gamepad και φυσικά θα κοιτάξω και το cronusmax adapter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις